iOS 15 & iPadOS 15
Re: iOS 15 & iPadOS 15
Ахахахахахаха този форум се превърна в това което е благодарение на такива като теб. Хората се отказаха да пишат и водят безмислени спорове с дървени философи които са специалисти по всичко.
Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Най-добър телефон,и най-добра OS няма(няма и да има). Всеки си има предимства,и недостатъци…Умния човек първо се запознава с тях,и след това купува! Да се купува телефон за 2500лв и тогава да се сетиш тепърва че iOS не те кефи,и не е за теб е меко казано идиотия! Да беше взел от някой познат назаем,за месец два и тогава да ползваш и тогава да купуваш! Ама де акъл де… И стига вече с тия глупости че някой купувал айфон заради гъзарията! Има доста вече по-скъпи андроид предложения,да ме говорим че времето в което хората се гъзарееха с телефоните отдавна мина! Всеки един дето си е плащал редовно сметката едно 6месеца може да си вземе на лизинг през оператора какъвто апарат иска!Spikul написа: ↑31 окт 2021, 09:24О, разбира се, че аз съм виновен. Никога айфон не може да е виновен, той е най-великия телефон. Ако нещо не му работи, най-вероятно е виновен потребителят.pretorianec написа: ↑31 окт 2021, 04:31Ами не разбираш да! Поне от айфони със сигурност,най-малкото защото ти е много,ама много непозната територия там! Но разбира се,великия ти технически капацитет отказва да повярва,и признае че всъщност проблема би могъл да бъде в твоите възприятия,а не автоматично машината да става виновна! В същото време големите ти комплекси не позволяват да задаваш въпроси(как така ще се изложиш че нещо не ти е ясно) точно както и големите ти комплекси те накараха и да купиш този телефон още в самото начало(уж за жена ти)щото с цялото плюене дето го спретна по Apple тук,и накрая да отидеш да вземеш айфон не върви! Ноооо,видиш ли,сега вече ще го разкарваш,телефона е виновен! Всъщност правиш една основна грешка допускана при много Андроид потребители! Опитваш се да накараш айфон да работи като Андроид! Това разбира се,не се получава по начина на който си свикнал,и те дразни. И няма и да се получи…
P.S. Живеем отдавна в глобален свят,и е много смешно докато си ползваш корейския телефон,и гледат тв на корейския телевизор,да ръсиш простотии за “избягали от държавата”! Да се правиш на патрЕот отдавана не е модерно…вместо това отиди на научиш един английски поне(ще ти помогне с айфона).
А и тези неща проблеми ли са - да не може да се заключва с двойно почукване всеки път, да размазва снимките на тъмно, да не може да се свързва с часовници и компютри? Важното е като отидеш на чалготека да си извадиш айфоня и да го метнеш на масата.
И да се правиш на патриот не е модерно разбира се - модерно е да си подлога и да се слагаш на всеки по-богат, та да си купиш айфон. А най-важно е да тролиш с безсмислени мнения и да си винаги последен.
Давай, току виж пък ми е писнало и аз се разкарам от форума, тогава ще вземеш да се споминеш, че няма да има по кой да спамиш
То и без това този форум се превърна в пълна отврат с толерирането на такива като теб.
Колкото до мен,и моето участие в този форум,то е твърде рехаво и нередовно за има значение за някого особено пък било то в негативен план! По-малко от 1000 коментара за 14г и аз съм гонил хората Мненивто що се касае за посещаемостта на форума съм го изразил отдавна,а ти лично да говориш за “толерантност” към мен е смешно! Няма по-толериран потребител от теб тук! Още вчера казах какво ще стане когато избухна! Ще се появи модератора в един момент ще ти изтрие псувните,и няма да направи нищо повече! И точно така и стана…
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
Естествено, че проблемът е в мен. То телефоните защото са космически кораби и не се ползват за обаждания, снимки, нет и свързване с други устройства.
Та викаш изтрили са моите псувни, след като ти казах, че ме боли кура за твоето мнение, в което казваш, че съм смешник и ще отида при майка ти? Това ли са псувните?
