My Vivacom не работи
My Vivacom не работи
Браво на Виваком.Взе ги нов собственик и се почват излагациите .Мобилната версия отказва да работи.Обновление , изтриване, изтегляне на ново, резултат един и същ .Сам се затваря докато се зареди приложението.Добре че сайтовия вариант работи. .
Някой друг да сподели подобен проблем?
Някой друг да сподели подобен проблем?
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: My Vivacom не работи
Зарежда си нормално при мен.
При мен също работи нормално.
При мен все още не работи, а вече е 16 март.
-
- Регистриран: 20 фев 2021, 04:31
Явно телефона ти е повреден.
Всички останали приложения работят .Само вивакомското не . Може да не е засегнало всички .
Последна промяна от MURDOG на 16 мар 2021, 23:08, променено общо 1 път.
Първа стъпка - мръдни до кварталното кафе - смени интернета. При всички работи.Само при теб не. Явно нещо е блокирало. Търси проблема .
Пробвах всичко ,обновление, изтриване на кеш и дори цялото приложение ,ново преинсталиране .Да ,пробвах и други мрежи - имам две карти различни оператори и домашна безжична.При всички опити щом натисна приложението то тръгва ,зарежда се и след това се затваря само.Писаха ми от вивакома да им пратя за проблема .Ще видим кво ще измислят .
-
- Регистриран: 20 фев 2021, 04:31
Решението е нов телефон
Както предполагах и на старата шиомка редми 5-ца приложението моя виваком се затваря само .Сега съм с редми 9.Проблема е от 2 дни след като смениха дизайна на приложението.Може би при нови обновления в приложението е проблема .Всички други приложения се отварят без проблеми