Да случва ми се всекидневно и затова се наложи да изключа и на трите телефона VoLTE докато не го оправят.ivobel721 написа: ↑30 апр 2021, 17:44Абонати на А1 с VoLTE: Случва ли ви се в последните 2-3 дни да правите опити да наберете някого и много поредни пъти да ви дава грешка? Случва ми се, докато се опитвам да набера абонати на А1 без VoLTE и няколко пъти дори ми каза, че телефонът на отсрещния абонат е изключен, когато той не беше.
Ползвам услугата от месец и единствено бях забелязал от време на време да ми дава грешка и да изписва "Call Ended", след което спира VoLTE и мога спокойно да набера. Сега изписва "Line busy", но при отсрещния човек телефонът започва да звъни от моя номер, въпреки че при мен дава busy. Мисля, че дори и през 3G ми направи този проблем.
VoLTE & VoWi-Fi
Re: VoLTE & VoWi-Fi
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Искам да разбера какъв кодек се използва по врeме на разговор през VoWiFi.
Със *#0011# не става.
По време на VoWiFi не показва режима на кодеците.
Показва състояние standby.
телефона е самсунг А41
Със *#0011# не става.
телефона е самсунг А41
Да през wifi не показва кодек, но e такъв като през 4gnbamrvolte написа:Искам да разбера какъв кодек се използва по врeме на разговор през VoWiFi.
Със *#0011# не става.
телефона е самсунг А41
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Излиза ли ти иконката HD или HD+ през VoWiFi с други на Виваком?nbamrvolte написа: ↑22 май 2021, 13:56Искам да разбера какъв кодек се използва по врeме на разговор през VoWiFi.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Не. Не ми излиза.ivobel721 написа:Излиза ли ти иконката HD или HD+ през VoWiFi с други на Виваком?nbamrvolte написа: ↑22 май 2021, 13:56Искам да разбера какъв кодек се използва по врeме на разговор през VoWiFi.
HD и HD+ ми излиза само по време на VoLTE, но не и при VoWiFi.
Изпратено от моят DUB-LX1 с помощта на Tapatalk
От днес официално волте в мрежата на Виваком имат и телефоните на Епъл от Айфон 7 и по-нови.
При мен няма нов Carrier update, последната версия е 46, за нея ли става дума?
И като пратих start на 1701 ми върна съобщение, че услугата не може да бъде активирана.
И като пратих start на 1701 ми върна съобщение, че услугата не може да бъде активирана.
Аз съм с 14.6, не би трябвало да е проблем?!