Телевизор

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Телевизор

Мнение от Вито » 22 мар 2021, 14:38

board написа:
22 мар 2021, 14:17
Вито написа:
22 мар 2021, 14:09
Надявам се hbo max да ми запълни 4к стрийминг дупката
Попадал ли си на някакви новини, кога се очаква да се появи при нас?
Втората половина на годината идва в Европа и заменя GO.
https://www.investor.bg/novini/261/a/hb ... -g-317275/
Ето и какво ще дава: едва два филма в hdr и единия анимация...
Тва са очакваните заглавия за 2021 от Warner Bros
The anticipated Warner Bros. motion picture slate that's scheduled for release in 2021 will be available in theatres and will stream exclusively on HBO Max on the exact same day.

Films and release dates are subject to change. Each film will be available on HBO Max for 31 days.

Here's what's coming to theaters and HBO Max in 2021:

Dune
In the Heights
The Suicide Squad
Tom and Jerry (streaming through March 28, 2021)
Godzilla vs. Kong
The Many Saints of Newark
The Conjuring: The Devil Made Me Do It
Malignant
Those Who Wish Me Dead
Space Jam: A New Legacy
Cry Macho
Mortal Kombat
Matrix 4
За мен това е нищожно малко съдържание.
Изображениеchun li wallpaper

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 22 мар 2021, 15:06

Spikul написа:
22 мар 2021, 14:36
Ако не са 2008 г. филмите защо да не го ползвам?
Иначе ще пиратствувам докато не проумеят, че и на тази територия живеят бели хора, колкото и вече да е лишено от съдържание това понятие.
Еми изглежда доста филми да имат.
https://hd-report.com/list-of-4k-hdr-mo ... -apple-tv/

Какво значи, че е лишено от съдържание понятието? Все си значи същото...

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Мнение от Spikul » 22 мар 2021, 15:14

Имат. Ще чакам такива, които са нови и не съм гледал.
Първо ще видя дали мога да инсталирам.

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Мнение от radko89 » 22 мар 2021, 16:45

Spikul написа:
board написа:
22 мар 2021, 14:33
Spikul написа:
22 мар 2021, 14:30
Я ми кажи къде да си платя, за да гледам 4k HDR филми с български субтитри, които все пак да са нови заглавия?
Нали ти казаха горе, че всичко в платформата на Епъл и с български субтитири и 4К HDR.
Мислиш ли да го ползваш?
Иначе ще пиратствувам докато не проумеят, че и на тази територия живеят бели хора, колкото и вече да е лишено от съдържание това понятие.
Гледането на филми без субтитри е страхотен начин да си опресняваш англииския и да го поддържаш на някакво ниво ако го знаеш и не го ползваш много често.

За мен е удоволствие да си гледам филмите на англииски без да се кьоравя да чета.. Какво пък сте се захапали за този патриотизъм и субтитрите… нищо общо нямат.

Потребителски аватар
Вито

Мнение от Вито » 22 мар 2021, 17:00

Абе то хубаво, ама не ми е толкова добър за филми. Аз съм киноман и се дразня ако пропускам нещо, въпреки че главната цел ще я разбирам, често и хващам, че преводът на български е неточен, но все пак със субтитри ми е много по-комфортно.

Потребителски аватар
Вито

Мнение от Вито » 22 мар 2021, 17:02

board написа:
Spikul написа:
22 мар 2021, 14:30
Я ми кажи къде да си платя, за да гледам 4k HDR филми с български субтитри, които все пак да са нови заглавия?
Нали ти казаха горе, че всичко в платформата на Епъл и с български субтитири и 4К HDR.
Мислиш ли да го пробваш?
Не всички са с превод, но голяма част са преведени. Разгледах приложението преди 2 седмици на моя телевизор. Ама хем абонамент, хем 24 кинта за Аквамен и много други... Благодаря.
А тея пък hbo пуснали последната лига в 4:3 формат. Няма такава простотия. :lol: Декември излиза блурея и тогава ще си го гледам с кеф. Нямам зор.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 22 мар 2021, 17:25

Вито написа:
22 мар 2021, 17:02
Не всички са с превод, но голяма част са преведени. Разгледах приложението преди 2 седмици на моя телевизор. Ама хем абонамент, хем 24 кинта за Аквамен и много други... Благодаря.
А тея пък hbo пуснали последната лига в 4:3 формат. Няма такава простотия. :lol: Декември излиза блурея и тогава ще си го гледам с кеф. Нямам зор.
Лигата нарочно си е в 4:3, така искал режисьора и вероятно така ще е навсякъде.... ама и мен ме издразни и малко я разпънах :D
Но да във филми като този си личи по-ниското качество на HBO, където искаш максимално да се изкефиш на ефектите.

Колкото при Епъл до колкото знам, абонамента няма общо с гледането на единичен филм. В смисъл с абонамента можеш да гледаш всичко което си е тяхна продукция, а другите филми си ги наемаш или купуваш. Нали като е доста по-евтино да си наемеш филма за гледане, от колкото да си го купиш, за да си го имаш завиднаги.

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Мнение от Spikul » 22 мар 2021, 17:29

radko89 написа:
22 мар 2021, 16:45
Spikul написа:
board написа:

Мислиш ли да го ползваш?
Гледането на филми без субтитри е страхотен начин да си опресняваш англииския и да го поддържаш на някакво ниво ако го знаеш и не го ползваш много често.

За мен е удоволствие да си гледам филмите на англииски без да се кьоравя да чета.. Какво пък сте се захапали за този патриотизъм и субтитрите… нищо общо нямат.
Оппа, да не го удряме на патриотизъм, пък филмите само на английски, а?
Що ли си мисля, че има доста стойностни френски филми? Или те филмите са само за полиглоти?
Нито ми е изтрябвал перфектен англйски, нито света се върти около Холивуд, както навремето не се въртеше около Мосфильм.
Хайде малко уважавайте и дръжте на езика си.

Потребителски аватар
Вито

Мнение от Вито » 22 мар 2021, 19:41

Един приятел си е подкарал Епъл тв на 4 годишния му Филипс. Вика с 300 зора... Та виж кви варианти имаш, трябва да стане.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.

Потребителски аватар
n1
Регистриран: 31 юли 2006, 10:51

Мнение от n1 » 22 мар 2021, 19:49

board написа:
22 мар 2021, 17:25
Вито написа:
22 мар 2021, 17:02
Лигата нарочно си е в 4:3, така искал режисьора и вероятно така ще е навсякъде.... ама и мен ме издразни и малко я разпънах :D
Но да във филми като този си личи по-ниското качество на HBO, където искаш максимално да се изкефиш на ефектите.

Колкото при Епъл до колкото знам, абонамента няма общо с гледането на единичен филм. В смисъл с абонамента можеш да гледаш всичко което си е тяхна продукция, а другите филми си ги наемаш или купуваш. Нали като е доста по-евтино да си наемеш филма за гледане, от колкото да си го купиш, за да си го имаш завиднаги.
По Коледа пуснах месец абонамент, гледахме няколко сериала и техни продукции, доволно. Останалото от Холивуд (има почти всичко) се наема или купува. Препоръчвам The morning show и For all mankind.
OnePlus 11

Отговори