mobix - как да заредя страницата?
mobix - как да заредя страницата?
Някой знае ли защо http://mobix.vivacom.bg не иска да ми зареди?
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Re: mobix - как да заредя страницата?
И при мен беше така няколко дни, но днес гледам че зарежда вече.
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
С какъв браузър си? Add block? Забранени бисквитки, java скрипт? Пробва ли през друг браузър? Звънна ли на 123?
-
Пробвайте да заредите адреса в инкогнито режим на браузъра. Не знам защо но и data.vivacom.bg много често ми прави същият номер. Ползвам Опера и Хром, и при двата браузъра се получава.
Може това да е проблема
Освен да изчистиш бисквитките и кеша на браузъра... И/или пробвай през друг браузър / устройство. Също така ако имаш активен vpn, го спри. Звънна ли на 123? Другото което се сещам е, антивирусна, защитна стена да прави проблем. Но не казваш през какво устройство достъпваш сайта.venciminchev написа: ↑27 юни 2021, 12:29Ползвам Blokada 5, но дори и когато я спра пак не го отваря. Samsung Browser и Chrome, не иска.
-
Blokada си е с vpn и като я спра си пише Disconnected from always-on vpn, бисквитки и кеш съм чистил, без ефект, на 123 не съм звънял понеже там са дразнещо бавни и ще започнат с едни и същи банални въпроси и така ще ми изгубят много време, а и не е сигурно, че ще ми помогнат. Антивирусна не ползвам. Влизам от Oneplus 7T Pro, допреди 2, 3 месеца нямаше проблеми, после на няколко дни ту отваряше, ту не, сега вече повече от месец не мога да заредя страницата.vanci1990 написа: ↑27 юни 2021, 20:17Освен да изчистиш бисквитките и кеша на браузъра... И/или пробвай през друг браузър / устройство. Също така ако имаш активен vpn, го спри. Звънна ли на 123? Другото което се сещам е, антивирусна, защитна стена да прави проблем. Но не казваш през какво устройство достъпваш сайта.venciminchev написа: ↑27 юни 2021, 12:29Ползвам Blokada 5, но дори и когато я спра пак не го отваря. Samsung Browser и Chrome, не иска.
П.П. tzwaro82 в incognito режим с chrome се получи, мерси
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
Пишете им във формата за контакт в сайта на Виваком.Аз съм ги питал за това през декември 2019.Ето писмото и отговора.При мен се зарежда само в Хром ,а в Мозила браузър на лаптоп не може.Интернета трябва да е мобилен от Mobix,за да се отвори страницата ,не може примерно да е на друг оператор или да е кабален.Аз вече не съм с Mobix от няколко месеца и не помня можеше ли да се отваря страницата през телефона,но май не.
Моля, изберете категория помощ: Оплакване
Моля, изберете подпричина: Технически затруднения
Описание (максимум 2000 символа): Здравейте,защо не се отваря страницата на потреблението на услугата Mobix.
Отговор-Няма проблем с отварянето на сайта mobix.vivacom.bg Тествайте с друг уеб браузер.
С уважение,
К. Андреев
VIVACOM Обслужване на клиенти
Web site: www.vivacom.bg
Моля, изберете категория помощ: Оплакване
Моля, изберете подпричина: Технически затруднения
Описание (максимум 2000 символа): Здравейте,защо не се отваря страницата на потреблението на услугата Mobix.
Отговор-Няма проблем с отварянето на сайта mobix.vivacom.bg Тествайте с друг уеб браузер.
С уважение,
К. Андреев
VIVACOM Обслужване на клиенти
Web site: www.vivacom.bg