iOS 15 & iPadOS 15
Re: iOS 15 & iPadOS 15
Това отдавна го твърдях, ама то не бяха псувни, не беше хейт, не бяха комплекси.
макро има още по-хубаво на камера за 1000 лв. и в 13 макро има определено.
А от тези снимки 1,2 имат горе долу добър фокус и малко детайли. но така или иначе си е трудно макрото предвид близките разстояния на фокусиране.
Твърдях, че няма макро в смешния ти айфон.
И да, нямам айфон, това е сигурно зрънчо телефон
В моя макро има. Това го установихме. В твоя виж със сигурност го няма. Опитах се да ти обясня защо, но явно трудно ги разбираш нещата когато не са написани на сайта на Канон...а това дали е твой тел. Или си го взел от жена си да се правиш на мъж слабо ме интересува. Ако искаш да ти снимам и аз един като ще си ги меримSpikul написа:Твърдях, че няма макро в смешния ти айфон.
И да, нямам айфон, това е сигурно зрънчо телефон
Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk
Имаш макро? Вярвай си, че това е макроsabonev написа: ↑30 окт 2021, 23:23
В моя макро има. Това го установихме. В твоя виж със сигурност го няма. Опитах се да ти обясня защо, но явно трудно ги разбираш нещата когато не са написани на сайта на Канон...а това дали е твой тел. Или си го взел от жена си да се правиш на мъж слабо ме интересува. Ако искаш да ти снимам и аз един като ще си ги мерим
Истинско макро имат някои от евтините телефони, както писа Аракчиев, но те са с 2-3 МР сензори. Твоето макро вади по-малки обекти от моята камера с перископичен обектив, ама ти това няма как да го видиш, защото вие с айфоните не виждате по-далеч от носа си и винаги сте готови да кажете на черното, бяло.
Какво друго имаш викаш, та ще снимаш? Щото този айфон аз съм го купувал на жена ми и мога да го взема по всяко едно време, само че айфона се оказа огромното разочарование за мен и повече няма да повторя тази грешка.
Най-скоро ще разкарам този боклук, който постоянно прави проблеми при свързване с комп или телевизор и половината му функции не работят адекватно, като например двойното почукване при заключване. Да не говорим каква мъка е да се синхронизират акаунти от Google. Това ако е върха на технологиите за вас, ясно ми е колко разбирате от техника.
Хайде снимай да те видя какво имаш ти, освен айфоня.
Последна промяна от Spikul на 31 окт 2021, 00:03, променено общо 1 път.
То по принцип като не разбираш от техника виниш техниката за по-лесно. Това че не знаеш как да работиш с него не е проблем на телефона. Но наистина е по-лесно да се отървеш от него, така като гледам процеса ти на възприемане е доста ограничен.Spikul написа:Имаш макро? Вярвай си, че това е макроsabonev написа: ↑30 окт 2021, 23:23
В моя макро има. Това го установихме. В твоя виж със сигурност го няма. Опитах се да ти обясня защо, но явно трудно ги разбираш нещата когато не са написани на сайта на Канон...а това дали е твой тел. Или си го взел от жена си да се правиш на мъж слабо ме интересува. Ако искаш да ти снимам и аз един като ще си ги мерим
Какво друго имаш викаш, та ще снимаш? Щото този айфон аз съм го купувал на жена ми и мога да го взема по всяко едно време, само че айфона се оказа огромното разочарование за мен и повече няма да повторя тази грешка.
Най-скоро ще разкарам този боклук, който постоянно прави проблеми при свързване с комп или телевизор и половината му функции не работят адекватно, като например двойното почукване при заключване.
Хайде снимай да те видя какво имаш ти, освен айфоня.
Мога да ти пусна макро на нещо което никога няма да видиш и да приключим спора дотам. Смятам, че без да съм чел сайта на Канон имам малко повече реален опит с макро от теб, за да знам какво е това и как се прави.и на 13 колкото и да не ти се вярва е достатъчно добро като за тел. И най добре не се занимавай с Айфон, не са за всеки определено. И като не разбираш нещо най-добре е да не го коментираш
Това под вода с айфоня ли го снима
Ама как ще разбирам от техника? То да почукваш на гърба на телефона за заключване се изисква висше образование, за да го прави всеки път. Пък колко е сложно само да пуснеш мобилни данни с натискането на един бутон, няма да коментирам. Явно лаптопа и компа ми ще да са много прости, щом се свързват веднъж на 10 опита или пък аз не натискам достатъчно силно на тъчскрийна на великия айфон.