А откровените и каруцарски псувни на канарчето, че станаха без БАН, викаш не е пробелм. Няма нужда от БАН след като псува мен, нали?
Виж сега моето момче, аз за разлика от теб имам топки и акъл и като кажа, че спирам да пиша, ще го направя завинаги.
И ето, казвам го, че повече няма да пиша и спирам, защото оставиха такива боклуци като вас да пишете тук, без никакви наказания.
Ако все пак на някой от вас му порастнат топки, нека ми пише на лични да се срещнем и да ме напсува в очите!
Та викаш изтрили са моите псувни, след като ти казах, че ме боли кура за твоето мнение, в което казваш, че съм смешник и ще отида при майка ти? Това ли са псувните?
А откровените и каруцарски псувни на канарчето, че станаха без БАН, викаш не е пробелм. Няма нужда от БАН след като псува мен, нали?
Виж сега моето момче, аз за разлика от теб имам топки и акъл и като кажа, че спирам да пиша, ще го направя завинаги.
И ето, казвам го, че повече няма да пиша и спирам, защото оставиха такива боклуци като вас да пишете тук, без никакви наказания.
Ако все пак на някой от вас му порастнат топки, нека ми пише на лични да се срещнем и да ме напсува в очите!
-
Псувнята към мен леко е забравяш май…и не аз съм те пратил при майка ми,ти сам изяви желание когато ме напсува! Разбира се,този коментар отдавна е изтрит! Имало е не един или два случая в които ти си псувал,но не си получавал никога БАН(за разлика от Канара който този път по чудо го отърва). На мен “топки” отдавна са ми прорастнали,и затова не заплашвам хора които най-малкото не познавам по-интернет! Не е зле да ти порастнат и на теб,за да разбереш тогава че истинските мъже(за какъвто се опитваш да минеш)не се правят на такива във някакви замиращи форуми! Другия вариант е някой да ти се върже на това какъв “мъжкар” си и някъде да ядеш боя(че може и нещо друго да ти покажат)щото едно е тук,друго на живо нали знаеш? Ама давай прави се на интернет “батка” тук! Сега ти е паднало,дали са ти трибуна тук,изявявай се на воля! Както казах вчера ако има балъци да ти се връзват си е за тях!Spikul написа: ↑31 окт 2021, 11:25Естествено, че проблемът е в мен. То телефоните защото са космически кораби и не се ползват за обаждания, снимки, нет и свързване с други устройства.
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Е то в света на Епъл най-голямото събитие е да пуснат новата версия на iOS. Новото обикновено е само числото на версията.
Някой хора май не приемат, че може да си имал(или имаш) айфон и да го имаш за боклук.
Явно под форум разбират хвалебствия за един посредствен продукт.
Гледам, че не сте спали само за да проверите дали някой не е обидил Епъл.
Ами да го духате заедно с Епъл тогава.
Mod edit: Бан за 24 часа!
Някой хора май не приемат, че може да си имал(или имаш) айфон и да го имаш за боклук.
Mod edit: Бан за 24 часа!
iOS 15 & iPadOS 15
Ти какъв се явяваш, че да обиждаш всички които не споделят посредственото ти мнение? Имах всички ноутове от 2 до 10, даже и фолд 2. До миналата година когато си купих Айфон 12... И тая изобщо не се замислих за 13Scorpinox10 написа:Е то в света на Епъл най-голямото събитие е да пуснат новата версия на iOS. Новото обикновено е само числото на версията.
преди много мразех Епъл и политиката им на продажби. И все още не ги понасям. Маковете така и не можах да ги харесам. Но е факт, че айфона ми върши повече работа и е много по надежден от Андроид. Също така е вярно че е на светлинни години зад Андроид в доста неща. Бая зор ми беше да свикна, все още не понасям доста от простотиите на иос, но за разлика от Андроид работи и доста неща са по-лесни и удобни. Просто работи и за работа е много по-надежден телефон. И ми спестява много повече време от който и да е Андроид. Да не говорим че батерията му е просто недостижима. Все още си пазя единия ноут за бекъп и ако ми трябва нещо на Андроид. Но ти си обиждай, надявам се че ти доставя все някакво удоволствие. То друго май не ти остава
Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk
-
Още от началото се чудех как така гаджето на Spikul(и всезнайко номер две)не се е обозначил с “миродавно” мнение в темата. Сега,след като интимния му приятел заяви вчера как спира да пише вече във форума(от вчера плача,и съм на хапчета от мъка по този повод)е решил да го замести “достойно” с поредната написана простотия!Scorpinox10 написа: ↑31 окт 2021, 20:51Е то в света на Епъл най-голямото събитие е да пуснат новата версия на iOS. Новото обикновено е само числото на версията.
