Аз като казвах, че не може и не трябва да се разчита на тази опция, никой не обръщаше сериозно внимание. Като ви изтече ънлимитед планът, даже на мен ми е бедна фантазията какво извиване на ръце ще падне при тази стандартна цена на плана (Която, очевадно, не е сложена просто така, за украса, а именно за да ви извиват яко ръцете като му дойде времето.).chasovnik написа: ↑29 апр 2021, 18:46Днес "съединителите" от А1 ми извиха ръцете и отрязаха за преанексиране на стар план. Поръчах ънлимитид и някакъв за 20.99 с 16Гб нет и неограничени разговори. Реално цената на услугата ми се увеличава с 11 лв., но чрез онлайн плащане на сметките ще падне с 3 лв. т.е 8 кинта отгоре. Ядосвам се, че преди 2-3 седмици купих нов рутер, който не поддържа сим-карта.
Поздрави и весели празници!
И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
Тоест сега е по-добре 2 години да си седя на някакъв по-тъп план ли. Щото след 2 години можело да не мога да преподпиша. Ами като не може в последния месец ще си се върна на план с по-ниска тарифа и по-тъп или ще отида при друг оператор ако има нещо по-изгодно. Разликата е че 2 години сега ще си ползвам всичко
Просто искаш телефон в неразпечатана кутияdimitrov68 написа: ↑29 апр 2021, 11:18
И как може да разберем,ако вземем телефон,че не е ползван по витрините.
Реално старите планове ги намерих оттук и подписах в началото на далечната 2017 г. (М-тел безкрай 30 и A1без граници XL), т.е. МОЖЕ би опцията е договор + един анекс? Реално ме цакаха с "топлата бира", че Да, може да преанексирате, но при условията на договора без включените в него промоции, защото те са били валидни само за срока на договора/анекса - 2 години.anonim4o написа: ↑29 апр 2021, 19:52Тоест сега е по-добре 2 години да си седя на някакъв по-тъп план ли. Щото след 2 години можело да не мога да преподпиша. Ами като не може в последния месец ще си се върна на план с по-ниска тарифа и по-тъп или ще отида при друг оператор ако има нещо по-изгодно. Разликата е че 2 години сега ще си ползвам всичко
Не съм юрист и не ми се занимава с простотии, но съм сигурен, че веднъж подписан договора в "шибаната" т.6.5 от Договора "В случай, че в рамките на последния месечен таксуващ период от Срока на договора на ползване, Абонатът не уведоми писмено Оператора, че желае Договорът да бъде прекратен по отношение на Услугите с изтичане на този срок, или че желае да продължи ползването на Услугите за нов срок при определени условия, ползването на Услугите по Приложението продължава за неопределен период при същите условия и може да въде прекратено по всяко време с едномесечно писмено предизвестие от всяка страна без неустойки" и т.28.4 от Общите условия "Сключените договори за услуги, в които е определен срок за предоставяне на услугите, могат да бъдат продължени само с изрично писмено съгласие на абоната/ потребителя относно условията за продължаване. При липса на такова съгласие след изтичане на срока на договора той се преобразува в безсрочен" е заровено кучето.
Единственото, което е е полза на потребителите е, че ако си си навил на масрафа и тези 65лв месечна такса не те товарят - след 2 години минаваш на безсрочен договор и винаги когато искаш им теглиш една майна и си тръгваш без разправии, но ако имаш 3+ номера си е бая тежест.
Поздрави!
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
При вземане на телефон Xiaomi Redmi 9C с този план сега цената му е 20 лв,а не както е в сайта 50.
Неограничените планове се продължават. Лошото обаче е, че под 30 лв вече няма планове или има ама с 2000мб-5000мб, което е нищо за цената. А бе направиха голям удар или подписваш на 35 лв или няма на какво друго да подпишеш. Просто си принуден.
Така си е, но пък сигурно от тяхна гледна точка това предоставя много повече стойност за потребителя - за 30тина лева Мтел дава пакет услуги, които иначе само те струват повече. На практика телефонията е безплатна и негораничена. Друг е въпроса дали всеки иска да гледа филми и спорт, да слуша музика, да чете вестник... Освен това с такъв план телефон за 700 лв струва 350 (Note 10 Pro визирам в случая), а и 30 лева не са това, което бяха преди 10 години. Според мен в момента пазара е супер - неограничен нет, смс и разговори + популярни услуги за по-добър живот
Махнали са неограничения роуминг трафик в ЕС.
Голяма драма ви е какво ще е след 2 години. Трябва да ви кажа, че аз бях 5г на неограничен план на Вивата за 50 лева, но го махнах. Счетох за необходимо да плащам 32 лева на А1 и пак нета е неограничен - нищо, че нямам неограничени международни... не говоря толкова с чужбина. В интерес на истина ми е все тая след 2 години дали ще ми запазят таксата или не. Плащал съм и повече от 67 лева та и толкова да е не ми пука поне няма да имам договор, а като започнат да ме офертират ще се пазаря аз:) Ако обаче трябва да сме честни, най-удобени за междунаридни разговори са плановете на Теленор. най-много минути дават те
На кой план си??? Аз имам 200 минути към ЕС в Unlimited плана ми
Edit: Прочел съм грешно, но ако не се лъжа Smart U беше с 500, 600 или 1000 минути в ЕС, нали?
Последна промяна от ivobel721 на 01 май 2021, 17:31, променено общо 1 път.