Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
виваком ънлимитед бавната скорост 29лв с пренос от теленор на
Декември ако Виваком или А1 ми предложат ънлимитед до 30 лв се пренасям,Теленор явно не искат да ме задържат.
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
В края на август точно на неограничения от Теленор пренос от Виваком за 29.99 лева. Виваком ми предлагаха същата оферта плюс неограничени смси в БГ, но преносох, защото не бях доволен от мрежата на Виваком.
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Най-ниско до 32.99лв са давали оферта от Теленор за неограничен интернет със скорост до 50Mbps!
Според мен най-изгодно е на А1 за 36лв пак с неограничен интернет със скорост до 50Mbps,НО с неограничени смс/ммс-си и 3 дигитални услуги,като спортни фенове като мен могат да активират Диема Екстра и Макс Спорт спокойно и Диизър!
Според мен най-изгодно е на А1 за 36лв пак с неограничен интернет със скорост до 50Mbps,НО с неограничени смс/ммс-си и 3 дигитални услуги,като спортни фенове като мен могат да активират Диема Екстра и Макс Спорт спокойно и Диизър!
Пренесох от А1 на 11.10.2021 год. на Теленор за 29,99 лв. неограничен интернет със скорост до 50Mbps, неограничени разговори, без смс-и и две дигитални позиции, Виваком предлагаха същото със смс-и. Натежа това, че има нво за 24 месеца, смс-и не ми трябват.
Относно нета и разговорите ще си по-доволен от А1. Стига и Волте да е включено:)
При А1 баш смси-те са "почти" неограничени. Онзи ден получих спамерски смс от министерство на здравеопазването да се ваксинирам и отговорих: от къде ми знаете номера, при което ми начислиха 33 стотинки без ддс.ligaeuropa написа: ↑13 окт 2021, 00:02Най-ниско до 32.99лв са давали оферта от Теленор за неограничен интернет със скорост до 50Mbps!
По темата за ънлимитед плана мога да кажа, че великденския беше наистина най-добрата оферта на пазара, защото е с неограничен интернет и в роумиг, което за хора, които пътуват си е оферта. Скоростта на 5Г мрежата, измерена през айфон 12 е около 700Мбпс, а с шаоми Ми 10Т - 780Мбпс. На моята каруца с 4Г - държи около 155-160Мбпс.
Надявам се, че знаете как става изпращането на подобни СМС-и? Автоматично към всички потребители и няма нужда МЗ да знае Вашия номерchasovnik написа: ↑14 окт 2021, 10:05При А1 баш смси-те са "почти" неограничени. Онзи ден получих спамерски смс от министерство на здравеопазването да се ваксинирам и отговорих: от къде ми знаете номера, при което ми начислиха 33 стотинки без ддс.ligaeuropa написа: ↑13 окт 2021, 00:02Най-ниско до 32.99лв са давали оферта от Теленор за неограничен интернет със скорост до 50Mbps!
По темата за ънлимитед плана мога да кажа, че великденския беше наистина най-добрата оферта на пазара, защото е с неограничен интернет и в роумиг, което за хора, които пътуват си е оферта. Скоростта на 5Г мрежата, измерена през айфон 12 е около 700Мбпс, а с шаоми Ми 10Т - 780Мбпс. На моята каруца с 4Г - държи около 155-160Мбпс.
По тази логика и SMS към кратките номера за Синя/Зелена зона трябваше да са безплатни? Или да поздравиш приятел по някоя чалга ТВ?chasovnik написа: ↑14 окт 2021, 10:05При А1 баш смси-те са "почти" неограничени. Онзи ден получих спамерски смс от министерство на здравеопазването да се ваксинирам и отговорих: от къде ми знаете номера, при което ми начислиха 33 стотинки без ддс.ligaeuropa написа: ↑13 окт 2021, 00:02Най-ниско до 32.99лв са давали оферта от Теленор за неограничен интернет със скорост до 50Mbps!
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Точно заради такива като тебе само България в цяла Европа е в червената зона и не можем да пътуваме!