Телевизор
Телевизор
Събирам мнения за нов телевизор 50-55 инча, до 2500 лева.
Не ми трябва толкова да е смарт, защото ще е свързан към компа и не са ми необходими кодеци и нет свързаност. Държа най-вече на картината като се колебая между OLED и QLED, но превес за сега според мен има първия.
Не ми трябва толкова да е смарт, защото ще е свързан към компа и не са ми необходими кодеци и нет свързаност. Държа най-вече на картината като се колебая между OLED и QLED, но превес за сега според мен има първия.
Re: Телевизор
Влизаш във форума на SetcomBg.com, в раздел тв. Питаш за Hristoslav. Той ще ти даде точен съвет какъв тв да вземеш
LG OLED серия C 55", ще останеш доволен и е точно в тоя бюджет около 2500лв.
Въобще, ама изобщо не се колебай. Държиш ли на перфектното изображение, само OLED. Примерно ето един отличен и достъпен:Spikul написа: ↑14 мар 2021, 12:39Събирам мнения за нов телевизор 50-55 инча, до 2500 лева.
https://www.technopolis.bg/bg/Televizor ... ED/p/16681
Аз за 2700 взех 65 инча sony xh95. Точно Христослав ме насочи щото имах определени изисквания, главно да поддържа всички аудио кодеци. Въобще не очаквах такова високо качество, ама от 10 годишния Самсунг на флагман тв... Та ако имаш повече място вземай 65 инча, няма съжаляваш, нищо че не е олед!
Мерси на всички за мненията
Имам няколко дни да го мисля, но се затвърждава мнението ми, че към момента OLED е най-доброто. LG са единствения производител за сега на тези матрици, та това може и да наклони везните.
Имам няколко дни да го мисля, но се затвърждава мнението ми, че към момента OLED е най-доброто. LG са единствения производител за сега на тези матрици, та това може и да наклони везните.
Да, олед е най, ама на 65 инча ми идваше 2-3 бона горница... А и скоро гледах видео, че оледа не е по ярък от лед, а аз гледам предимно 4к hdr филми... Но със сигурност картината си е перфектна въпреки по-ниските нитове.
Вярно е, че само LG произвеждат OLED матриците и само някои техни телевизори има с 8К (77'' и 82'' на баснословни цени). Обаче има едно голямо НО. Телевизорът не е само от дисплей, много други компоненти го управляват. Така, че максимално много опции и функции за настройка и калибровка на екрана имат Panasonic, а и най-добро съотношение цена - качество. Не напразно Холивуд използват техни върхови, професионални модели в процеса на създаване и обработка на филмите. Също отлични OLED модели имат и SONY, но цените са доста по-високи. Ти сам си преценяваш. Успех.
Ето и от мен едно предложение, че е и на промо в момента - безлихвен лизинг при 10 равни вноски, ако не ти се дават накуп:
https://www.technopolis.bg/bg/Televizor ... ED/p/10239
Samsung GALAXY S22 Ultra