5Джито какво е нужно да се промени
5Джито какво е нужно да се промени
Грешното мислене на мобилните оператори с 5джи офертите според не е :
да се разменят офертите тоест ,аз съм на теленор полага ми се на ден по 100 гигабайта трафик,
питах ги ми да си платя план тотал+ не ми е проблем да го няма ограничението от трафика , казват не може то е
за хората с мобилни телефони.
така питам аз за какво е на човек с мобилен телефон да не би вътре да има терабйтов хард диск, че да му е нужен неограничен интернет и трафик , би следвало за хората с моб телефони да е 100 гб трафик на ден , а този за интернет за дома да може да няма ограничение.
защо един вид ще макарат примерно да направя следното да си купя скъп 5 джи телефон , от който да си шерна неограничения нет
към домашните компютри .това е вариант ама защо да си усложнаваме живота и без това е достатъчно сложен.
кой ще му трябва да свлая примерно неограничено блу рей филми на мобилния си телефон и да ги гледа с кофти резолюция ,аз не бих се мъчил така.
така трябва да е според мен и наистина трябва да вземат мерки .
да се разменят офертите тоест ,аз съм на теленор полага ми се на ден по 100 гигабайта трафик,
питах ги ми да си платя план тотал+ не ми е проблем да го няма ограничението от трафика , казват не може то е
за хората с мобилни телефони.
така питам аз за какво е на човек с мобилен телефон да не би вътре да има терабйтов хард диск, че да му е нужен неограничен интернет и трафик , би следвало за хората с моб телефони да е 100 гб трафик на ден , а този за интернет за дома да може да няма ограничение.
защо един вид ще макарат примерно да направя следното да си купя скъп 5 джи телефон , от който да си шерна неограничения нет
към домашните компютри .това е вариант ама защо да си усложнаваме живота и без това е достатъчно сложен.
кой ще му трябва да свлая примерно неограничено блу рей филми на мобилния си телефон и да ги гледа с кофти резолюция ,аз не бих се мъчил така.
така трябва да е според мен и наистина трябва да вземат мерки .
Re: 5Джито какво е нужно да се промени
Не разбирам какъв е проблема
Явно не му стигат 100GB/ден, а това са грубо казано 2 Blu-ray филма.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Точно това е по принуда съм минал на мобилен интернет,защото когато бях на оптичен са ми късали незнайно кой кабела .
който при мен е по стълбове от вън живея във вила зона където не позволява под земята да се прекарат кабели.
защо на мобилните телефони ще може неогранчени и мегабайти и скорости а за домашното да не може , и двете са 5 джи, не ми е проблем да си платя 50те лева ама те явно не ми ги искат.
Те мобилните оператори не се научиха какво е неограничен нет,
Плановете Инетрнет за дома 50/100/300 включват неограничен мобилен интернет (МВ) в България, като при установен риск от злоупотреба, нетипичен трафик и/или неправомерно ползване на услугите, Теленор България може да ограничи скоростта до 2/1 mbps на дневна база, както и да спре достъпа до мрежата. Операторът ще извършва преценка за наличие на риск при реализирано потребление над 100 GB в рамките на едно денонощие.
ей това ограничение на " високата скорост " автоматично унищожава нормалното значение на понятието Неограничен интернет , ти като ми намалиш скоростта на 2/1 е то пак е мобилен интернет трафик на максималн а скорост и после 0 !
Още един с крещяща нужда от буквар…
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Тука само търговци на книги чудят се къде да си пласират букватирте така и не разбрахте че аз съм авантата .и спрете да си пробутвате букварите няма да го купя .
“Тук само търговци на книги. Чудят се къде да си пласират букварите. Така и не разбрахте, че аз съм авантата. И спрете да си пробутвате букварите. Няма да ги купя!” - да се знае как точно се пише.
Ама то простото си е просто. Да е *** - да му го набиеш, акъл не можеш…
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
С непрестанното обиждане на другите че са прости , показваш колко ти е на теб акъла минус 0 ти е съдържанието , аз си имам достатъчно знания това че не ги показвам публично е защото съм скромен. но това на теб не ти влиза в работата , когато си направиш твой форум тогава дълго обяснявай кой е прост и кой не е ама се съмнявам че някой ще ти посещава форума !NSWDG написа: ↑19 авг 2021, 22:57“Тук само търговци на книги. Чудят се къде да си пласират букварите. Така и не разбрахте, че аз съм авантата. И спрете да си пробутвате букварите. Няма да ги купя!” - да се знае как точно се пише.
Ама то простото си е просто. Да е *** - да му го набиеш, акъл не можеш…
Нали операторът също има някакви разходи по тая мрежа и трябва да се застраховат срещу такива, теглещи торенти константно?! Точно заради този mindset досега нямаше неограничени планове...
100 ГБ на ден е предостатъчно за всеки потребител, а блурей филмите ги тегли в по-ефективен кодек.
100 ГБ на ден значи може да точиш с 15 Mbps за 16 часа на ден и едва ще стигнеш лимита... Стрийминг платформите за толкова битрейт биха ти пуснали 2160p ппц. Пък ако свърши за деня, само до полунощ имаш да чакаш, не е за цял месец. А пък щом имаш парите, кой те спира да вземеш два рутера и да удвоиш лимита?