Появиха се предполагаеми ключови параметри за серията Samsung Galaxy S22
Re: Появиха се предполагаеми ключови параметри за серията Samsung Galaxy S22
Аз като вкарам снимка от телефона (4032 х 3024) във фотошоп и му кажа да ми фиксира селекция от 3840х2160 ми се получава това:
Дето се вика - остава и настрани и по вертикала достатъчно място - сиреч се кропва нормално в 16:9 на 4К, явно за различни неща ще да говорим.
Дето се вика - остава и настрани и по вертикала достатъчно място - сиреч се кропва нормално в 16:9 на 4К, явно за различни неща ще да говорим.
Май изобщо не вдяваш какво означават формат 4:3 и формат 16:9.
За да ме разбереш по-лесно, я кажи как ще запълниш 4000 колони с 3000 от 12 МР снимка, ако си снимал например вертикално с телефона нещо и искаш да го оставиш на десктопа???
Май ти си едниствения който не вдява... ама продължаваш....
Пусни си телефона в 16:9 режим на снимане, направи една снимка и ако там има повече пиксели от колкото на 4k телевизора ти, просто се спри. И моля те без, ама аз направих снимката под 45 градуса, пък искам да я гледам хоризонтално....пък то другото...
А, сега пък не може да се прави снимка с телефон в изправено положение, защото 12 МР е супер резолюция.board написа: ↑23 авг 2021, 22:17Май ти си едниствения който не вдява... ама продължаваш....
Пусни си телефона в 16:9 режим на снимане, направи една снимка и ако там има повече пиксели от колкото на 4k телевизора ти, просто се спри. И моля те без, ама аз направих снимката под 45 градуса, пък искам да я гледам хоризонтално....пък то другото...
Извинявай, че половината ми снимки са такива, повече няма да се повтори
Снимай си ако искаш и в 4МР, все ми е тая.
На мен тази резолюция ми е смешна, защото не ползвам телефона си само за снимки у фейса.
С теб този спор го водихме в темата ти за Ултрата преди да в купиш.
Нямам намерение пак да споря за глупости.
Хайде лека нощ.
Не резолюцията е смешна, а някой друг
Щял да снима с телефона вертикално, пък после ще си изрязва тази снимка за хоризонтален скрийнсейвър на компютъра... ама разбира се, това всеки ден го правя...
Наистина да спрем със спора, че е рядко безумен.
Щял да снима с телефона вертикално, пък после ще си изрязва тази снимка за хоризонтален скрийнсейвър на компютъра... ама разбира се, това всеки ден го правя...
Наистина да спрем със спора, че е рядко безумен.
Хайде поне да си мерим приказките кой е смешен!
Пък аз какво снимам и какво орязвам като скрийнсейвър, не е твоя работа!
Факт е само, че това е възможно, а ти продължаваш да се опитваш да обърнеш спора в личностни нападки.
Казах ти да си снимаш както искаш, само не ми давай акъл!
Точно така, с мен не се спори, пък с теб може сигурно да се спори
Хайде да не вадя старите ти постове с възхвали към Хуауей и плюене по Самсунг и заричане, че никога няма да си купиш, защото били с малки сензори.
За теб сега в по-новия Ноут дисплея не е важен, стилуса не е важен, а камерата няма разлики
Какво има да спорим, като си вярваш, че няма разлики и отричаш цифрите?
После като си купиш друг модел с по-голям сензор, веднага ще смениш плочата. Ама какво ли разбирам аз, след като съм го имал твоя модел и съм го разкарал
Щракай си там и не ме мисли мен с тези смотани снимки от Ултрата специално за теб в 12 МР, защото 50 МВ снимки в 108 МР не могат да се качат все още
free image hosting website
Не бе човек. Не казвам, че не е по-хубаво, а че за мен в момента няма смисъл да сменям. Board ме е разбрал правилно. Плюех ги да, като имах Нокиа 808. Като взех на приятел s10+ и видях, че прави много добри снимки, макар и с по-малко детайл спрямо mate 10 pro, който още пазя, реших да сменя. Отдавна вече не снимам толкова много колкото когато имах N8, 808, G4. G4 ми беше последният телефон, в който държах на камерата. Пък и няколко пъти съм споменавал, че винаги съм искал да пробвам note с писалка. Samsung имат много добър hdr софтуер, без да натрупва яко цветове, което много ме радва.
Ето, виждаш, че и в 12мп нещата са си перфе за един телефон. Нямам нищо нощно да ти покажа, че и 10+ прави същото в 12мп, смятай колко снимам вече с телефона. Ако искам по-хубаво ще ползвам друго устройство.
Ето, виждаш, че и в 12мп нещата са си перфе за един телефон. Нямам нищо нощно да ти покажа, че и 10+ прави същото в 12мп, смятай колко снимам вече с телефона. Ако искам по-хубаво ще ползвам друго устройство.
Няма проблеми, само че според мен нощните снимки на Ноута ти и айфона без статив не стават, за разлика от Хуауея и Ултрата.
Радвай се на това, което ти харесва и на отпуската на морето.
Радвай се на това, което ти харесва и на отпуската на морето.