Активиране на 5g в мрежата на Виваком

pipchi
Регистриран: 31 мар 2016, 19:23

Активиране на 5g в мрежата на Виваком

Мнение от pipchi » 13 фев 2021, 05:49

Здравейте! Как става активирането на 5g на Виваком.
1. Имам абонаментен план към Виваком
2. Съвместим апарат купен от тях ( странно условие) Mi 10t lite

На сайта пише ,при изпълнение на двете условия ,поетапно ,с смс уведомление ще става възможен достъпа до 5g ,и 30 000 гб за тестове. Понеже сърце не трае два пъти звънях на оператор,казаха до два часа ще го активираме,рестартирайте телефона ,и съответно нищо.

А също и къде има карта с 5g покритието , все пак да не чакам сигнали от Марс. Намерих само общите изрази - части на всички големи градове....

mjoy383
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Re: Активиране на 5g в мрежата на Виваком

Мнение от mjoy383 » 13 фев 2021, 09:08

5G на Виваком, първо не е 5G! Не очаквай по-високи скорости за интернет.....Второ, активира се до 5 дни ?!? Не е ясно защо, но така работи оператора, а ако планът ти не е подписан до септември миналата година - няма шанс да ти включт 5g. Виваком е компанията с най-ненормалното мислене и компанията, която е с мотото "клиента ни е длъжен, а не ние". Чудя се с какъв акъл се сключват договори с тия идиоти!

Rumm
Регистриран: 15 окт 2006, 11:10

Мнение от Rumm » 13 фев 2021, 11:06

mjoy383 написа:
13 фев 2021, 09:08
5G на Виваком, първо не е 5G! Не очаквай по-високи скорости за интернет.....Второ, активира се до 5 дни ?!? Не е ясно защо, но така работи оператора, а ако планът ти не е подписан до септември миналата година - няма шанс да ти включт 5g. Виваком е компанията с най-ненормалното мислене и компанията, която е с мотото "клиента ни е длъжен, а не ние". Чудя се с какъв акъл се сключват договори с тия идиоти!
:roll: Абе, човек, откъде тази омраза и ненавист към Виваком, лъха от повечето ти коментари! Осъзнай се и се поспри с глупостите. Всеки може да е недоволен от някой оператор, но не "оплюва" с такава злоба. Нека бъдем обективни, а не само яростна опозиция.

mjoy383

Мнение от mjoy383 » 13 фев 2021, 12:11

Ха-ха-ха, това не е омраза?!? Явно не са те научили да анализираш написаното от даден човек ( в часовете по литература се прави). Не мразя никой оператор - нямам причина за това. Виваком просто изповядва една изключително амебинизирана политика, като се опитва по всякакъв начин да излъже абоната и после да се обяснява как не го е прочел. Дори и така да е. Има огромна разлика в отношенито през 123 и отношението в магазинната мрежа. Качеството на услугите е меко казано прехвалено, но 5G наистина е пълен абсурд и всеки малко разбираш специалист ще ти го каже. За сведение ще ти кажа, че скоростта през 5G мрежата е по-ниска от тази в 4 g. и мога да ти го демонстрирам. Качеството на разговорите е в под всякаква критика пак повтарям Виваком - А1. Смислено им е телевизията и домашния интернет, който като го подпишеш и се започват с подводните камъни. Между другото, телевизията на Неосат е меко казано перфектна. Понеже мислиш че ги мразя. Ще ти кажа, че същи те преди няколко години ми бяха спрели номера защото им пуснах жалба, че не изпълняват сключения с тях договор ( липсваха ми 4 пакета за нет) и в знак на благодарност ми възстановиха пакетите, но след 2 часа ми спряха телефона защото съм бил цитирам "абоната е починал и за това са спрели телефона" и като звъннах да питам, това им бе обяснението - пълен абсурд. 3 година по-рано ми бяха начислили интернет от 420 лева защото в 5 сутринта съм ползвал данни ( а аз спях по това време) ама все тая де и още съм им абонат ( знам, мазохист съм) , но са единствените които ми предлагат неограничено всичко. Та, да - не харесам услугите им в този им вид, но да мразя някакъв оператор е абсурдно аз просто не мразя, това е много ниска човешка черта.

Rumm
Регистриран: 15 окт 2006, 11:10

Мнение от Rumm » 13 фев 2021, 12:31

mjoy383 написа:
13 фев 2021, 12:11
Ха-ха-ха, това не е омраза?!? Явно не са те научили да анализираш написаното от даден човек ( в часовете по литература се прави). Не мразя никой оператор - нямам причина за това. Виваком просто изповядва една изключително амебинизирана политика, като се опитва по всякакъв начин да излъже абоната и после да се обяснява как не го е прочел. Дори и така да е. Има огромна разлика в отношенито през 123 и отношението в магазинната мрежа. Качеството на услугите е меко казано прехвалено, но 5G наистина е пълен абсурд и всеки малко разбираш специалист ще ти го каже. За сведение ще ти кажа, че скоростта през 5G мрежата е по-ниска от тази в 4 g. и мога да ти го демонстрирам. Качеството на разговорите е в под всякаква критика пак повтарям Виваком - А1. Смислено им е телевизията и домашния интернет, който като го подпишеш и се започват с подводните камъни. Между другото, телевизията на Неосат е меко казано перфектна. Понеже мислиш че ги мразя. Ще ти кажа, че същи те преди няколко години ми бяха спрели номера защото им пуснах жалба, че не изпълняват сключения с тях договор ( липсваха ми 4 пакета за нет) и в знак на благодарност ми възстановиха пакетите, но след 2 часа ми спряха телефона защото съм бил цитирам "абоната е починал и за това са спрели телефона" и като звъннах да питам, това им бе обяснението - пълен абсурд. 3 година по-рано ми бяха начислили интернет от 420 лева защото в 5 сутринта съм ползвал данни ( а аз спях по това време) ама все тая де и още съм им абонат ( знам, мазохист съм) , но са единствените които ми предлагат неограничено всичко. Та, да - не харесам услугите им в този им вид, но да мразя някакъв оператор е абсурдно аз просто не мразя, това е много ниска човешка черта.
Умен е този, който признава и се учи от грешките си, а не да отрича всичко!

mjoy383

Мнение от mjoy383 » 13 фев 2021, 18:07

Няма отношение по темата!

Потребителски аватар
Mapuok
Регистриран: 30 юни 2016, 12:09

Мнение от Mapuok » 26 май 2021, 15:59

Тия нещастници, на всички с договори от миналата година ли са спрели 5G, или в мен е проблема? Не съм виждал иконката от сума време.

TRACKER
Регистриран: 11 апр 2006, 17:49

Мнение от TRACKER » 26 май 2021, 16:03

Аз на два телефона, закупени от вивата трябваше да се обаждам на оператор и чак тогава го активираха.
Явно има нещо от тяхна страна, което е нужно да се направи за да тръгне.

Kazanova88
Регистриран: 01 май 2021, 00:22

Мнение от Kazanova88 » 26 май 2021, 19:33

Свиваком ментарджии

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Мнение от centur » 26 май 2021, 20:24

5G-то на Vivacom е DSS, т.е. менте 5G :lol:
Такова се очаква да бъде и на Telenor от 10-ти другия месец, а само за A1 чета, че имат "истинското" 5G, ама докато покрият всички големи градове с хубаво покритие ще е 2023 - 2024-та поне.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

Отговори