Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

В@НК0
Регистриран: 18 окт 2011, 08:46

Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Мнение от В@НК0 » 04 ное 2021, 22:23

ligaeuropa написа:В момента А1 и Теленор имат най-добър обхват!
А като оферти А1 , защото плана им Unlimited 50 при прехвърляне го дават за 30лв ,а в него освен неограничен интернет има и смс/ммс-и
Какъв е този план Unlimited 50? Има ли ограничение на скоростта или е напълно неограничен като Unlimited Ultra.

Потребителски аватар
NSWDG
Регистриран: 03 май 2004, 19:02

Мнение от NSWDG » 05 ное 2021, 10:06

50mbps е ограничението.
==================
MPXV3RX/A

ivo0mega
Регистриран: 27 окт 2021, 12:13

Мнение от ivo0mega » 05 ное 2021, 18:05

ligaeuropa написа:
04 ное 2021, 21:53
Да аз през Март имах изтичащ договор към Теленор и понеже тогава се стиснаха да пуснат неограничени планове прекратих договора и взех от А1 плана наречен ол инклузив ,който беше пуснат през Април с всичко неограничено + 4 позиции ,което ми беше от голяма полза!
Да но ти си минал в друг оператор.

Интересува ме примерно договора ми изтича на 10.11 сега не ми харесват предложенията от Теленор.

Като ми изтече договора продължават ли да ми дават специални предложения, които ги няма в сайта.

Nik21
Регистриран: 25 дек 2018, 09:22

Мнение от Nik21 » 05 ное 2021, 18:54

ivo0mega написа:
05 ное 2021, 18:05
Като ми изтече договора продължават ли да ми дават специални предложения, които ги няма в сайта.
При Теленор не знам как стоят нещата, но при Виваком щом ми изтече 24-тия месец от договора и веднага ме лишиха от званието "лоялен клиент" и ми отнеха всички привилегии. Сега ме считат за новобранец и ми предлагат само от официалната брошура най-дървените планове.

STE1
Регистриран: 14 окт 2006, 20:35

Мнение от STE1 » 05 ное 2021, 19:11

И при Теленор е същата схема след изтичане на договора не предлагат нищо, не че по време на договора предлагат нещо по добро .Картела работи по еднакви правила.

peterbs
Регистриран: 12 юни 2020, 10:44

Мнение от peterbs » 09 ное 2021, 09:11

При Виваком:
до сега бях на следните условия:
• 7200 MB без допълнителна такса в роуминг в ЕС
• Неограничени минути за разговори в България и в роуминг в ЕС
• 7000 MB на максимална скорост в България и в роуминг в ЕС
• 100 минути за международни разговори към мобилни и фиксирани мрежи в ЕС
19.99 лв./месец

а сега ми предлагат същия план, но с промени:
• 10000 MB на максимална скорост в България и в роуминг в ЕС
• 1 лв. отстъпка при плащане онлайн
• 2000 МБ подарък при плащане онлайн
21.99 лв./месец

Тоест, 3000 МБ допълнителни и 2 лева отгоре.
Другите планове не ми ги дава още за преподписване, вчера се показваха известно време, но при същите условия, както за нови абонати.

Цялата тази работа е супер комичина, но все пак живеем в България.

mjoy383
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Мнение от mjoy383 » 09 ное 2021, 13:25

То не е комично?! Комично е това, че електроенергията за промишлени нужди спекулативно скочи с над 120%, от което следва, че и разходите на всяка една фирма и компания са скочили, а "умният" български народ не му прави впечатление , а не си задава върпоса, че същият този ценови шок го чака от 01.01.23г. за битови нужди и тогава виждаш ли ще се сетят, че спекулативните измислени партии в лицето на сегашните управляващи и поддържани от руските партии в България ни плющат през гащи. А вие сте седнали да се изненадвате какво правят операторите. Ами къде бяхте когато А1 предлагаше план с всичко ънлимитед в това число и нета в Ес срещу 33 лв, а при пренос падаше на 28 лева този план. Някак ми е странно да се оплаквате от таксите на телекомите и да мрънкате. Я влезте в дойчетелеком да видите цени и българските оператори ще ви се видят ала - бала. Вярно е и това, че в Румъния са по-евтини услугите от БГ, но не мисля че плановете са толкова зле в бг. Само за сведение ще кажа, че 2000г. когато таксите винаги са били 30 лева и се плащаше в несвят раговор от 36 ст. през деня и 18 ст вечерта на минута при работна заплата от 360 лева, тогава нямаше форуми и мрънкане. А1 за преподписване предлагат 8 г с неограничени разговоти за 17.60 лв. Не знам другите два дали предлагат такава такса, но аз снощи е видях при преподписване. Успех на всички, които ще се договарят. Аз плащам 33 лева в А1 и мисля дори и да ми изтече договора да не преподписвам ако ми предлагат по -загубени условия от тези.

criminall
Регистриран: 05 сеп 2007, 01:56

Мнение от criminall » 09 ное 2021, 20:30

mjoy383 написа:
09 ное 2021, 13:25
че спекулативните измислени партии в лицето на сегашните управляващи и поддържани от руските партии в България ни плющат през гащи.
опа... херц а? :lol: Бахти руските партии... станахме фронтова държава, изгубихме милиарди от истинския южен поток, забраниха ни да строиме аец-а, приехме либерализацията на ток, приехме зелената сделка.. ама иначе руснаците ни виновни... Всъщност малко ни е.. заради такива тъпи коп*еленца като тебе, с чиста съвест си казвам, че ни е малко това... още трябва.. още...

mjoy383
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Мнение от mjoy383 » 09 ное 2021, 21:07

hahaha, южен поток ако беше малко повече чел ( а не да четеш статии от вестниците) ще разбереш какво ни крояха руснаците. А аз пък съжалявам хора като теб защото живота ви е осакатил да мислите....

peterbs
Регистриран: 12 юни 2020, 10:44

Мнение от peterbs » 09 ное 2021, 21:20

mjoy383,
донякъде съм съгласен с теб, но има и други фактори - тези дружества не работят на загуба, дори и да се повиши цената на електричеството печалбата им е космическа. Тук не обсъждаме какво ще правят мениджърите им, ако заплата им падне под 10 бона :)

Тук се обсъждат условията за абонатите и няма човек, който не иска да преподпише на изгодни условия и в това не виждам нищо лошо. Повечето от нас не искат безплатна услуга, но когато си лоялен клиент и плащаш (аз в момента плащам за тройна услуга) 2 години, очакваш, когато ти приключи договора най-малкото оператора да ти предложи същите условия, ако не по-ниски.
А то какво става - плащаш 2 години и накрая за това, че си бил лоялен клиент ти вдигат таксата - за мен това е комичното.

Относно офертата от А1, която сме изтървали, а сега се оплакваме - е не всички можем да преподпишем, когато А1 пусне оферта, аз не следя всеки месец офертите и да кажа: айде отивам в А1, ще платя няколкостотин лева неустойка, защото видиш ли в момента са пуснали яка оферта. Следя офертите само, когато ми набилижи датата за преподписване - както повечето хора тук.

И едно питане след като сравняваш сега с 2000-та година - колко мобилни оператора имаше тогава и колко мобилни абонати?!

Ако не ти е приятна темата, в която "ние горките хорица се жалваме, че са ни вдигнали таксата с 2 лв" - не я посещавай и не си разваляй настроението, плащай си на А1 и се наслаждавай на живота :)

Хайде, пийте по една бира и кой каквото пие и без лоши чувства.

Отговори