5G в България - сравнителни тестове
Re: 5G в България - сравнителни тестове
A1, Бургас -
Меден Рудник до LidlНямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Green
Galaxy Watch Ultra, 47 мм, LTE, Titanium Grey
Колеги, малко страничен въпрос:
Кое приложение ползвате за показване на информация за честотите и агрегациите за 4G/5G за телефони с марката Xiaomi?
Или има код както за самсунг (*#0011#) ?
Кое приложение ползвате за показване на информация за честотите и агрегациите за 4G/5G за телефони с марката Xiaomi?
Или има код както за самсунг (*#0011#) ?
NetMonster можеш да ползваш, но не работи толкова добре колкото Service Mode на Самсунг.
https://play.google.com/store/apps/deta ... l=en&gl=US
Ако ти е руутнат телефона и с процесор на Qualcomm, можеш да ползваш Network Signal Guru.
Благодаря, ще пробвам.
5G на А1 на S21
Много шарени скорости имам тук като цяло и на места едва стига 200, на места минава 1000. Покритието трябва е добро, но имах големи периоди от време, в които телефонът отказа да ме върже за 5G и те бяха точно когато бях из града. Рестартиране на телефона не помагаше, а си бях в покритието на мрежата. Станцията, която ме обслужва е зле, защото вчера засякох застанал пред нея 360 Mbps на 4G+, а на 5G - 340 Mbps. А1 обичат да schedule-ват в София целият трафик да минава през 5G, но това зависи на коя станция съм. Тази с бързата скорост пускаше към 150-200 Mbps през LTE (основната честота беше 2600 и то при ползване на 5G май само основната честота ползва, но основната може да е на 1800 и на 2100 също).
Много шарени скорости имам тук като цяло и на места едва стига 200, на места минава 1000. Покритието трябва е добро, но имах големи периоди от време, в които телефонът отказа да ме върже за 5G и те бяха точно когато бях из града. Рестартиране на телефона не помагаше, а си бях в покритието на мрежата. Станцията, която ме обслужва е зле, защото вчера засякох застанал пред нея 360 Mbps на 4G+, а на 5G - 340 Mbps. А1 обичат да schedule-ват в София целият трафик да минава през 5G, но това зависи на коя станция съм. Тази с бързата скорост пускаше към 150-200 Mbps през LTE (основната честота беше 2600 и то при ползване на 5G май само основната честота ползва, но основната може да е на 1800 и на 2100 също).
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
5G на А1 в козлодуй
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 07 яну 2021, 09:19
В Пловдив последните дни само в два квартала и то не навсякъде го има 5G-то ,а като влезнеш в сграда директно дропва на H+ в Пловдив май нищо не пипат по мрежата!
По мои на блюдения в Каршиака, район Централен и в Тракия си има прилично покритие на открито, в останалите квартали не съм тествал.тествал.
-
- Регистриран: 07 яну 2021, 09:19
Аз съм Кичук Париж и също е добро 5G-то ,но в района на Централна гара, Военна болница пък да не говорим за Коматево няма следа от 5G!
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Green