ЛТЕ чуждестранни мобилни оператори 4 джи
ЛТЕ чуждестранни мобилни оператори 4 джи
Няма да повярвате обаче ,
днеска ден Неделя дата 08.08.2021 година , като си преместих 4 джи модема марка АЛКТАЕЛ не опраторски, преместих го до прозореца
намирам се в град Варна вилната зона до морето излязаха 2 турски 4 джи оператора
VF-TR 4G Actif
AVEA 4G Disponible
специално авеа като написах ми излезе че е турски .
тия що не почнат да предлагат мобилен нет в България тамън да се раздвижи на долу цените да паднат на услугите.
днеска ден Неделя дата 08.08.2021 година , като си преместих 4 джи модема марка АЛКТАЕЛ не опраторски, преместих го до прозореца
намирам се в град Варна вилната зона до морето излязаха 2 турски 4 джи оператора
VF-TR 4G Actif
AVEA 4G Disponible
специално авеа като написах ми излезе че е турски .
тия що не почнат да предлагат мобилен нет в България тамън да се раздвижи на долу цените да паднат на услугите.
Re: ЛТЕ чуждестранни мобилни оператори 4 джи
Като толкова ги харесваш, какво те спира да си вземеш тяхна сим карта? В Турция излъчват много силно всичко (затова и във Варна ни заглушават FM радиото с турски радиа в слънчеви дни), но това, че имаш "2 чертички", не го прави използваем интернет.
И аз съм виждал да излиза в роуминг на север от Каварна, където заставам на място с изглед към морето, но без сигнал от нашите оператори, и имах SNR -10. Т.е. силата на сигнала е 10 пъти по-слаба от шума на тази честота. Това е очаквано, имайки предвид, че вероятно се смесва сигнал между много станции по бреговете на Турция.
И аз съм виждал да излиза в роуминг на север от Каварна, където заставам на място с изглед към морето, но без сигнал от нашите оператори, и имах SNR -10. Т.е. силата на сигнала е 10 пъти по-слаба от шума на тази честота. Това е очаквано, имайки предвид, че вероятно се смесва сигнал между много станции по бреговете на Турция.
Кво те бърка харесвам ли някого или не и от каква националност е , това че споменавам че се приема от там 4 джи кво общо има с
кого харесвам, ако утре кажа че приемам от япония или от пакистан и тях ли ги харесвам ?
кого харесвам, ако утре кажа че приемам от япония или от пакистан и тях ли ги харесвам ?
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Мобилните и радио сигналите се приемат само и единствено, защото сте до морето. Колкото и да са мощни, ако нямаше море, нямаше да хванете почти нищо на такива високи честоти (30MHz и нагоре). Отделно, таймингът на LTE мрежата не позволява връзка на такива разстояния, освен ако не се нарушат спецификациите на стандарта, което автоматично ще влоши работата й. За радиата е въпрос на съгласуване на честотите, както се прави в ЕС (но не и в Турция).
Аванта(avanteex), защо си с нов акаунт?
Това да не е баклава, че да отворят сергията и да почнат да продават?
Само временно се включвам : Авантата се разкрива от 1000 км с функционалната си неграмотност
Е сега …. Аз летата често ходя в Тюленово …. Там има румънски, турски и А1.
А по пътя за златни след Слънчев ден от много години има САМО турско радио
А по пътя за златни след Слънчев ден от много години има САМО турско радио
Ха-ха, неграмотната аванта с нов акаунт, усеща се по изказа от 10 километра
JKRL написа: ↑10 авг 2021, 01:12Аванта(avanteex), защо си с нов акаунт?
По въпроса ,защото не че се крия от някого което няма смисъл.но да си видял форума да има опция смяна на акаунта ?
ами аз не намерих поне за обикновен потребител няма.
а другата причина е че писна ме да ме критикуват че съм аванта и не знам какво си . ама аз на вашите никове не ви критикувам какво пише нали ако почна става дълга и широка .