Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Благодаря,явно е 8.99 в момента,това което търся.Аз съм на 6 лв,търся за майка ми на друг адрес,може да е на мое име(като втори адрес)или на тяхно те са на А1,но нямат прекаран интернет,така става ли?
Здравейте колеги!
От виваком ме закачиха за преподписване. След като говорих с една госпожица/госпожа по телефона имаме следният резултат :
В момента позлвам L+ 50mbps fiber 25 лв.
Няма да изпадам в подробности, но поисках оферта за L+ fiber 300. Отказаха ми да ми дадат L+ a трябвало да е 2L+. След 30 минути ми звънна и ми даде следната оферта :
2L+ и Fiber за 32.95 лв. при положение, че в момента официалната цена на сайта на виваком е 32.85 лв.
Качвам и изображение където се вижда, че дори не са сметнати правилно пакетите и цената трябва да е 32.94 Сега ще видим след като им писах отново, че са неадекватни какъв ще е отговора
Ако някой скоро е преподписвал на по-добри условия, ще се радвам да сподели.
От виваком ме закачиха за преподписване. След като говорих с една госпожица/госпожа по телефона имаме следният резултат :
В момента позлвам L+ 50mbps fiber 25 лв.
Няма да изпадам в подробности, но поисках оферта за L+ fiber 300. Отказаха ми да ми дадат L+ a трябвало да е 2L+. След 30 минути ми звънна и ми даде следната оферта :
2L+ и Fiber за 32.95 лв. при положение, че в момента официалната цена на сайта на виваком е 32.85 лв.
Качвам и изображение където се вижда, че дори не са сметнати правилно пакетите и цената трябва да е 32.94 Сега ще видим след като им писах отново, че са неадекватни какъв ще е отговора
Ако някой скоро е преподписвал на по-добри условия, ще се радвам да сподели.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
Днес ми предложиха от А1 по телефона план за телевизия 70 канала за 6.99 лв на месец договор 2 години.
-
- Регистриран: 18 апр 2021, 19:56
в момента съм A1 31лв неограничени минути и 20 000мб интернет, а към ЕС 300мин и 9000мб, договорът скоро ми изтича и ще го подновя за 2години A1, но искам да намаля таксата на 20-23лв
Какво мога да взема от A1 скритите планове за тази цена 20-23лв - минути и мб в България, друго не ми трябва!?
Какво мога да взема от A1 скритите планове за тази цена 20-23лв - минути и мб в България, друго не ми трябва!?
Samsung Galaxy Note 10 Plus
Дайте съвет за интернет в квартира в София. Има розетка само в холът, собственикът е старец и не разбира нищо, трябва да се намери домоуправителя за повече инфо. Нещо изгодно за 1 година или без срок? Сателитна няма да стане, няма антени по фасадите, но не е и голям проблем ако се намери нормален интернет. Големите все напират за двугодишен договор, доколкото знам.
Пробвай Нет 1
NET1 имат пакети за 12 месеца договор или безсрочен https://net1.bg/%D0%A7%D0%B0%D1%81%D1%8 ... -45bg.htmlnewgraf написа: ↑26 апр 2021, 23:06Дайте съвет за интернет в квартира в София. Има розетка само в холът, собственикът е старец и не разбира нищо, трябва да се намери домоуправителя за повече инфо. Нещо изгодно за 1 година или без срок? Сателитна няма да стане, няма антени по фасадите, но не е и голям проблем ако се намери нормален интернет. Големите все напират за двугодишен договор, доколкото знам.
Или https://net1.bg/%D0%A7%D0%B0%D1%81%D1%8 ... -47bg.html
-
- Регистриран: 25 мар 2021, 23:21
Препоръчвам А1
Някой възползвал ли се е от скрита оферта за домашен интернет от А1? Тоест предлагат ли нещо различно от това в сайта?
Обикновено ако търсите услуги за подновяване май най-добрите оферти ги дават по телефона. Поне при мен така все се случва. Това което го дават в сайтовете и в офисите не е най-доброто, което можете да получите.