И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти

ivanovbg
Регистриран: 11 апр 2010, 16:09

Re: И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти

Мнение от ivanovbg » 02 апр 2021, 11:07

Apple_fan написа:
02 апр 2021, 10:52
Разбира се, и този план има подводни камъни. Имайте предвид, че при част от дигиталните услуги при по-ниските планове няма такса само за първите 12 месеца.
Te обаче не са включени по подразбиране. Направили са ги като при Теленорци..

khristov
Регистриран: 04 яну 2013, 15:13

Мнение от khristov » 02 апр 2021, 12:06

Ванката написа:
01 апр 2021, 22:43
wer_aac написа:
01 апр 2021, 20:30
Както се казва... Каквото повикало, такова се обадило.
Как ли се чувстват тези, които преди седмица подписаха на Вива с ограничение 50мбт...и се хвалеха и смееха.
Цялостно плана на А1 е много по-добър.
Как да се чувствам...чувствам се перфектно. Запазих си таксата на 33лв и 50мбпс даунлоуд са абсолютно достатъчни за всичко което правя в ежедневието. Не се оплаквам. Пък и 100GB дневно са непосилни за мен, каквото и да правя.

Радвайте се, че има конкуренция, че ако не бяха Виваком отново да разръчкат жарта, щяхте да видите ънлимитед планове за 35-6лв на кукуво лято. :lol:
Да, щяхме да видим. Както повечето държави в ЕС. С фиксирания интернет стана същото преди години. Ниски скорости и ограничение на трафик, докато последната мисля предложи достатъчно високи скорости, на достатъчно ниска цена. В момента мобилния сегмент върви към същото нещо. От тук нататък единствено OTT услугите ще правят разликата. Не виждам обаче Теленор как ще издържат на това

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 02 апр 2021, 12:25

khristov написа:
02 апр 2021, 12:06
Ванката написа:
wer_aac написа:
01 апр 2021, 20:30
Както се казва... Каквото повикало, такова се обадило.
Как ли се чувстват тези, които преди седмица подписаха на Вива с ограничение 50мбт...и се хвалеха и смееха.
Цялостно плана на А1 е много по-добър.
Как да се чувствам...чувствам се перфектно. Запазих си таксата на 33лв и 50мбпс даунлоуд са абсолютно достатъчни за всичко което правя в ежедневието. Не се оплаквам. Пък и 100GB дневно са непосилни за мен, каквото и да правя.

Радвайте се, че има конкуренция, че ако не бяха Виваком отново да разръчкат жарта, щяхте да видите ънлимитед планове за 35-6лв на кукуво лято. :lol:
Да, щяхме да видим. Както повечето държави в ЕС. С фиксирания интернет стана същото преди години. Ниски скорости и ограничение на трафик, докато последната мисля предложи достатъчно високи скорости, на достатъчно ниска цена. В момента мобилния сегмент върви към същото нещо. От тук нататък единствено OTT услугите ще правят разликата. Не виждам обаче Теленор как ще издържат на това
Лошото, че сигурно и плановете под 30-ина лева постепенно ще започнат да изчезват, освен ако не започнат да пускат такива с по 5-10-20 мегабита скорост, което би било доста оптимално като вариант. :)

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 02 апр 2021, 13:15

Хм новият им план е доста добре на A1. На жената плащам 36 лв. за 24gb, като това включва и отстъпката от 1 лв. на месец. Аз си ползвам Max Sport каналите както и Diema. С новият план ще има неограничени данни, неограничение sms-и и mms-и, както и сметката ще падне с 3 лв. А и тъй като сравнително скоро изтича сегашния и договор и вече има нужда от нов телефон става екстра.

Потребителски аватар
NSWDG
Регистриран: 03 май 2004, 19:02

Мнение от NSWDG » 02 апр 2021, 13:24

@nmnikolov, нали знаеш, че не можеш да слизаш на по-ниска такса, преди да ти е изтекъл договора? Трябва да е равна или по-висока.При мен мина, защото бях на 30+7 за hbo go. Сега ми дойде 33 all inclusive.
==================
MPXV3RX/A

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 02 апр 2021, 13:25

NSWDG написа:
02 апр 2021, 13:24
@nmnikolov, нали знаеш, че не можеш да слизаш на по-ниска такса, преди да ти е изтекъл договора? Трябва да е равна или по-висока.При мен мина, защото бях на 30+7 за hbo go. Сега ми дойде 33 all inclusive.
Сега си писах в live chat-а и ми казаха, че може да премине на този план. Може би причината е, че в момента плаща 36лв. но в това са включени дигиталните услуги, които реално са 4лв. на месец и които ако се изключат таксата ще стане 32лв. и реално ще е по-малко от 33лв. както им е в новия план.

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Мнение от Apple_fan » 02 апр 2021, 14:45

Обаче забелязвате ли каква е тенденцията. И трите оператора правят плановете до 25 лв тотално неизгодни и безсмислени и така човек е принуден да се абонира за такса поне 25 и нагоре, за да има смисъл. Ето как си повишават средния приход от абонат.
Явно тенденцията е, тези, които говорят малко и с близките си да ползват предплатени карти, а тези, които говорят повече да са на такса около 30 лв.
Интересно ми е какво става с ниския и средния сегмент 10-20 лв, имайки предвид, че при трите оператора ARPU е между 10 и 15 лв

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 02 апр 2021, 15:07

Apple_fan написа:
02 апр 2021, 14:45
Обаче забелязвате ли каква е тенденцията. И трите оператора правят плановете до 25 лв тотално неизгодни и безсмислени и така човек е принуден да се абонира за такса поне 25 и нагоре, за да има смисъл. Ето как си повишават средния приход от абонат.
Явно тенденцията е, тези, които говорят малко и с близките си да ползват предплатени карти, а тези, които говорят повече да са на такса около 30 лв.
Интересно ми е какво става с ниския и средния сегмент 10-20 лв, имайки предвид, че при трите оператора ARPU е между 10 и 15 лв
Хубаво е, че поне предплатените засега се подобряват и наистина са по-смислен вариант за който не иска да плаща много.

Arthur
Регистриран: 16 май 2008, 14:45

Мнение от Arthur » 02 апр 2021, 15:32

ще стане под 20лв само предплатена услуга

khristov
Регистриран: 04 яну 2013, 15:13

Мнение от khristov » 02 апр 2021, 15:39

defierofodds написа:
02 апр 2021, 12:25
khristov написа:
02 апр 2021, 12:06
Ванката написа:

Лошото, че сигурно и плановете под 30-ина лева постепенно ще започнат да изчезват, освен ако не започнат да пускат такива с по 5-10-20 мегабита скорост, което би било доста оптимално като вариант. :)
Разбира се, 5G мрежите са скъпо нещо, особено в началото, без вдигане на средната цена от абонат много трудно ще има ROI преди да излезе 6G :)

Отговори