Теленор лошо обслужване
Теленор лошо обслужване
След пренос на номер от Теленор към Виваком и трябва да ми върнат една предплатена такса , надплатените пари отказват да ги върнат в брой.Трябваше да давам сметка и да се пише някаква молба за да се преведат до един месец по сметката .Предупредиха ме че ще си вземат и такса от дължимите пари за превода .Правиха всичко възможно да ме размотават , вероятно има срок след който нищо не връщат.Писах им и през формата на сайта и там нищо не отговориха . След продажбата им положението при тях става все по лошо .
-
- Регистриран: 01 май 2021, 00:22
Re: Теленор лошо обслужване
телемор ментарджийте
По прницип има възможност Безплатно да заявите парите да бъдат пренесени като баланс по клиентски номер на някой приятел и той да Ви ги даде в брой!STE1 написа:Трябваше да давам сметка и да се пише някаква молба за да се преведат до един месец по сметката .Предупредиха ме че ще си вземат и такса от дължимите пари за превода .
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Виваком връщат в брой, макар и да не споменават, че имат да ти връщат
О да, Телепор ми плащат- още ми дължат около 6000лв. по едно дело което загубиха щото са идиоти. Както казах има си правила и процедури с които ти СИ СЕ СЪГЛАСИЛ като си подписал договорът си някога- и да не ти харесва това е ТВОЙ проблем и не касае изобщо обслужването. Бас хващам, че Телепор са си спазили сроковете и процедурите (с които си се съгласил официално) напълно- тоест обслужването е ОК.
И да, Виваком връщат пари у кеш, в брой и на ръка на касата си- може да има някакъв лимит, но точно за пренесен номер са ми връщали 43лв. Но пък не виждам проблем и по сметка да ги преведат- вярно, че кефът операторът да ти даде пари у кеш е голям ама си има процедури и ако кажат "по сметка" така да е...
Вярно е! Супер нагли! В същата ситуация съм след спиране на услуга. Заради поста реших да проверя какво става. Супер нагло отношение. Не известявали по никакъв начин ,че имат да ти връщат пари - наглеца каза да се проверявало от време на време. После каза ,ти за 10 лева ли си? Повече пари щяла да е таксата за превод и не си заслужавало?!?!! Поисках да ми ги даде и да приключим спора. Не се съгласи.STE1 написа: ↑25 май 2021, 20:55След пренос на номер от Теленор към Виваком и трябва да ми върнат една предплатена такса , надплатените пари отказват да ги върнат в брой.Трябваше да давам сметка и да се пише някаква молба за да се преведат до един месец по сметката .Предупредиха ме че ще си вземат и такса от дължимите пари за превода .Правиха всичко възможно да ме размотават , вероятно има срок след който нищо не връщат.Писах им и през формата на сайта и там нищо не отговориха . След продажбата им положението при тях става все по лошо .
Сигурен съм ,че ако имаха да взимат ,двеста начина щяха да намерят да се свържат с длъжника. Иначе при прекратяването подписах документ ,където е упоменато ,че трябва да минат 30 дни и тогава се приключва всичко. Можело да излязат допълнителни закъснели и неосчетоводени задължения.
-
- Регистриран: 01 май 2021, 00:22
телемор ментарджии
Ако имаха да ми взимат 20 лв щяха да не изпратят на колекторска фирма много бързо щяха да станат няколко стотин лева. Измамници са защото не полват добри практики и правят всичко възможно да те излъжат.Писах им преди една седмица никакъв отговор до момента , това лояно поведение на оператор ли е ?
Няма лошо обслужване, има клиент, който не си чете договора и после иска всичко по ганьовската му свирка, типично....
Pixel 8