Да, айфона не е за всеки, той е за комплексирани парвенюта, които си мислят, че надписа на даден предмет ги прави много значими в живота.
Ама много обичам някой избягал от държавата си, да ми се прави на много велик.
Ама как ще разбирам от техника? То да почукваш на гърба на телефона за заключване се изисква висше образование, за да го прави всеки път. Пък колко е сложно само да пуснеш мобилни данни с натискането на един бутон, няма да коментирам. Явно лаптопа и компа ми ще да са много прости, щом се свързват веднъж на 10 опита или пък аз не натискам достатъчно силно на тъчскрийна на великия айфон.
Да, айфона не е за всеки, той е за комплексирани парвенюта, които си мислят, че надписа на даден предмет ги прави много значими в живота.
Ама много обичам някой избягал от държавата си, да ми се прави на много велик.
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Ами не разбираш да! Поне от айфони със сигурност,най-малкото защото ти е много,ама много непозната територия там! Но разбира се,великия ти технически капацитет отказва да повярва,и признае че всъщност проблема би могъл да бъде в твоите възприятия,а не автоматично машината да става виновна! В същото време големите ти комплекси не позволяват да задаваш въпроси(как така ще се изложиш че нещо не ти е ясно) точно както и големите ти комплекси те накараха и да купиш този телефон още в самото начало(уж за жена ти)щото с цялото плюене дето го спретна по Apple тук,и накрая да отидеш да вземеш айфон не върви! Ноооо,видиш ли,сега вече ще го разкарваш,телефона е виновен! Всъщност правиш една основна грешка допускана при много Андроид потребители! Опитваш се да накараш айфон да работи като Андроид! Това разбира се,не се получава по начина на който си свикнал,и те дразни. И няма и да се получи…
P.S. Живеем отдавна в глобален свят,и е много смешно докато си ползваш корейския телефон,и гледат тв на корейския телевизор,да ръсиш простотии за “избягали от държавата”! Да се правиш на патрЕот отдавана не е модерно…вместо това отиди на научиш един английски поне(ще ти помогне с айфона).
P.S. Живеем отдавна в глобален свят,и е много смешно докато си ползваш корейския телефон,и гледат тв на корейския телевизор,да ръсиш простотии за “избягали от държавата”! Да се правиш на патрЕот отдавана не е модерно…вместо това отиди на научиш един английски поне(ще ти помогне с айфона).
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
О, разбира се, че аз съм виновен. Никога айфон не може да е виновен, той е най-великия телефон. Ако нещо не му работи, най-вероятно е виновен потребителят.pretorianec написа: ↑31 окт 2021, 04:31Ами не разбираш да! Поне от айфони със сигурност,най-малкото защото ти е много,ама много непозната територия там! Но разбира се,великия ти технически капацитет отказва да повярва,и признае че всъщност проблема би могъл да бъде в твоите възприятия,а не автоматично машината да става виновна! В същото време големите ти комплекси не позволяват да задаваш въпроси(как така ще се изложиш че нещо не ти е ясно) точно както и големите ти комплекси те накараха и да купиш този телефон още в самото начало(уж за жена ти)щото с цялото плюене дето го спретна по Apple тук,и накрая да отидеш да вземеш айфон не върви! Ноооо,видиш ли,сега вече ще го разкарваш,телефона е виновен! Всъщност правиш една основна грешка допускана при много Андроид потребители! Опитваш се да накараш айфон да работи като Андроид! Това разбира се,не се получава по начина на който си свикнал,и те дразни. И няма и да се получи…
А и тези неща проблеми ли са - да не може да се заключва с двойно почукване всеки път, да размазва снимките на тъмно, да не може да се свързва с часовници и компютри? Важното е като отидеш на чалготека да си извадиш айфоня и да го метнеш на масата.
И да се правиш на патриот не е модерно разбира се - модерно е да си подлога и да се слагаш на всеки по-богат, та да си купиш айфон. А най-важно е да тролиш с безсмислени мнения и да си винаги последен.
Давай, току виж пък ми е писнало и аз се разкарам от форума, тогава ще вземеш да се споминеш, че няма да има по кой да спамиш
То и без това този форум се превърна в пълна отврат с толерирането на такива като теб.
Последна промяна от Spikul на 31 окт 2021, 09:30, променено общо 1 път.