И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
Re: И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
-
Последна промяна от ivobel721 на 08 апр 2021, 22:49, променено общо 1 път.
Бяха с абсолютно всичко в бг неограничено. Като се логнеш в а1 приложението показваше знака за безкрайност, сега вече показва 30GB нет и таксата промениха.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Мерси за отговора. Ей тука вече този план за мен стана задължителен и днес им го поръчах утре би трябвало да пратят куриера. Аз като спра Максовете и Диемите от кабелният оператор, това са ми 15 лв. на месец. И понеже съм абонат и на spotify (не мога да карам колата без музика), ако се окаже че deezer e равностойна услуга още 10 лв. ми падат.
Накрая таксата би ми останала 10 лв. за unlimited voice+net+msg (EU included). Още ми се струва, че няма как да няма някоя шмекерия, все пак това са А1(Мтел), утре като дойде договора ще видим.
-
- Регистриран: 25 мар 2021, 23:21
А1 е почтен и добър, мобилен оператор
Страшно е ако си вярвате . Няма почтенни и добри , избира се най малкото зло.А1 е почтен и добър, мобилен оператор
@STE1, въобще не се занимавай да отговаряш на тоя трол. Само провокира с глупости. Получава бан и след ден два се появява пак с ново име. Пълен боклук.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Не нападайте колегата, според мен е ползвал сарказъм. Не помните ли какъв го ядохме покрай промените по билинга им преди десетина години? Мен лично преди 5 години ме излъгаха и ми пуснаха план с различни условия от договора и трябваше да се разправям.
Но както да е. Вчера поръчах новия план онлайн, още чакам да видя дали ще го одобрят. 35 лв за телефон са абсурдни за мен, но като имам предвид, че вече ползвам активно HBO GO, A1 Wallet, Xplore TV и купувам капитал всяка седмица, таксата ще ми слезе по-ниска и от сегашната.
Но както да е. Вчера поръчах новия план онлайн, още чакам да видя дали ще го одобрят. 35 лв за телефон са абсурдни за мен, но като имам предвид, че вече ползвам активно HBO GO, A1 Wallet, Xplore TV и купувам капитал всяка седмица, таксата ще ми слезе по-ниска и от сегашната.
Дано да нямат и сега някакви проблеми.. Сутринта получих смс, че договор "А1 Unlimited 61.99" е вече активен, ще видим каква фактура ще излезе тия дни
@nzim, погледни му предишните постове и ще ти стане ясно какво имам предвид. Негови са също никовете Програмист и ОстапБендер
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Моята излезе. Няма нищо необичайно.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A