И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
Re: И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
Когато активираш екстра селект hbo go получаваш смс с линк да довършиш регистрацията през браузър. Избираш опция за регистрация с оператор и от падащо меню избираш конкретния такъв. Попълва се мейл, парола и код. В този случай кодът е телефонния номер. Това е всичко.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Диема екстра също ли е за 24 мес. и ако да къде се гледа: web на диема, android app на диема или в А1 xplore tv.
Че те само max sport и diema xtra са ми 15 лв. + още 5-6 лв. смс-и синята зона.
Още един въпрос договор подписан декември на цена под 34.99 лв. може ли да се ъпгейдне на този план или е прекалено скоро?
Още един въпрос договор подписан декември на цена под 34.99 лв. може ли да се ъпгейдне на този план или е прекалено скоро?
Относно спортните канали къде се гледат - нямам никаква идея. Не гледам спорт. Скрийншота, който пуснах е само за да се види, че е за 24 месеца.
Относно договор подписан декември - не мисля, че ще имаш проблем, стига новата тарифа да е равна или по-висока от старата.
ПОтносно смсите - не знам как стои там въпросът. Може би ше плащаш само цената за зона, а цената за смс - не. В момента в Бургас плащаме 1лв+цена_смс. Ама не ми вярвай много-много за това. Просто гадая.
Относно договор подписан декември - не мисля, че ще имаш проблем, стига новата тарифа да е равна или по-висока от старата.
ПОтносно смсите - не знам как стои там въпросът. Може би ше плащаш само цената за зона, а цената за смс - не. В момента в Бургас плащаме 1лв+цена_смс. Ама не ми вярвай много-много за това. Просто гадая.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Ти си показал скрийшот за пакета МаксСпорт, аз питах за другият спортен пакет Диема Екстра дали също е за 24 м.
иначе и при мен е така 1 лв. е смс за паркиране аз него не го броя + цената на самият смс - 0.20 лв. (20-30 паркирания месечно са си 5-6 лв.)
иначе и при мен е така 1 лв. е смс за паркиране аз него не го броя + цената на самият смс - 0.20 лв. (20-30 паркирания месечно са си 5-6 лв.)
Естествено, както всяка вечер около полунощ, бунаците правят някаква профилактика на Моят А1. Утре сутринта ше проверя и ще постна скрийншот да видиш това което те интересува.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
-
- Регистриран: 30 мар 2021, 00:55
Web на диема и Android/iOS app на диема е една и съща платформа и се казва Play Diema Xtra. Там се гледа.kodena написа: ↑02 апр 2021, 22:19Диема екстра също ли е за 24 мес. и ако да къде се гледа: web на диема, android app на диема или в А1 xplore tv.
@JKRL, HBO GO за плана 34,99 е за 24 месеца. Хора, всичко е за 24 месеца, без А1 нет протект! Ето и за Диема Екстра.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36