Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Здравейте, към Виваком съм на план Smart L, 28 лв на месец с 16 ГБ на максимална скорост. Не ми стигат гигабайтите, трябват ми около 60 ГБ на месец. Живея на две места и целта ми е да спра фиксирания интернет и кабелна телевизия и да си пускам хотспорт от телефона където и да съм. Знам, че при плащане през приложението получавам още 2000 МБ, но и те не ми стигат. Има ли някакъв вариант за по-ниска цена от 34.99 за Unlimited 50, или това е най-ниския план, който да удовлетворява потреблението ми на интернет? Ползвал съм пакетите daily 750 i weekly 750, но това не е оправдано в дългосрочен план. Някакви скрити планове/врътки да ме светнете? A 4G операторите Булсатком и Макстелеком? Благодаря.
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
При плащане онлайн ще има 1 лв отстъпка,ако вземете този от 34.99 за Unlimited 50.fashion_m написа: ↑29 окт 2021, 15:28Здравейте, към Виваком съм на план Smart L, 28 лв на месец с 16 ГБ на максимална скорост. Не ми стигат гигабайтите, трябват ми около 60 ГБ на месец. Живея на две места и целта ми е да спра фиксирания интернет и кабелна телевизия и да си пускам хотспорт от телефона където и да съм. Знам, че при плащане през приложението получавам още 2000 МБ, но и те не ми стигат. Има ли някакъв вариант за по-ниска цена от 34.99 за Unlimited 50, или това е най-ниския план, който да удовлетворява потреблението ми на интернет? Ползвал съм пакетите daily 750 i weekly 750, но това не е оправдано в дългосрочен план. Някакви скрити планове/врътки да ме светнете? A 4G операторите Булсатком и Макстелеком? Благодаря.
Здравейте,
прочетох в темата, че за А1 най-изгодно е да преподпишеш на старият договор. Мен ме устройва това, но как става? Когато си вляза в акаунта не виждам такава опция. Само на място в офис ли става, или през колцентъра?
Договорът ми изтича на 05.12.21 и имам ли възможност вече да го подновя или е рано още?
Благодаря предварително!
прочетох в темата, че за А1 най-изгодно е да преподпишеш на старият договор. Мен ме устройва това, но как става? Когато си вляза в акаунта не виждам такава опция. Само на място в офис ли става, или през колцентъра?
Договорът ми изтича на 05.12.21 и имам ли възможност вече да го подновя или е рано още?
Благодаря предварително!
Да, можеш вече да го подновиш. И двете опции ги имаш - и магязин, и колцентър. Пробвай първо в магазин, ако не стане, тогава им звъни.
Имай, обаче предвид, че за много стари планове може да удариш на камък.
Имай, обаче предвид, че за много стари планове може да удариш на камък.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
А1 без граници L е плана. 23,38 лв. : 13 гб, неограниени минути, Xplore TV.
Преди 2 г. го поднових, но тогава взех тел. и те сами ми предложиха, че мога да остана на същите условия. Сега искам само подновяване, без устройство и не знаех дали ще стане. Ще мина през седмицта през някой офис да проверя.
Преди 2 г. го поднових, но тогава взех тел. и те сами ми предложиха, че мога да остана на същите условия. Сега искам само подновяване, без устройство и не знаех дали ще стане. Ще мина през седмицта през някой офис да проверя.
Здравейте договорът ми към Виваком изтече, мисля да си прехвърля номера към Теленор.
Колко време е нужно за да стана лоялен клиент?
Какви оферти предлагат на старите си абонати до 20 - 25 лева?
Коя мрежа е по-добрата ? Като обхват имам предвид. От Виваком твърдят че е тяхната е с най-добро покритие от трите оператора , поне в офиса така ми казаха, като споменах че мисля да прехвърлям номер.
Колко време е нужно за да стана лоялен клиент?
Какви оферти предлагат на старите си абонати до 20 - 25 лева?
Коя мрежа е по-добрата ? Като обхват имам предвид. От Виваком твърдят че е тяхната е с най-добро покритие от трите оператора , поне в офиса така ми казаха, като споменах че мисля да прехвърлям номер.
А1 ползвах преди години най зле им беше интернет-а. Сега ползвам Виваком и Теленор забелязах , че на теленор е по добра телефонията и интернет-а е по бърз. Наблюденията са ми в София на морето по пътя натам и по виитоша и Банско. И двата си ги ползвам но от теленор съм по доволен честно казано.
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
В момента А1 и Теленор имат най-добър обхват!
А като оферти А1 , защото плана им Unlimited 50 при прехвърляне го дават за 30лв ,а в него освен неограничен интернет има и смс/ммс-и
А като оферти А1 , защото плана им Unlimited 50 при прехвърляне го дават за 30лв ,а в него освен неограничен интернет има и смс/ммс-и
Има ли разлика в офертите които дава Теленор, примерно ако договора ми изтича на 10.11 .
След 10.11 ако не преподпиша пак ли ще ми дадат тези оферти които до сега ми даваха или ще бъдат по лоши
След 10.11 ако не преподпиша пак ли ще ми дадат тези оферти които до сега ми даваха или ще бъдат по лоши
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Да аз през Март имах изтичащ договор към Теленор и понеже тогава се стиснаха да пуснат неограничени планове прекратих договора и взех от А1 плана наречен ол инклузив ,който беше пуснат през Април с всичко неограничено + 4 позиции ,което ми беше от голяма полза!