И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти

Потребителски аватар
NSWDG
Регистриран: 03 май 2004, 19:02

Re: И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти

Мнение от NSWDG » 06 апр 2021, 12:55

defierofodds написа:
06 апр 2021, 11:58
nmnikolov написа:
06 апр 2021, 11:51
Абсолютно съгласен съм, че при подписването на договор за 24 месеца трябва да се гледат само условията за тези 24 месеца. След тези 24 месеца вече ще се мисли дали може да се остане на същите условия, дали ще има по-изгодни оферти или ще се минава на по-ниска такса.
И ако е последното, ще си доволен на 1-3-4ГБ нет ли? ;) Виждал ли си непромоционалните условия на по-евтините планове този месец...?
Пич, хайде стига! След като ти е толкова важно какво ще е след 2 години, просто не подписвай този договор. Намери някой който ще ти отърва и ползвай него. Очевидно на хората като мен и други е по-важно какви са условията по поговора, а не след изтичането.
==================
MPXV3RX/A

anonim4o
Регистриран: 30 май 2004, 13:37

Мнение от anonim4o » 06 апр 2021, 13:10

Айде и аз минавам на този план. Бях на същата такса и първоначално ми отказаха в ел.магазина им. Поадох сигнал и ми се обадиха че (цитирам думите на момичето) "нямам отговор защо са ви отказали първоначално". Сега си чакам договора.
Гледам че тука сте се разприказвали на темата "какво ще е след 2 години"
Ами нищо няма да е. Като минат 2 години без 3 месеца ще започна да се оглеждам как или да мина на нещо по-изгодно или да си остана на същите условия. Ама сега да се спирам щото видиш ли не знам какво ще е след 2 години няма да стане. То не се знае след 2 години дали ще съм на тоя свят дет се вика.... Я ковид, я катастрофа, инфарктче нещо....
Или преместване в чужбина...Вариантии много. Реално ние сме най-несигурната част от уравнението.

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Мнение от radko89 » 06 апр 2021, 13:58

Аз бях преподписал ноевмри 2020 и взех тогава устройство.
Преди няколко дни звъннах на оператор да проверя дали мога да мина на Unlimited - казаха ми, че няма как да стане без реално обяснение защо. Минах през офис - нъц. И там не можело.
Влязох в сайта вчера, поръчах си плана директно от там с преподписване през евротръст, преди малко дойде и подписах - чиста работа. Не ги разбирам защо се дърпат по телефона или в офиса..
Направи ми впечатление, че този план има отстъпка при онлайн плащане не 1 а 2 лева за целия период на договора, което автоматично го прави 32.99лв.
Не е зле офертата. Доволен съм. :)

ivobel721
Регистриран: 05 юни 2018, 17:37

Мнение от ivobel721 » 06 апр 2021, 14:25

radko89 написа:
06 апр 2021, 13:58
Преди няколко дни звъннах на оператор да проверя дали мога да мина на Unlimited - казаха ми, че няма как да стане без реално обяснение защо. Минах през офис - нъц. И там не можело.
Влязох в сайта вчера, поръчах си плана директно от там с преподписване през евротръст, преди малко дойде и подписах - чиста работа. Не ги разбирам защо се дърпат по телефона или в офиса..
Направи ми впечатление, че този план има отстъпка при онлайн плащане не 1 а 2 лева за целия период на договора, което автоматично го прави 32.99лв.
Аз взех S21 миналия месец с промоциите и плана за 30 лв и сега през 123 никакви проблеми не ми направи и си чакам договора по Speedy. Явно зависи на кого попаднеш.

timoj
Регистриран: 07 апр 2020, 21:23

Мнение от timoj » 06 апр 2021, 14:43

radko89 написа:

Как избра преподписване през евротръст? И аз търсих такава опция и така и не видях..

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Мнение от radko89 » 06 апр 2021, 14:44

ivobel721 написа:
06 апр 2021, 14:25
radko89 написа:
Аз взех S21 миналия месец с промоциите и плана за 30 лв и сега през 123 никакви проблеми не ми направи и си чакам договора по Speedy. Явно зависи на кого попаднеш.
По-скоро се чудя какво значение има за операторът, който те обслужва при положение, че не е нещо забранено и си е ок. Не им се работи ли, какво става?

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 06 апр 2021, 15:49

И на жена ми в офис и казаха, че системата не им позволява, защото сметката от предишния месец била по-висока, а с онлайн поръчка стана. А с онлайн поръчка явно доста бързо пращат и то дори с експресна доставка. В петък вечерта към 19 т.е. извънработно време поръчах заедно с телефон и в понеделник сутринта вече бяха изпратили договора и телефона с експресна поръчка и в рамките на деня ги доставиха. А аз си мислех, че може да си почака 2-3 работни дни за доставка ама ме изненадаха доста приятно.

JoKo44
Регистриран: 07 май 2019, 18:21

Мнение от JoKo44 » 06 апр 2021, 21:09

Здравейте!
Днес минах през офис на А1 да попитам за условията в дискутирания в темата план. Не съм абонат на А1, а на Теленор. Девойката в офиса директно позна чий клиент съм и спомена, че последните дни са прехвърлили над 30 абоната. Условията са ясни и са дискутирани тук достатъчно. Като казах, че искам да прехвърля 3 номера й увисна ченето. Разрови в компютъра и предложи и апарати. Аз попитах за таблет и тя отговори, че директно не може и ще пита някой шеф. Но била сигурна, че няма да има проблем и даже може таблета да е на стойност 0 лева. Май А1 ще се окажат доста комбинативни в сегашните условия и реалност......

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 06 апр 2021, 21:37

JoKo44 написа:
06 апр 2021, 21:09
Здравейте!
Днес минах през офис на А1 да попитам за условията в дискутирания в темата план. Не съм абонат на А1, а на Теленор. Девойката в офиса директно позна чий клиент съм и спомена, че последните дни са прехвърлили над 30 абоната. Условията са ясни и са дискутирани тук достатъчно. Като казах, че искам да прехвърля 3 номера й увисна ченето. Разрови в компютъра и предложи и апарати. Аз попитах за таблет и тя отговори, че директно не може и ще пита някой шеф. Но била сигурна, че няма да има проблем и даже може таблета да е на стойност 0 лева. Май А1 ще се окажат доста комбинативни в сегашните условия и реалност......
Друго си е като се разтури картелът. Дано се задържи така положението.

palamud13
Регистриран: 15 сеп 2019, 17:34

Мнение от palamud13 » 07 апр 2021, 07:35

radko89 написа:
Тази отстъпка къде я пише, в договора или някъде в сайта им?

Отговори