Каква е тази отстъпка, че никога не съм я получавал? Винаги са ми давали само единствено бонус 2000МВ при онлайн плащане и никаква друга опция за отстъпка.dimitrov68 написа: ↑04 ное 2021, 14:20От Виваком да не са измряли от вируса.От няколко дни им написах 3 писма в контактната форма и в мейла ,да ми начислят отстъпката от 1 лв за онлайн плащане на двете ми карти и никой не ми отговаря.По-рано отговаряха до 24 часа.Освен да звъня на 123.
Мобилни разговори Виваком
Re: Мобилни разговори Виваком
Нещо става наистина с Виваком. Напоследък са отврат. 14 дена чаках отговор на оплакването си, изпратено в контактната форма и отговор никакъв. Чак като им писах напомнително съобщение, да не си правят "оглушки", ми отговориха най-накрая.dimitrov68 написа: ↑04 ное 2021, 14:20От Виваком да не са измряли от вируса.От няколко дни им написах 3 писма в контактната форма и в мейла ,да ми начислят отстъпката от 1 лв за онлайн плащане на двете ми карти и никой не ми отговаря.По-рано отговаряха до 24 часа.Освен да звъня на 123.
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
Ето тук вижRumm написа: ↑04 ное 2021, 19:09Каква е тази отстъпка, че никога не съм я получавал? Винаги са ми давали само единствено бонус 2000МВ при онлайн плащане и никаква друга опция за отстъпка.dimitrov68 написа: ↑04 ное 2021, 14:20От Виваком да не са измряли от вируса.От няколко дни им написах 3 писма в контактната форма и в мейла ,да ми начислят отстъпката от 1 лв за онлайн плащане на двете ми карти и никой не ми отговаря.По-рано отговаряха до 24 часа.Освен да звъня на 123.
https://www.vivacom.bg/bg/my-vivacom-boltons
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
От 2 месеца при плащане от приложението вместо директно да платя ме вкарва в менюто на ПИБ за онлайн плащания с 3д парола а там я стане от 5-6-ия път я не.А ако си платя директно онлайн ама през банката не ми дават бонусите.Изобщо не знам какви са ги забъркали
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 25 сеп 2019, 16:04
Банката е вкарала 3д аутентикация, Виваком нямат общо в случая.
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
Това ми отговориха преди малкоAVKansazov написа: ↑05 ное 2021, 14:54От 2 месеца при плащане от приложението вместо директно да платя ме вкарва в менюто на ПИБ за онлайн плащания с 3д парола а там я стане от 5-6-ия път я не.А ако си платя директно онлайн ама през банката не ми дават бонусите.Изобщо не знам какви са ги забъркали
Бихме искали да потвърдим, че отстъпка в размер на 1лв. за плащания извършени през My Vivacom ще бъдат добавени към следващата Ви месечна сметка. Можем да отбележим, че за да се начисляват коректно отстъпките е необходимо да достъпвате My Vivacom с Email и парола при извършване на плащания.
-
- Регистриран: 04 яну 2023, 23:13
Здравейте! За да не отварям нова тема,намерих за подходяща тази за въпроса ми. Та питането ми е следното:Въпреки,че миналата година прехвърлих номера си от Йетел на Виваком, продължавам да получавам СМС известия от 1775 , че абоната на Йетел е достъпен отново. Това за мен е доста странно тъй като би трябвало да получавам известия само от Виваком. Мен като търсят получават известие само абонати на Виваком, не и на Йетел, а аз получавам известия както от Виваком така и от 1775 ( предполагам че е номер на Йетел) Защо се получава така? Благодаря предварително!