Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
Re: Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
Срочен договор: получаваш гарантирани условия за срока на договора.
Безсрочен договор: във всеки момент с 30-дневно предизвестие (от твоя страна или от страната на оператора) условията се променят
Предплатена: получаваш това за което си платил.Във всеки момент с 30-дневно предизвестие (от страната на оператора) условията се променят.
Няма за какво да се сърдиш.
Безсрочен договор: във всеки момент с 30-дневно предизвестие (от твоя страна или от страната на оператора) условията се променят
Предплатена: получаваш това за което си платил.Във всеки момент с 30-дневно предизвестие (от страната на оператора) условията се променят.
Няма за какво да се сърдиш.
Не се сърдя точно за цитираните разлики. В случая става дума за съвсем друго.
Само споделих какво се случи при мен.
Недоволен съм от това, че КЗП не дава никакъв отговор, а само ми цитира условията, които и аз им написах и посочих. Недоволен съм и от отношението на Виваком за тази предплатена програма. Но това си е за моя сметка. Все пак това е само един план, няма хора на легло, нито и смятам да се тормозя много заради него.
Основната ми идея беше и е да е полезна информацията на някой, който ще прочете темата.
Лека вечер!
Само споделих какво се случи при мен.
Недоволен съм от това, че КЗП не дава никакъв отговор, а само ми цитира условията, които и аз им написах и посочих. Недоволен съм и от отношението на Виваком за тази предплатена програма. Но това си е за моя сметка. Все пак това е само един план, няма хора на легло, нито и смятам да се тормозя много заради него.
Основната ми идея беше и е да е полезна информацията на някой, който ще прочете темата.
Лека вечер!
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Това е положението при мен. Картата я държах просто заради хубавия номер и всяка година я презареждах без да я използвам. Сега дарих цялата сума на DMS кампании и скоро ще я закрия...
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Странна работа и аз имам една предплатена карта с хубав номер още от времето на Вивател, но си стои на стария план. Явно не е на 100% прехвърлянето към новия план.monster789 написа: ↑18 фев 2021, 11:19Това е положението при мен. Картата я държах просто заради хубавия номер и всяка година я презареждах без да я използвам. Сега дарих цялата сума на DMS кампании и скоро ще я закрия...
viva.jpg
Това ми излиза като набера *104#
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Имате ли повече информация за това?
*102# ми дава валидност на сумата до октомври, а
менюто на *123# дава валидност на сумата до март.
Да презареждам ли и каква е минималната сума с която ще ми се удължи срока на баланса?
102 ми дава до 17.01.2022
123 16.04.2021
123 16.04.2021
В my vivacom показва вярно. При зареждане с по-малко от 20 лв валидността на баланса е 60 дни
Единственото което направиха с промяната на предплатената към предплатена фрии -откраднаха дваисете лева които бяха в нея и оставиха без телефон маайка ми.Телефона се ползваше само при проблем и тя ми пускаше стреличка.Браво на алчните изроди от виваком.
Единственото което направиха с промяната на предплатената към предплатена фрии -откраднаха дваисете лева които бяха в нея и оставиха без телефон маайка ми.Телефона се ползваше само при проблем и тя ми пускаше стреличка.Браво на алчните изроди от виваком.