Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Преподписане с Ментел от 31 август по телефона - One Unlimited Special 18 - неограничени минути и 6 гиги (2 се активират от апп-а), 1 позиция селект за 12м и една трафик за 24м - 20лв като уж свалят 2лв при плащане онлайн, но не разбрах за целия срок на договора ли ще важи ли до когато си искат.
A1 имат ли ресет все още?
Заинатиха се да ресетнат стария договор (беше ресетван вече 1 път), който беше неограничени минути + 3БГ за 16.99лв. Но това не означава, че не правят ресет вече. Зависи кой олигофрен ще ти се падне отсреща...
Аз от много години само на ресет карам три договора, а скоро пак ще им дойде време, затова питах
Потвърждавам за този план, предложиха го на моя възрастна роднина с 300 мъки след като им писах имейл и ги предупредих че ако не предложат нищо адекватно, ще я прехвърля на предплатена услуга и хоп, развързаха кесията с добри оферти. Преди това ми предлагаха за 29 лв. 10000 MB , пълен смях и пародия... Интересното е че и моят план се води Unlimited 18 но явно са го променили като видях на роднината условията. Поне мога да споделям 2000 МВ на приятели, че тя и без това не знае какво е това ,,интернет".zlostorko написа: ↑03 сеп 2021, 14:22Преподписане с Ментел от 31 август по телефона - One Unlimited Special 18 - неограничени минути и 6 гиги (2 се активират от апп-а), 1 позиция селект за 12м и една трафик за 24м - 20лв като уж свалят 2лв при плащане онлайн, но не разбрах за целия срок на договора ли ще важи ли до когато си искат.
Здравей и на теб! Съдейки по това, което си описал че ти е необходимо, на прима виста се сещам за плановете Unlimited 18 и Unlimited 20. Ако искаш им пиши на имейла [email protected] и да им кажеш от какво точно имаш нужда и ако оспорват и се правят на ударени, казваш че прехвърляш картата на предплатена услуга на друг оператор и до няколко дни ще се свържат с теб. Въобще не им се връзвай на ума с неадекватните оферти, да си ги използват те ако искат. Ще се научат да са малко по-щедри като преди, а не да ни изцеждат докрай.bakotone написа: ↑27 авг 2021, 22:12Здравейте,имам няколко въпроса.
Изтича ми договора към а1 (16gb интернет и неограничени) обаче в момента не ми трябват повече от 1000 минути и около 8gb интернет но разбира се в специални оферти няма надолу и най ниската цена която ми предлагат през приложението е 34лв за 24gb и неограничени минути, дали има вариант да ми предложат нещо индивидуално на по ниска цена или трябва да се набутвам със плана който е за всички one 21.99лв който е супер зле откъм интернет 3gb?
Дали е възможно преминаването от план на предплатена услуга на същия оператор и да чакам някаква специална оферта (или това се прави само при смяна на оператор)?
Също така за друг номер някой може ли да ми каже за плана на а1 unlimited 32. 99 след изтичане на договора само цената се вдига на 40лв или пада и скоростта и мога ли да прехвърлям някакви МВ на друг номер в мрежата?
Днес случайно минах през офис на Теленор. За прехвърляне има не лоши оферти
19.99 - неограничени минути + 5000 мб
23.99 - неограничени минути + 8000 Мб
29.99 - плана с неограничен интернет от 36.99 с промо такса за целия договор + устройство на цена с план от 36.99.
За нов номер само стандартните дават.
29.99 - плана с неограничен интернет от 36.99 с промо такса за целия договор + устройство на цена с план от 36.99.
Тези оферти от години ги търкалят , нищо добро не виждам.Днес случайно минах през офис на Теленор. За прехвърляне има не лоши оферти
Личните ми оферти от Теленор са в пъти по добри.valkov2 написа: ↑08 сеп 2021, 15:08Днес случайно минах през офис на Теленор. За прехвърляне има не лоши оферти
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
На каква цена са Unlimited плановете за преподписване?Диян написа: ↑08 сеп 2021, 18:54Личните ми оферти от Теленор са в пъти по добри.valkov2 написа: ↑08 сеп 2021, 15:08Днес случайно минах през офис на Теленор. За прехвърляне има не лоши оферти
Благодаря!