Преди години,
доста неща бяха доста различни.
Нали всички искат 5G?
Е, няма как, хем 5, хем G,
хем за 18лв - Unlimited план.
Малко логика винаги е полезна.
Това е така, но има едно голямо НО, доходите на хората не са се увеличили, спрямо цените. Изключвам София, която не е България. Не правете изводи само по себе си.alexandrov1 написа: ↑27 юни 2021, 23:10Преди години,
Нали всички искат 5G?
Това е така, но има едно голямо НО - икономиката си движи, проблемът е в държавата, че не бута и заплатите спрямо покупателната способност на парите и инфлацията...Rumm написа: ↑28 юни 2021, 07:46Това е така, но има едно голямо НО, доходите на хората не са се увеличили, спрямо цените. Изключвам София, която не е България. Не правете изводи само по себе си.alexandrov1 написа: ↑27 юни 2021, 23:10Преди години,
Нали всички искат 5G?
Не си ли противоречиш яко? Веднъж сам казваш, че не трябва да е повече от 30 (Аз мисля и че 35-40 е ОК, но стандартна такса и плюс трябва да има приемливи планове на по-ниски цени, отново непромоционални) и после сам отбелязваш "стандартната" цена от 62 (Не беше ли даже 67-68?).mjoy383 написа: ↑28 юни 2021, 08:45Е, колко пък да не са се увеличили доходите, ай сега ми кажи, че взимаш 700 лева заплата. Отделено от това, нормална цена за такива услуги неограничени разбира се не трябва да е повече от 30 лева...Планът на А1 , който предложиха март месец бе най-доброто предложение правено някога. Беше повече от ясно, че няма да се задържи, но някой хора си мислят че може още надолу и накрая ето ви една евтина реклама Ултра и хоп 62 лева такса, даже нямаш и неограничен нет в ЕС.