И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
Re: И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
Имам потвърждение на мейл и в чата им,че Unlimited плана получава достъп до 5G независимо дали договора е подписан преди 14.04 или преди това.
Надявам се и с 5G стане така, че искам да видя Виваком как ще пуснат n78. Но пък VoLTE още го няма на предплатени...monster789 написа: ↑27 апр 2021, 20:28
Всичко това е чиста проба маркетинг, както беше навремето с 4Г - минете на 4Г план, за да можете да го ползвате. И след няколко месеца и предплатени карти получиха достъп.
Таргет гонят.dimitrov68 написа: ↑27 апр 2021, 16:55Щом казаха да побързам до края на месеца да сключат договор,може да е нагоре после.
В събота през целия ден ми липсваше 5G-то в центъра на Пловдив, вечерта се появи отново на същите локации. Явно нещо пипат. И на мен направи впечатление че на една и съща локация понякога скоростта може да е 180-200Mb/s, друг път повече от 1Gb/s.
Прехвърлих номер от Теленор и в договора пише, че дължа 10 лева еднократна такса за активиране на нова SIM. Сигурно тъп въпрос, но нормално ли е? Никога не съм прехвърлял номер.
Да, съвсем нормално е. Водиш се нов абонат/нова линия. Друг е въпросът, че цървулите не го обясняват.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Радвам се, че не е само при мен проблемът. Жалко, че рядко имам хора с 5G около мен, че да видим при мен ли само няма или и при други няма. (Т.е. дали на нас двамата имаме проблем със софтуера или наистина спират мрежата.)
vstorm, ти с какво устройство си?
Note20 Ultra, днес между 18:00-19:30 отново нямаше 5G сигнал по маршрут който имам стабилно покритие. Не е проблем в твоя договор, аз преподписах на 16.04.
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
При прехвърляне на номер към А1 ,предсрочно,знам че се дължат 3 стандартни месечни такси ,но и отстъпките-разлика между промоционалния и стандартен план.При мен ти отстпъка е 3 лв,а съм ползвал плана 4 месеца във Виваком и има още 20 месеца.
В офис ми казаха,че дължа отстъпките за 4 месеца.Да не би да трябва да плащам за оставащите 20 по 3лв,и те нещо да грешат.
И как може да разберем,ако вземем телефон,че не е ползван по витрините.
В офис ми казаха,че дължа отстъпките за 4 месеца.Да не би да трябва да плащам за оставащите 20 по 3лв,и те нещо да грешат.
И как може да разберем,ако вземем телефон,че не е ползван по витрините.
Последна промяна от dimitrov68 на 29 апр 2021, 18:47, променено общо 1 път.
Днес "съединителите" от А1 ми извиха ръцете и отрязаха за преанексиране на стар план. Поръчах ънлимитид и някакъв за 20.99 с 16Гб нет и неограничени разговори. Реално цената на услугата ми се увеличава с 11 лв., но чрез онлайн плащане на сметките ще падне с 3 лв. т.е 8 кинта отгоре. Ядосвам се, че преди 2-3 седмици купих нов рутер, който не поддържа сим-карта.
Поздрави и весели празници!
Поздрави и весели празници!