5G в България - сравнителни тестове
Re: 5G в България - сравнителни тестове
От видео качено от A1 в страницата им във Facebook. На ъплоад скриха телефона, но не достатъчно бързо, понеже се видя, че стрелката е на около 100Mbps, но все теста не беше свършил. Най-вероятно е бил единствения телефон в 5G мрежата към момента.
Пловдив, кръстовището на Аграрния (ВСИ)
Пловдив, кръстовището на SPS
Пловдив, кръстовището на SPS
-
- Регистриран: 16 юли 2007, 12:16
Пловдив, от кухнята ми.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Ето скоростта в Бургас. Между другото много добра плътност в покритието има там
И на кой му дреме за 1+гбит/с скорост когато пинга е 31мс? Едните пускат псевдо 5Г, другите пускат 5Г с ебати и огромният пинг- полза никаква и в двата случая.
Да припомним идеята на 5Г- много клиенти на една клетка и мижав пинг от сорта на 2-3-5мс.
Да припомним идеята на 5Г- много клиенти на една клетка и мижав пинг от сорта на 2-3-5мс.
Леле, как ме засрами, толкова съм прецакан..
Понякога успявам да забравя колко пропадляци има като теб в нашата хубава държава...
Добре, че не сте масови..
A1 5G Варна от няколко места
Телефонът е S21 и вече работи с 5G мрежата след априлския ъпдейт, който получих днес. (На картата активирах 5G през Mi 10T преди седмица.)
Schedule-ват се и през LTE данни (по време на тест излиза LTE throughput над 100).
Пингът е същият като при LTE.
Edit: Покритието е близко с това на 2600, защото навсякъде, където минах, имаше Massive MIMO. Поддържа се агрегация между 4G и 5G от различни станции, докато при 4G при А1 агрегираните честоти са само от един сектор.
Телефонът е S21 и вече работи с 5G мрежата след априлския ъпдейт, който получих днес. (На картата активирах 5G през Mi 10T преди седмица.)
Schedule-ват се и през LTE данни (по време на тест излиза LTE throughput над 100).
Пингът е същият като при LTE.
Edit: Покритието е близко с това на 2600, защото навсякъде, където минах, имаше Massive MIMO. Поддържа се агрегация между 4G и 5G от различни станции, докато при 4G при А1 агрегираните честоти са само от един сектор.
Колко GB отиват за един тест на 5G?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Твърде много...
Поне засега имам 500 000 МБ бонус до края на тестовия период.
На коя честота е 5G-то на А1?