Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
А1
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Опитах, не можело ако искам и телефон. Него трябвало да взема от офис така и така, и затова е +50 кинта. Не че е голяма работа, но ме издразниха с изречението "Ами то може и да не се появи пак този модел онлайн, примирете се", като и на мен и тях е ясно, че не е така. Станали са нагли и не се борят за клиентите като преди, явно лимита на нови потребители е достигнат и само си ги менкат.Ванката написа: ↑10 май 2021, 14:45Звъниш на оператор и си искаш офертата с 2-та лева намаление. Не ти трябват никакви офиси, договорът ще ти бъде доставен по куриер.arakchiev написа: ↑10 май 2021, 14:01Вчера исках да преподпиша с Виваком на Unlimited 50, но въпреки 10 години приятелство, никий не спомена за 2 лева намаление. В кой офис се разиграва това намаление, защото пък телефонът кокто искам изчезна онлайн, а в офиса е 50 лв. по-скъп, което страшно дразни )
Това е ясно, че не се борят за клиентите си, обаче щом драмата е за два лева намаление на въпросния план за сметка пък на 50 лв. повече за телефон, подписваш договорът там където е по-евтин, а телефона го взимаш от Технополис например или от някой онлайн магазин през сайта pazaruvaj.com. Не е нужно пък да бъде точно от оператор закупен, така че не виждам проблем.arakchiev написа: ↑10 май 2021, 15:18Опитах, не можело ако искам и телефон. Него трябвало да взема от офис така и така, и затова е +50 кинта. Не че е голяма работа, но ме издразниха с изречението "Ами то може и да не се появи пак този модел онлайн, примирете се", като и на мен и тях е ясно, че не е така. Станали са нагли и не се борят за клиентите като преди, явно лимита на нови потребители е достигнат и само си ги менкат.Ванката написа: ↑10 май 2021, 14:45Звъниш на оператор и си искаш офертата с 2-та лева намаление. Не ти трябват никакви офиси, договорът ще ти бъде доставен по куриер.arakchiev написа: ↑10 май 2021, 14:01Вчера исках да преподпиша с Виваком на Unlimited 50, но въпреки 10 години приятелство, никий не спомена за 2 лева намаление. В кой офис се разиграва това намаление, защото пък телефонът кокто искам изчезна онлайн, а в офиса е 50 лв. по-скъп, което страшно дразни )
A, чак пък проблем... просто прочетох и ми стана любопитно как се получава това намаление от някои, а от други не. Иначе телефонът в Плесио е 680 лв, а все пак вчера се появи онлайн във Виваком и ми го продадоха за 260. Има бая разлика дали е субсидиран с план в конкретния случайrobin5 написа: ↑10 май 2021, 20:06Това е ясно, че не се борят за клиентите си, обаче щом драмата е за два лева намаление на въпросния план за сметка пък на 50 лв. повече за телефон, подписваш договорът там където е по-евтин, а телефона го взимаш от Технополис например или от някой онлайн магазин през сайта pazaruvaj.com. Не е нужно пък да бъде точно от оператор закупен, така че не виждам проблем.arakchiev написа: ↑10 май 2021, 15:18Опитах, не можело ако искам и телефон. Него трябвало да взема от офис така и така, и затова е +50 кинта. Не че е голяма работа, но ме издразниха с изречението "Ами то може и да не се появи пак този модел онлайн, примирете се", като и на мен и тях е ясно, че не е така. Станали са нагли и не се борят за клиентите като преди, явно лимита на нови потребители е достигнат и само си ги менкат.
От 2 дни изчезнаха специалните оферти в профила. За нито един номер не са активни.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Някъде има ли информация за всички планове A1 One Unlimited Special, както преди имаше едни PDF от сайта на A1?
В момента и на мен ми предлагат A1 One Unlimited Special 14, който включва:
1000 към всички;
неограничени минути към 5 номера от A1;
15,99 лв за 24 месеца. При плащане онлайн 13,99 лв и 1000 или 2000МБ бонус;
19,99 лв след изтичане на договора;
един пакет от 10000МБ за определена услуга.
1000 към всички;
Ако визираш тези планове от типа A1 One Unlimited 16, 18, 20 и т.н... не намирам пдф файла с тях, а помня че го имах. Както и да е, г/д помня характеристиките на тези планове, така че ако решиш питай каквото ти е необходимо. Иначе за протокола, в сравнение с този план 14, мисля че 16 ще ти върши по-добра работа. Най-малкото че там имаш неограничени минути към всички оператори и 3000 МВ, а цената е само с 1 лев нагоре, ама всеки си знае най-добре.brumcho написа: ↑20 май 2021, 07:35Някъде има ли информация за всички планове A1 One Unlimited Special, както преди имаше едни PDF от сайта на A1?
1000 към всички;
За A1 One Unlimited Special 16 ми казаха, че минутите стават 2000 и интернетът е 3500МБ.
Неограничени минути не помня, дали ми казаха от кой план почват.
За 14 или 16, ще си помисля още малко.
Неограничени минути не помня, дали ми казаха от кой план почват.
За 14 или 16, ще си помисля още малко.
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Teзи са доста стари. Сегашните трябва да са Special.