Нова ТВ услуга от Виваком - EON
Re: Нова ТВ услуга от Виваком - EON
Мобилното приложение е само за мобилния телефон. Звучи логично от името... Но ме подведе мойта приятелка от вива, че ставало и за тв. 3 кинта вътрешно ама здраве да е, ще черпи кафе. Приложението за смарт тв е друга услуга налична само ако се ползва пълен eon пакет. Вече писах, че не става, що плащате излишно...
някой знае ли сегашните приемници за IPTV може ли да се заменят за EON приемници след подписване за EON FULL
Вчера ми активирха услугата. Качеството добро на приемника. Апликацията на телевизора ми LG - не харесвам кчеството , 4К каналите са размзани,. Пак на апликцията видеотеката зарежда много много бавно или приложението зацикля и трябва отново да го стартирам. Явно иска ъпдейт .
А с кой модел на LG си?
LG Модел43UK6200PLA
Аз го шервам към телевизор който не е смарт, но съм му вързал Xiaomi Mi Box. Интересно е, че като пусна ЕОN-а към телевизора, след това дори и да изключа изцяло телефона програмата продължава да си върви на телевизора. Не мога да си го обясня как става.Вито написа: ↑19 апр 2021, 22:27Мобилното приложение е само за мобилния телефон. Звучи логично от името... Но ме подведе мойта приятелка от вива, че ставало и за тв. 3 кинта вътрешно ама здраве да е, ще черпи кафе. Приложението за смарт тв е друга услуга налична само ако се ползва пълен eon пакет. Вече писах, че не става, що плащате излишно...
Програмата върви, ама сменяш ли каналите, може ли да се връща назад?
Не. Програмата си върви като кон с капаци и за да сменя канала прекъсва връзката.
Засега ще го ползвам в кухнята вечер като седнем да върви музика по City TV вместо да слушам новинарските програми.
Има чувството, че EON зарежда и върви по-добре от TV GO.
Има разлика по отношение на мобилното приложение в зависимост от това по какъв начин е активирано.
Ако е активирано като допълнителен пакет за 3лв. има възможност да се използва с chromecast,но ако е част от EON IPTV услуга това не е възможно!
Изпратено от моят SM-A750FN с помощта на Tapatalk
Ако е активирано като допълнителен пакет за 3лв. има възможност да се използва с chromecast,но ако е част от EON IPTV услуга това не е възможно!
Изпратено от моят SM-A750FN с помощта на Tapatalk