Просто са преписали от Vivacom. Чак толкова не си важен.avanteex написа: ↑02 апр 2021, 14:29а вие не вярвахте че това което писах в една друга тема тук, може да се случи но ето факт неограничен мобилен интернет , с различни видове скорости ,доживях го евала !явно са ми чели постовете от мобилните оператори, добре е да се вслушват в идеите на други хора бъдещи техни клиенти.
Теленор пуска нови планове
Re: Теленор пуска нови планове
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
И моите...аз от години повтарям, че ако искат да измъкнат повече пари от абонатите, номерът не е да се стискат и да предлагат малко повече от същото за повече пари, а трябва да има реален стимул за минаване на по-висока такса. Ето, че наистина беше изцяло въпрос на желание и всички можеха да пуснат много трафик. Трябваше да дойде нов играч да им покаже как се прави. А смешният рев за скъп роуминг, 5Г оборудване и т.н. винаги е бил несериозен като извинение за малкото включен трафик в плановете, понеже трафикът не е скъп и многото трафик няма да ги ощети с нищо на фона на стабилните такси. Ако не беше така, нямаше да има домашен нет по 10 лв, че и по-малко за стари абонати.avanteex написа: ↑02 апр 2021, 14:29а вие не вярвахте че това което писах в една друга тема тук, може да се случи но ето факт неограничен мобилен интернет , с различни видове скорости ,доживях го евала !явно са ми чели постовете от мобилните оператори, добре е да се вслушват в идеите на други хора бъдещи техни клиенти.
Днес тествах да пусна Мобилната точка за данни с програмата на Теленор до 150 Mbit/s и докато свалях, скоростта достигна 5,6 MB/s и то на 2,4 GHz и наполовина покритие.
Доволен съм.
Доволен съм.
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Здравейте,
Моля, тези, които са подписали на новите планове да сложат по няколко скрийншота от спийтест от тазлични места, за да видим колко е максимално постижимата скорост. В София нормалната скорост е между 50 - 70 мбит/ сек., само в кв. Иван Вазов и Южния парк отива до 150 мбит даулоуд.
Благодаря предварително.
Моля, тези, които са подписали на новите планове да сложат по няколко скрийншота от спийтест от тазлични места, за да видим колко е максимално постижимата скорост. В София нормалната скорост е между 50 - 70 мбит/ сек., само в кв. Иван Вазов и Южния парк отива до 150 мбит даулоуд.
Благодаря предварително.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Не трябва да е от спийдтест, понеже към него операторите не ограничават скоростите. Трябва някой алтернативен и по-непопулярен сайт за тестване. Аз лично тествам през internetspeedtest.in.angelstamb написа: ↑05 апр 2021, 00:49Здравейте,
Благодаря предварително.
hehe индия е най бързия speedtest
И какво сега излиза , че тарифата 150 Мбит-а няма смисъл ли?
Тамън се чудех дали да мина от Unlimited 50 на макс 150 ( 5 лв е разликата като изтече договора )
И какво сега излиза , че тарифата 150 Мбит-а няма смисъл ли?
Тамън се чудех дали да мина от Unlimited 50 на макс 150 ( 5 лв е разликата като изтече договора )
Не са толкова прости. Скоростта не е казано, че ще е 150, а че е ще е до 150, което автоматично значи, че там където тя е ниска, съвсем спокойно могат да намалят тази за до 100 Mbit/s под тази за 150.
На мен за 36.99 ми го дава на 100Mbit
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Мда дигнали са скоростта на 100 за специалната оферта.
Ама заради net neutrality е забранено това ппц... fast.com и теста за скорост на Cloudflare са по-смислени тестове, защото са сайтове, от които реално можеш да използваш трафик.defierofodds написа: ↑05 апр 2021, 06:39
Не трябва да е от спийдтест, понеже към него операторите не ограничават скоростите. Трябва някой алтернативен и по-непопулярен сайт за тестване. Аз лично тествам през internetspeedtest.in.