Как да получа тази оферта в офис на Теленор при пренос на номер от друг оператор? Само определени магазини ли я предлагат или по определен начин трябва да си я поискам? Понеже съм питал вече в 2 офиса до момента и са ми предлагали стандартното - Тотал Макс 50 мегабита, с неограничени MB и минути за 36.99 лв.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Не разбрахте ли че си имат картелно споразумение да не дават промоционални оферти за пренос от друг оператор.Само стандартни планове ще ви предлагат , дори предплатените им планове са по добри от стандартните планове.Как да получа тази оферта в офис на Теленор при пренос на номер от друг оператор? Само определени магазини ли я предлагат или по определен начин трябва да си я поискам? Понеже съм питал вече в 2 офиса до момента и са ми предлагали стандартното - Тотал Макс 50 мегабита, с неограничени MB и минути за 36.99 лв.
В предишен пост някой беше казал, че това е планът за тези условия и че си заслужава при пренос на номер и затова реших да попитам за подробности.STE1 написа: ↑17 юли 2021, 10:15Не разбрахте ли че си имат картелно споразумение да не дават промоционални оферти за пренос от друг оператор.Само стандартни планове ще ви предлагат , дори предплатените им планове са по добри от стандартните планове.Как да получа тази оферта в офис на Теленор при пренос на номер от друг оператор? Само определени магазини ли я предлагат или по определен начин трябва да си я поискам? Понеже съм питал вече в 2 офиса до момента и са ми предлагали стандартното - Тотал Макс 50 мегабита, с неограничени MB и минути за 36.99 лв.
Явно някои хора още не искат да повярват, че в България при пренос на номер от един оператор към друг, отдавна вече не се дават преференциални усливия.delstam написа: ↑17 юли 2021, 23:14В предишен пост някой беше казал, че това е планът за тези условия и че си заслужава при пренос на номер и затова реших да попитам за подробности.STE1 написа: ↑17 юли 2021, 10:15Не разбрахте ли че си имат картелно споразумение да не дават промоционални оферти за пренос от друг оператор.Само стандартни планове ще ви предлагат , дори предплатените им планове са по добри от стандартните планове.Как да получа тази оферта в офис на Теленор при пренос на номер от друг оператор? Само определени магазини ли я предлагат или по определен начин трябва да си я поискам? Понеже съм питал вече в 2 офиса до момента и са ми предлагали стандартното - Тотал Макс 50 мегабита, с неограничени MB и минути за 36.99 лв.
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
При пренос на номер ми позволиха да взема телефон за 20 лв и външна батерия,които струват общо към 230 лв,а ако бях преподписал със същия оператор не даваха нищо.
А плана какъв е ?dimitrov68 написа: ↑18 юли 2021, 07:49При пренос на номер ми позволиха да взема телефон за 20 лв и външна батерия,които струват общо към 230 лв,а ако бях преподписал със същия оператор не даваха нищо.
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
А1 Неограничен за 35 лв от първите преди да ги направят няколко вида с различна скорост.От Виваком исках да мина от план 6.99 лв месечно на неограничен за 35 лв ,но не даваха устройства и покритието беше слабо.aladin написа: ↑19 юли 2021, 10:52А плана какъв е ?dimitrov68 написа: ↑18 юли 2021, 07:49При пренос на номер ми позволиха да взема телефон за 20 лв и външна батерия,които струват общо към 230 лв,а ако бях преподписал със същия оператор не даваха нищо.
Поднових си договора и дори имам вече една платена сметка към Теленор.Днес пробвах да подпиша на по висока такса но не става .Някой идея?
Изпратено от моят M2004J19C с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят M2004J19C с помощта на Tapatalk
Здравейте влязох в месеците за предподписване и въпроса ми е .
Каква би била най добрата оферта в момента от а1 която мога да получа при пренос на номер от виваком за около 30 лева .
Има ли някоя скрита промоция при пренос на номер която е активна в момента .
Каква би била най добрата оферта в момента от а1 която мога да получа при пренос на номер от виваком за около 30 лева .
Има ли някоя скрита промоция при пренос на номер която е активна в момента .
-
- Регистриран: 21 май 2021, 14:05
https://www.a1.bg/a1-one-unlimited
Unlimited 32,99 (неограничени минути + неограничени МБ за целия срок на договора) и ако си плащаш сметката през А1 приложението или сайта, ще бъде с 2 лв. по-евтино.
А защо си се насочил към А1, а не към Теленор?