Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Някой с изтекъл договор към Теленор.
Някакви специални оферти предлагат ли ви.
Има ли разлика с тези преди изтичането?
Някакви специални оферти предлагат ли ви.
Има ли разлика с тези преди изтичането?
Здравейте интересува ме някои дали е искал оферта от Виваком оферта за плана Unlimited 150 43.99лв. при пренос на номер от Теленор
От А1 ми предложиха 28 лв. за плана с всичко неограничено от 68 лв. при пренос от виваком. Условието обаче е първо да подпиша на стандартен план за около 30+ лв. с 10000мb. След един месец да отида и щели да ме прехвърлят. Момчето даже предложи мениджъра на офиса да ми го потвърди устно. За жалост никакъв документ не дават, само на честна дума. Незнам дали мога да им се доверя? Вие как мислите?
Тва е булшит, лъжат и Виваком така и след един месец ти казват “ама няма как…”
Лек офтопик помня, че един /или два от операторите правеха подробна кредитна оценка преди да ти дадат апарат на изплащане. Кои бяха те?
Защото Nokia c Android one звучи достатъчно, но аудио чипът е просто отвратителен. На ниско ниво накъсва звука, на високо го криви.
Защото Nokia c Android one звучи достатъчно, но аудио чипът е просто отвратителен. На ниско ниво накъсва звука, на високо го криви.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Колко скъп? Мисля да взема entry level 5 g Realme 8. Aма да ми демонстрират на място, че лови 5г, индийците много се оплакват.Luke_Netwalker написа: ↑27 ное 2021, 11:18Всички оператори имат достъп до банковия регистър на длъжниците и когато става дума за скъп апарат правят кредитна оценка.
Не им се връзвай. Промяна в тарифата надолу е възможна в последните три месеца от договора, а тези в магазините лъжат като дърти циганки. Това многократно са ми обяснявали на *88.В@НК0 написа: ↑26 ное 2021, 22:40От А1 ми предложиха 28 лв. за плана с всичко неограничено от 68 лв. при пренос от виваком. Условието обаче е първо да подпиша на стандартен план за около 30+ лв. с 10000мb. След един месец да отида и щели да ме прехвърлят. Момчето даже предложи мениджъра на офиса да ми го потвърди устно. За жалост никакъв документ не дават, само на честна дума. Незнам дали мога да им се доверя? Вие как мислите?
Не се връзвай. След месец какво правиш, ако не се съгласят? Евентуално да ти запушат устата ще ти предложат най-евтиния план Unlimited с ограничение на скоростта и ще ти кажат, че точно това са ти обещали и ти не си разбрал правилно.В@НК0 написа: ↑26 ное 2021, 22:40От А1 ми предложиха 28 лв. за плана с всичко неограничено от 68 лв. при пренос от виваком. Условието обаче е първо да подпиша на стандартен план за около 30+ лв. с 10000мb. След един месец да отида и щели да ме прехвърлят. Момчето даже предложи мениджъра на офиса да ми го потвърди устно. За жалост никакъв документ не дават, само на честна дума. Незнам дали мога да им се доверя? Вие как мислите?
П.П. Според законите на РБ и устният договор е договор и има същата правна сила. Проблемът е да докажеш, че е имало такава сделка. Евентуално ти трябват поне двама свидетеля(без роднини) присъствали на сделката, а след това разправии в съда, тоест не си заслужава.