A1 extra sim
Re: A1 extra sim
Здравейте,
някой, който е с екстра SIM и ползва до момента, спряха ли му я след новите промени или продължава да работи с интернет?
някой, който е с екстра SIM и ползва до момента, спряха ли му я след новите промени или продължава да работи с интернет?
Ето я, работи си на мултимедията, но тръгне ли, основната карта ми дава постоянно заето!MartinMFS написа:Здравейте,
Не съм на безлимитен интернет!
Изпратено от моят POCO F2 Pro с помощта на Tapatalk
Бтв това 3G от устройството ли е или само толкова пуска на втората?jiktak70 написа: ↑07 май 2021, 21:11Ето я, работи си на мултимедията, но тръгне ли, основната карта ми дава постоянно заето!MartinMFS написа:Здравейте,
И при мен е така с обажданията. Това от скоро ли го направиха, защото сякаш преди не го правеше? Иначе има ли някой, който е бил на друг план и е бил с вторакарта и в последствие е сменил на неограничения? И след 30.04 да са му спрели интернета на втората?
Модема поддържа само 3G, но А1 така или иначе обясниха, че екстра сима на пуска 4G. Това с блокирането на входящите си го имаше и преди, не искат или не могат да го коригират. След двуседмична разправия с тях изрично написаха, че екстра сим картата трябва да е в устройство с гласови услуги!MartinMFS написа:Бтв това 3G от устройството ли е или само толкова пуска на втората?jiktak70 написа: ↑07 май 2021, 21:11Ето я, работи си на мултимедията, но тръгне ли, основната карта ми дава постоянно заето!MartinMFS написа:Здравейте,
И при мен е така с обажданията. Това от скоро ли го направиха, защото сякаш преди не го правеше? Иначе има ли някой, който е бил на друг план и е бил с вторакарта и в последствие е сменил на неограничения? И след 30.04 да са му спрели интернета на втората?
Те ограничиха само Extra SIM с мобилен интернет. Твоята от кои е - с или без интернет?
Сега основната карта ти работи на 5G, а екстра сим на 4G? Супер
На обикновен план ако ползвам интернет в нарушение на политиката в ЕС за справедливо ползване ,а в същото време втората карта ползва интернет на територията на България ,ще ми ограничат ли интернета в ЕС заради несправедливо ползване?
Вярно е супер, но имам готовност да спрат нета по всяко време, с една предплатена за данни във втория слот