Има ли все още останали заблудени с нерви "от въжета" да ползват КОДИ.radko89 написа: ↑26 юни 2021, 11:30Коди доколкото знам ползва локалната мрежа за да стриимва от сървър, в този случай няма значение скоростта на нета а качеството на локалната мрежа.Huaweimatexs написа: ↑26 юни 2021, 02:04На Коди 50 Mbit не винаги стигат. При гледане на някой 65-70 ГБ филм е по-добре да има по-бърз интернет. При всички случаи аз от доста години съм със значително по-бърз. П.П. “Булсата няма никъде да ходи, защото аз си харесвам определени канали, а в къщата, където живея в покрайнините на София, няма друго.” Откога липсата на избор се брои за плюс?
Телевизор
Re: Телевизор
Аз на телевизора си пускам 4к филмите от харда с коди, най ми е удобен. На лаптопа съм си с mpc-hc.
-
- Регистриран: 15 авг 2020, 17:01
Пробвай с 50 мбит интернет да си пуснеш 70 ГБ филм и ще видиш.radko89 написа: ↑26 юни 2021, 11:30Коди доколкото знам ползва локалната мрежа за да стриимва от сървър, в този случай няма значение скоростта на нета а качеството на локалната мрежа.Huaweimatexs написа: ↑26 юни 2021, 02:04На Коди 50 Mbit не винаги стигат. При гледане на някой 65-70 ГБ филм е по-добре да има по-бърз интернет. При всички случаи аз от доста години съм със значително по-бърз. П.П. “Булсата няма никъде да ходи, защото аз си харесвам определени канали, а в къщата, където живея в покрайнините на София, няма друго.” Откога липсата на избор се брои за плюс?
Е какво общо има скоростта на интернета със стрииминга от хард диск на 5 метра от телевизора, не схващам..Huaweimatexs написа: ↑26 юни 2021, 16:21Пробвай с 50 мбит интернет да си пуснеш 70 ГБ филм и ще видиш.radko89 написа: ↑26 юни 2021, 11:30Коди доколкото знам ползва локалната мрежа за да стриимва от сървър, в този случай няма значение скоростта на нета а качеството на локалната мрежа.Huaweimatexs написа: ↑26 юни 2021, 02:04
На Коди 50 Mbit не винаги стигат. При гледане на някой 65-70 ГБ филм е по-добре да има по-бърз интернет. При всички случаи аз от доста години съм със значително по-бърз. П.П. “Булсата няма никъде да ходи, защото аз си харесвам определени канали, а в къщата, където живея в покрайнините на София, няма друго.” Откога липсата на избор се брои за плюс?
Пробвах да пусна с 0 мбит интернет - разбирай издърпах кабела на интернета и си върви супер.. Не ти трябва нет..
Еми като не ти стигат 50, ще си пуснеш 100Mbit, за които пак оптика не ти трябва.Huaweimatexs написа: ↑26 юни 2021, 02:04На Коди 50 Mbit не винаги стигат. При гледане на някой 65-70 ГБ филм е по-добре да има по-бърз интернет.
Иначе стандартното изискван за 4К HDR стрийм на Netflix, Apple TV и т.н.... е 25Mbit. Ама ти до колкото разбирам гледаш по "нашенските схеми".
Но така де, противно на схващането ти, няма нищо особено в това да имаш оптичен интернет в къща на 15мин от центъра на София. Виж тарикатското би било да си пуснеш високоскоростен интернет от Starlink сателитите на Мъск, които да септември трябва да имат покритие на цялата земя.
-
За какъв хард диск говориш? Какви 5 метра от телевизора? Коди си е на самият телевизор или в тв бокс до него. Как кодито работи без нет като филмите не се свалят, а се гледат в реално време?radko89 написа: ↑26 юни 2021, 17:27Е какво общо има скоростта на интернета със стрииминга от хард диск на 5 метра от телевизора, не схващам..Huaweimatexs написа: ↑26 юни 2021, 16:21Пробвай с 50 мбит интернет да си пуснеш 70 ГБ филм и ще видиш.
Пробвах да пусна с 0 мбит интернет - разбирай издърпах кабела на интернета и си върви супер.. Не ти трябва нет..
И за онлайн филми има по-добри, по-леки и по-добре работещи програми от тежкото Коди
-
Имам Епъл тв, HBO, Нетфликс и Коди. Нета ми е много повече от 50 или 100 Mbits, и не ме интересува кое е тарикатско, а кое ми е удобно. Starlink за какво ми е? Ще ми предложи повече от 1 gbit на нормална цена ли? По-добре ще е от оптиката ли? В България интернета е много бърз, евтин и достъпен.board написа: ↑26 юни 2021, 18:09Еми като не ти стигат 50, ще си пуснеш 100Mbit, за които пак оптика не ти трябва.Huaweimatexs написа: ↑26 юни 2021, 02:04На Коди 50 Mbit не винаги стигат. При гледане на някой 65-70 ГБ филм е по-добре да има по-бърз интернет.
Иначе стандартното изискван за 4К HDR стрийм на Netflix, Apple TV и т.н.... е 25Mbit. Ама ти до колкото разбирам гледаш по "нашенските схеми".
Но така де, противно на схващането ти, няма нищо особено в това да имаш оптичен интернет в къща на 15мин от центъра на София. Виж тарикатското би било да си пуснеш високоскоростен интернет от Starlink сателитите на Мъск, които да септември трябва да имат покритие на цялата земя.
Пак започнахте с хвалбите Спрете се! Възрастен човек сте, а се държите и пишете като 15-годишен!
-
Какви хвалби те гонят? HBO go си влиза в по-големите пакети, а нетфликс и Епъл тв са някакви левчета. Написах го, защото борд се опитва да намекне за тънкана, кражби и т.н. Ползвам Коди, защото в платформите, които имам не всички филми излизат бързо, а някои въобще не излизат. Освен това преводите на нетфликс не искам да ги коментирам. Липсата им също.