Ще плаща ли някой Diema Sport 11,99 лв.
Re: Ще плаща ли някой Diema Sport 11,99 лв.
ами просто си пусках статична картина от стаята в камери на живо в тубата.и това е останало записано .кво му е трудното за разбиране.
Трудно се разбират неграмотно написани постове! Буквар!
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Явно изпитвате удоволствие неграмотни хора да пишат? Неграмотните да пишат, а да наказват другите? Странна логика имате?
Именно, заради хора като Авантата, в този форум ще останете по-малко от десет души!
Да разбираме ли че простака е с предимство пред буквара?monster789 написа: ↑25 юни 2021, 15:52Стига с тоя "буквар", ставаш досаден. Няма ли някой мод да се намеси вече?!
Благодаря ти за отговора приятелю, но наистина ми е много трудно да разбера, защо не изтриеш тази безсмислена простотия и не качиш на Ютуба нещо стойностно?
за някой е простотия за мен е сложнотия , ами опитай се ти да направиш нещо стойностно , което не изисква авторски права за музика и т.н, да видим ще можеш ли ?
аз лично писах до модератор или админ каквото и да се казва професията му, но файда никаква , интересното е че тоя форум не ми дава да игнорна Боби13 тоя е някакъв вип ли е какъв , все ми пише при опит да го игнорирам че не е на линия и не активен ?!monster789 написа: ↑25 юни 2021, 15:52Стига с тоя "буквар", ставаш досаден. Няма ли някой мод да се намеси вече?!
той не можа да разбере че като напише веднъж е достатъчно за тоя буквар , но явно има някаква мания към мен да ми досажда и да обижда че съм прост , с това той по умен не става ..... дано някой ден му се скапе клавиатурата и мишката и да няма пари да си купи други.
че да спре да досажда !