Мерси за отговора и аз имам съмнения затова и питам. Въпреки че си спомних че хора във форума са писали за подобни схеми, които минавали но си е риск.JKRL написа:Не се връзвай. След месец какво правиш, ако не се съгласят? Евентуално да ти запушат устата ще ти предложат най-евтиния план Unlimited с ограничение на скоростта и ще ти кажат, че точно това са ти обещали и ти не си разбрал правилно.В@НК0 написа: ↑26 ное 2021, 22:40От А1 ми предложиха 28 лв. за плана с всичко неограничено от 68 лв. при пренос от виваком. Условието обаче е първо да подпиша на стандартен план за около 30+ лв. с 10000мb. След един месец да отида и щели да ме прехвърлят. Момчето даже предложи мениджъра на офиса да ми го потвърди устно. За жалост никакъв документ не дават, само на честна дума. Незнам дали мога да им се доверя? Вие как мислите?
П.П. Според законите на РБ и устният договор е договор и има същата правна сила. Проблемът е да докажеш, че е имало такава сделка. Евентуално ти трябват поне двама свидетеля(без роднини) присъствали на сделката, а след това разправии в съда, тоест не си заслужава.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
НЕ мога да се ореантирам добре в плановете на Виваком. Кой им е планът с наистина неограничена скорост?
35 лева и 45 лева са с неограничена скорост, но не и на максимална скорост. Те нямат план с който да ти е максимална скоростта на интернет. Чудя се обаче на друго?! С какъв акъл обаче направиха почти всиките си клетки с 5 г обордуване, след като това ще са плановете. Според мен декември или февруари ще си променят плановете...
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
tzincbg написа: ↑27 ное 2021, 14:22Luke_Netwalker написа: ↑27 ное 2021, 11:18Нямам идея и не знам дали има прагова цена. Просто преди година чаках за нещо в офис на А1. Една дама пред мен сключваше договор и искаше да вземе скъп Самсунг на лизинг. Провериха я. Ако в момента изплащаш някакви кредити, ще разберат.
КАк така са с неограничена, но не и максимална скорост? В смисъл ?mjoy383 написа: ↑28 ное 2021, 09:1535 лева и 45 лева са с неограничена скорост, но не и на максимална скорост. Те нямат план с който да ти е максимална скоростта на интернет. Чудя се обаче на друго?! С какъв акъл обаче направиха почти всиките си клетки с 5 г обордуване, след като това ще са плановете. Според мен декември или февруари ще си променят плановете...
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Плановете на Виваком предлагат неограничен интернет с ограничение на скоростта до 50 мегабита за плана от 35лв и 150 мегабита за плана от 43лв!
Напълно неограничен план ,каквито са Unlimited Ultra при А1 и Тотал Макс 60лв при Теленор НЯМА!
Напълно неограничен план ,каквито са Unlimited Ultra при А1 и Тотал Макс 60лв при Теленор НЯМА!
E kak правим 5g тестове в мрежата на Виваком, при които излиза 1000 мбит. примерно?ligaeuropa написа: ↑28 ное 2021, 13:25Плановете на Виваком предлагат неограничен интернет с ограничение на скоростта до 50 мегабита за плана от 35лв и 150 мегабита за плана от 43лв!
Много просто! Преди да "отворят" мрежата свободно на максимална скорост. Спеед тестовете на виваком ставаха на максимална скорост през приложението "спеедтест", ако обаче пробваш през fast.com там се виждаше, че скоростта е примерно 50 мгбс. Ако сваляш файл също беше през 50 мгбс скорост. От началото на юли до 31.01.2022г мрежата е на максимална скорост за всички плаове без значение как са формирани. Та , до 31.01.2022 г. ще мериш скоростите така, а може и след това, но само през спеедтест. Иначе е много вероятно да ограничат скоростта. Оператора има навика февруари да предлага ново т.н. портфолио ( много ме дразни тази дума), но най-вероятно ще пуснат план от 60 лева с максимална скорост. В момента най-евтин план на максимална скорост е във Теленор 50 лева при пренос на номер.
Ако е така, е нарушено Net Neutrality и можеш да попадеш жалба срещу тях, а може би дори да ги осъдиш.mjoy383 написа: ↑28 ное 2021, 14:31Много просто! Преди да "отворят" мрежата свободно на максимална скорост. Спеед тестовете на виваком ставаха на максимална скорост през приложението "спеедтест", ако обаче пробваш през fast.com там се виждаше, че скоростта е примерно 50 мгбс. Ако сваляш файл също беше през 50 мгбс скорост.
Старият план за 50лв колкото и да ми цитираха от 123 че има ограничение на скоростта няма. Даже и 5g. Има .... На подходящ телефон.За Виваком става дума.