Здравейте приятели,
Въпрос с повишена трудност. Скайп и/или Вайбър могат ли да работят на телефон с две SIM карти, като едната е само за говор (примерно А1), а другата е само за интернет (примерно Виваком)?
Някакви тънкости?
Въпрос за Скайп И Вайбър
Re: Въпрос за Скайп И Вайбър
Да, но задаваш втората (Vivacom) да е основна за интернет.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Вайбъра може със сигурност. Аз така съм направил. Имам в телефона си една дата-сим на теленор, само за интернет и една предплатена вивакомска сим, само за разговори. Като вайбъра ми е привързан към номера на предплатената ми симка, която няма интернет, но работи с интернета от втората ми дата-сим.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
На моя телефон може.
Само трябва да го разрешиш в НАСТРОЙКИ : Dual Messenger съответното приложение. Става и за Фейсбук, Месинджъра, Снапчат, Вайбър и т.н.
Поне на моя телефон е така. Андроид 11 ако е от значение.
- Чо :)
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
- Контакти:
Skype и Viber НЕ са обвързани със sim картата/картите, които са в телефона и може да работят през интернет на едндата карта или на другата, или дори БЕЗ sim карти - т.е. през WiFi.
При регистрацията на Viber и преместването му на друго устройство - това, с което се идентифицирате във Viber (потребителското име) е "телефонния номер". На този телефонен номер се изпраща код, който да потвърдите, че е Ваш. Дали sim карта с този номер ще е в същия телефон или в друг и дали ще се мести безброй пъти в други устройстава - няма никкаво значение и не влияе на Viber - докато не решоте да преместите Viber на ново устройство - ще прати нов sms с нов код.
При регистрацията на Viber и преместването му на друго устройство - това, с което се идентифицирате във Viber (потребителското име) е "телефонния номер". На този телефонен номер се изпраща код, който да потвърдите, че е Ваш. Дали sim карта с този номер ще е в същия телефон или в друг и дали ще се мести безброй пъти в други устройстава - няма никкаво значение и не влияе на Viber - докато не решоте да преместите Viber на ново устройство - ще прати нов sms с нов код.
Усмихни се... Животът е Хубав
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
ОК
Благодаря Чо!
Благодаря Чо!