Коя препоръчвате?
Телевизор
Re: Телевизор
Знаете ли руски? Имат много онлайн програми за филми LazyMedia Deluxe Вие имате доста приложения, които посочихте и мисля, че нямате нужда от още
Сваляш си филм от някъде на харда на компютъра и го гледаш през коди приложението на телевизора. Реално се стриимва от компютъра ти директно на телевизора.Huaweimatexs написа: ↑26 юни 2021, 18:44За какъв хард диск говориш? Какви 5 метра от телевизора? Коди си е на самият телевизор или в тв бокс до него. Как кодито работи без нет като филмите не се свалят, а се гледат в реално време?radko89 написа: ↑26 юни 2021, 17:27Е какво общо има скоростта на интернета със стрииминга от хард диск на 5 метра от телевизора, не схващам..Huaweimatexs написа: ↑26 юни 2021, 16:21
Пробвай с 50 мбит интернет да си пуснеш 70 ГБ филм и ще видиш.
Пробвах да пусна с 0 мбит интернет - разбирай издърпах кабела на интернета и си върви супер.. Не ти трябва нет..
Или ти го ползваш по някакъв друг начин?
-
- Регистриран: 15 авг 2020, 17:01
Защо трябва да е трудно когато може да е лесно. В днешно време ми се вижда ненужно да се сваля филм, Нали целта на коди е да си пуснеш веднага филм в реално време без да сваляш, чакаш, стримваш и т.н. То е като HBO GO. Даже иконките са ми една до друга. Харесваш филм и си го пускаш. Аз от години нямам компютър. Преди се занимавах да пускам от компа торенти и ютуб. Сега всичко е много бързо, лесно и удобно.radko89 написа: ↑26 юни 2021, 23:22Сваляш си филм от някъде на харда на компютъра и го гледаш през коди приложението на телевизора. Реално се стриимва от компютъра ти директно на телевизора.Huaweimatexs написа: ↑26 юни 2021, 18:44За какъв хард диск говориш? Какви 5 метра от телевизора? Коди си е на самият телевизор или в тв бокс до него. Как кодито работи без нет като филмите не се свалят, а се гледат в реално време?
Или ти го ползваш по някакъв друг начин?
Да, много по-удобно е онлайн, отколкото да свалям филми!
Аз нямам проблеми със свалянето. И качеството на блурей диска (fhd или uhd) е по-добро от качеството на онлайн платформите...
Чудесно, щом така Ви е по-удобно, но тук говоря за гледане на филми или ТВ не само на телевизор Искам сега да гледам филм, а не да чакам Лек ден
Харесва ми и да кажем, че ако го прежаля може да дам и тия 1700лв за този телевизор ама пак да питам ако 90% времето гледам ютуб и филми от тракерите който не съм изтеглил в 4к и HDR ще има ли разлика? Сега ясно че ако се дръпне макс качество ще си проличи, но за сега нямам навика да го правя и не знам дали скоро ще се навия. Тия файлове от 30-50GB още някак си нямам навика, а и чакането за да се изтегли.. Та СОНИ-тата ли са най-добре в тоя клас? Самсунг и ЛГ явно не са с Андроид, но останалото колко по зле им е ? В евно видео гледах, че Панасоник са най-добре калибрирани матриците им за филми - някой нещо мнение за тях?radko89 написа: ↑25 юни 2021, 21:29Така е, но е над бюджета. Ако може да надхвърли 1500 и да даде 1700 за това сони няма да сгреши, но не на всеки му се дават 1700лв за телевизор.Вито написа: ↑25 юни 2021, 17:01Sony KD-55XH9096 примерно. Малко по-скъп е 1700 лв. Ето ревю https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x900h
Radko, има FALD: The Sony X900H has a VA panel with an excellent contrast ratio and a full-array local dimming feature that makes blacks look even better in the dark.
Иначе да, това е телевизорът за парите си!
То добре да се вземе ама го няма налично, а цената е чак съмнителна предвид, че модела по другите места стига до над 1000лв от тая цена. Читав ли е сайта, някой взимал ли е от там?board написа: ↑26 юни 2021, 00:15Е пък като ще са 1700, защо да не е направо едно OLED-че
https://edigital.bg/led-televizori/lg-o ... or-p802005
Аз лично ползвам самсунг в горе долу същото моделно ниво, но 65 инча и съм много доволен и от картина и от функционалност.
Преди да го взема гледах много сравнения и се спрях на него, но сонито не изостава по никой лритерии, напротив, дори е по-добре в някои.
Аз просто не исках андроид. За мен андроид трябва да се ползва на достатъчно презапасен хардуер иначе не е най-голямото удоволствие, пък телевизорите не са с такъв.
Дали ще личи ако сваляш по-малки филми - от 720 на 1080 е най-голямата разлика, която можеш да видиш, след това разликата е по-лека, просто доизкусуряваща вече гледката. Не си мисли, че няма да можеш да изгледаш филма ако е свален 1080 и не е HDR ако си свикнал на другото - след 10тата минути ще си във филма и ще си забравил за всичко това.
Относно сайта - аз съм купувал airpods само от тях и въпреки, че бяха 290 вместо 430 както навсякъде аз съм доволен.
Когато си купувах телевизора в този сайт беше с 500лв. по-евтин от магазинът, от който го купих.
Не можах да се прежаля - ще ми се за такава голяма покупка магазинът да е голям, реномиран и под ръка - ако му стане нещо трябва пак да го опаковам този телевизор и да го пращам до Унгария ли? Нямам идея как стои въпросът с edigital, но ми се струва като главоболие при евентуален проблем.
Успех с покупката.
Преди да го взема гледах много сравнения и се спрях на него, но сонито не изостава по никой лритерии, напротив, дори е по-добре в някои.
Аз просто не исках андроид. За мен андроид трябва да се ползва на достатъчно презапасен хардуер иначе не е най-голямото удоволствие, пък телевизорите не са с такъв.
Дали ще личи ако сваляш по-малки филми - от 720 на 1080 е най-голямата разлика, която можеш да видиш, след това разликата е по-лека, просто доизкусуряваща вече гледката. Не си мисли, че няма да можеш да изгледаш филма ако е свален 1080 и не е HDR ако си свикнал на другото - след 10тата минути ще си във филма и ще си забравил за всичко това.
Относно сайта - аз съм купувал airpods само от тях и въпреки, че бяха 290 вместо 430 както навсякъде аз съм доволен.
Когато си купувах телевизора в този сайт беше с 500лв. по-евтин от магазинът, от който го купих.
Не можах да се прежаля - ще ми се за такава голяма покупка магазинът да е голям, реномиран и под ръка - ако му стане нещо трябва пак да го опаковам този телевизор и да го пращам до Унгария ли? Нямам идея как стои въпросът с edigital, но ми се струва като главоболие при евентуален проблем.
Успех с покупката.
@bladyle имай предвид, че ако ще гледаш филми от торентите, ще имаш проблем със LG, Samsung и Panasonic. Te нямат DTS и голяма част от филмите ще са ти без звук.
Иначе за това което търсиш си мисля, че TCL 55C815 ще ти бъде идеален. Ако пък искаш да спестиш още някакви пари можеш да погледнеш и TCL 55C715.
Иначе за това което търсиш си мисля, че TCL 55C815 ще ти бъде идеален. Ако пък искаш да спестиш още някакви пари можеш да погледнеш и TCL 55C715.