Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
От няколко дни ползвам предплатена карта от Виваком. Реших с нея да тествам силата на сигнала в апартамента, който е много по-силен от този на А1. В някои стаи сигналът на А1 се губеше .
Сега къде ще получа оферта от Вива за преминаване на договор? Трябва в офис ли да отида или електронно?
Сега къде ще получа оферта от Вива за преминаване на договор? Трябва в офис ли да отида или електронно?
В общи линии - няма.Тази година май няма да има коледни промоции от операторите.
В каталозите на А1 и Виваком няма нищо интересно.
Теленор глупави игри,
Вивата ми пуснаха на 2-те предплатени по 10 гб до 31.12
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Откъде да дойдат промоциите. Като имат разходи 2 и 3 пъти повече само заради тока, как да пуснат 2 пъти по-евтино планове.
Това е голяма неадекватност , наясно ли сте за какви печалби имат и трите оператора.Картела м/у трите оператора доведе до предлагане на задълцителни не поискани дигитални глупости и еднакви цени.Откъде да дойдат промоциите. Като имат разходи 2 и 3 пъти повече само заради тока, как да пуснат 2 пъти по-евтино планове.
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
И като имат печалби, какво. На загуба ли да работят. Т.е. нищо не се е променило за тях последната 1 година. Нямат повече разходи, нямат инвестиции, само печалба, но се стискат и не дават на клиентите повече.
Изобщо не ги защитавам, но ситуацията е такава, че в момента единствено услугите са на "стари" цени, реално кое е същото? Кашкавала е 20лв/кг. Не е бил толкова преди 1 година. И не виждам нещо да върви надолу, всичко отива нагоре. Затова и вероятно няма да видим кой знае какви отстъпки.
Изобщо не ги защитавам, но ситуацията е такава, че в момента единствено услугите са на "стари" цени, реално кое е същото? Кашкавала е 20лв/кг. Не е бил толкова преди 1 година. И не виждам нещо да върви надолу, всичко отива нагоре. Затова и вероятно няма да видим кой знае какви отстъпки.
"Бляскавите" цифри, които виждаш в отчетите за печалба, са преди лихви данъци, такси, амортизации, лихви и т.н.STE1 написа: ↑02 дек 2021, 16:36Това е голяма неадекватност , наясно ли сте за какви печалби имат и трите оператора.Картела м/у трите оператора доведе до предлагане на задълцителни не поискани дигитални глупости и еднакви цени.Откъде да дойдат промоциите. Като имат разходи 2 и 3 пъти повече само заради тока, как да пуснат 2 пъти по-евтино планове.
Чистата печалба е далеч по-малко.
Съгласен съм, персонала в мобилните оператори работят на минимални заплати заедно с мениджърите и ръководството.
Не всички са наясно какви бонуси си раздават при постигане на целите, за това живи да ги ожалим.
Но щом са толкова зле финансово, предлагам да им открием профил в HelpKarma и DMS номер, за да им съберем пари да посрещнат коледните празници.
Не всички са наясно какви бонуси си раздават при постигане на целите, за това живи да ги ожалим.
Но щом са толкова зле финансово, предлагам да им открием профил в HelpKarma и DMS номер, за да им съберем пари да посрещнат коледните празници.
Аз лично мисля, че Операторите хич не са зле ( като се има предвид цените на услугите, които предлагат). И ако трябва да съм честен, погледнете и тези назапад в Германия примерно....таксите са ненормално високи, а в тях нищо като услуга. Българските граждани са евтини на брашното и скъпи на триците. Защо го казвам това? Попадам на няколко мои колеги, които не искат да си "загубят" номера, но не го правят на предплатена карта, а на най-минималната такса. Ами няколко пъти се опитвах да обяснявам, че такси до 15 лева са безсмислени. Много по добре е предплатена услуга. Има само една такса която лично аз харесвам за 8 лева 6 гб и 400 мин на Виваком. За нормално говорещ човек и ползване на нет е прекрасна тази такса, но не те си искат 13 лева с 200 мин и 200 мгб.....еми всеки според съзнанието, кесията и потребостите си.