P.S. Относно “духането” препоръчвам ти да намериш гаджето ти форумния експерт и да го освежиш с едно от същото което препоръчваш(може даже и една макро снимка да направите на събитието за да покажете как снима Самсунга)
Mod edit: Почини си малко!
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Пълни глупости и лъжи!sabonev написа: ↑01 ное 2021, 00:42Ти какъв се явяваш, че да обиждаш всички които не споделят посредственото ти мнение? Имах всички ноутове от 2 до 10, даже и фолд 2. До миналата година когато си купих Айфон 12... И тая изобщо не се замислих за 13Scorpinox10 написа:Е то в света на Епъл най-голямото събитие е да пуснат новата версия на iOS. Новото обикновено е само числото на версията.
преди много мразех Епъл и политиката им на продажби. И все още не ги понасям. Маковете така и не можах да ги харесам. Но е факт, че айфона ми върши повече работа и е много по надежден от Андроид. Също така е вярно че е на светлинни години зад Андроид в доста неща. Бая зор ми беше да свикна, все още не понасям доста от простотиите на иос, но за разлика от Андроид работи и доста неща са по-лесни и удобни. Просто работи и за работа е много по-надежден телефон. И ми спестява много повече време от който и да е Андроид. Да не говорим че батерията му е просто недостижима. Все още си пазя единия ноут за бекъп и ако ми трябва нещо на Андроид. Но ти си обиждай, надявам се че ти доставя все някакво удоволствие. То друго май не ти остава
Първо лъжеше, че няма да купуваш 13 понеже нямало смисъл да минаваш от 12 на 13.
На другите ти доводи мога само да се посмея.
"Сигурност, надеждност, върши ми работа"
По начина, по който говориш, не си и помирисвал Андроид флагман. Даже среден клас би ти свършил същата работа. А батерията не би ти стигнала само ако си някой лентяй, който по цял ден си губи времето в нет-а. Когато съм на работа се прибирам с 86% батерия.
Ползвам интернет през обедната почивка и ако има нужда от разговори.
Кога точно съм казал че няма да купувам 13, да не се бъркаш нещо? 13 имам от 25 септември... Дори не се замислих като го обявиха. А това дали съм имал или не Андроид флагман мисля че го коментирах, доста минаха през ръцете ми, доста РОМове инсталирах... Дали вярваш си е твой проблем. И аз за разлика от теб върша доста от работата си по телефона, като комуникация, мейли, че и срещи. Това че работата не ти позволява да ползваш тел. е супер, но не е действителността на всички.Scorpinox10 написа:Пълни глупости и лъжи!sabonev написа: ↑01 ное 2021, 00:42Ти какъв се явяваш, че да обиждаш всички които не споделят посредственото ти мнение? Имах всички ноутове от 2 до 10, даже и фолд 2. До миналата година когато си купих Айфон 12... И тая изобщо не се замислих за 13Scorpinox10 написа:Е то в света на Епъл най-голямото събитие е да пуснат новата версия на iOS. Новото обикновено е само числото на версията.
Първо лъжеше, че няма да купуваш 13 понеже нямало смисъл да минаваш от 12 на 13.
На другите ти доводи мога само да се посмея.
"Сигурност, надеждност, върши ми работа"
По начина, по който говориш, не си и помирисвал Андроид флагман. Даже среден клас би ти свършил същата работа. А батерията не би ти стигнала само ако си някой лентяй, който по цял ден си губи времето в нет-а. Когато съм на работа се прибирам с 86% батерия.
Ползвам интернет през обедната почивка и ако има нужда от разговори.