То и за Виваком не се предлага, ама VoLTE им работи. Може вече да има някакъв профил за iPhonе при А1, но явно е проблемен.
VoLTE & VoWi-Fi
Re: VoLTE & VoWi-Fi
Волте при Айфон им работи куцо на Виваком, куца входящия разговор, идващ от Виваком с активно волте на отсрещната страна, при което пада на 3Г.
Изходящите към Виваком с волте на отсрещната са ОК.
Също, когато входящия разговор идва от VoWiFi активен телефон е ОК.
Към А1 и Теленор при входящи и изходящи разговори, въпреки че не са волте, мрежата си остава 4Г.
Изходящите към Виваком с волте на отсрещната са ОК.
Също, когато входящия разговор идва от VoWiFi активен телефон е ОК.
Към А1 и Теленор при входящи и изходящи разговори, въпреки че не са волте, мрежата си остава 4Г.
Работи е доста смело казано
Когато се обаждам през VoLTE на друг абонат с пуснато VoLTE на Vivacom има доста проблеми:
* разпада се връзката
* ако другия абонат говори, не ти дава никакъв сигнал - нищо не се чува и не може да се разбере
* понякога не могат да се свържат с мен
В сайта на apple има списък с функции които могат да се ползват в различните страни и оператори https://support.apple.com/en-us/HT204040, като за България, VoLTE се предлага само от Telenor към настоящия момент.
Re: VoLTE & VoWi-Fi 5g Telenor
Здравейте!
Някой от вас ползвали Шаоми Ми 10Т без значение пт версията и се намира в центъра на София. В телефона да му е сим карта на Теленор. На мен ми показва 5g скоростта е малко по ниска при 4g но видях, че като превклювам в различните режими, отново ме връща в 5 g мрежа. Според мен прявят 5г като на Вива. Някой запознат ли е с това!?
Някой от вас ползвали Шаоми Ми 10Т без значение пт версията и се намира в центъра на София. В телефона да му е сим карта на Теленор. На мен ми показва 5g скоростта е малко по ниска при 4g но видях, че като превклювам в различните режими, отново ме връща в 5 g мрежа. Според мен прявят 5г като на Вива. Някой запознат ли е с това!?
Здравейте!
В грешната тема пишеш, но аз ще питам: Можеш ли да споделиш по-точно къде видя това, за да може да види някой дали имa Massive MIMO антена, която те обслужва? С приложение като NetMonster дава ли ти нещо като cell id или PCI?mjoy383 написа: ↑21 апр 2021, 17:08Здравейте!
показа 5g NSA на теленор на пл. Славейков 4а
На Самсунга как да проверя какви кодеци се поддържат и използват за VoLTE? Единствено *#0011#?