Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Искам да попитам за плана Unlimited 50 Vivacom,който за пренос дават за 29 лв с какви дигитални услуги е и за какъв период?
Не мога да повярвам че има хора потънали в заеми и мислят да си сменят телефона на лизинг вместо да си плащат заемите .Установих, че ако взема телефон от оператора, ще има доказателства за покупка и ако закъсам с кредиторите, ЧСИ може да го вземе. Тъй че тоя вариант отпада. Ще си взема от човек от олх с лично предаване.
Абсолютно си прав, че на всичко отгоре са и много активни в даването на мнения и съвети.STE1 написа: ↑05 дек 2021, 09:57Не мога да повярвам че има хора потънали в заеми и мислят да си сменят телефона на лизинг вместо да си плащат заемите .Установих, че ако взема телефон от оператора, ще има доказателства за покупка и ако закъсам с кредиторите, ЧСИ може да го вземе. Тъй че тоя вариант отпада. Ще си взема от човек от олх с лично предаване.
Последна промяна от Rumm на 05 дек 2021, 20:32, променено общо 1 път.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Пренесох номер от Теленор към Виваком, на план Unlimited 150, за 38 лв.
Теленор ми предлагаха Специален план за 37 лв, с ограничение на скоростта на 100 Mbps и логично за мен, избрах Виваком. Пълнежа, от допълнителни екстри и на двата оператора не ме интересуват. Дано не се разочаровам от мрежата им, само. Знам, че телефонията им е значително по-зле от на Теленор, но мен ме интересува повече мобилния нет. По-важните ми разговори, могат да минават през FaceTime, където качеството е отлично.
-
- Регистриран: 25 фев 2019, 15:22
Като паднеш на 3G не можеш да се разбереш по фейстайма.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Следя и другите теми, за качеството на мрежите, но не съм останал с впечатление, че Виваком са толкова зле, поне в София. FaceTime го споменах, като една от алтернативите, на липсващото VoLTE при Виваком, за айфон.
Паралелни ползвам Виваком и Теленор и от Теленор съм малконпо доволен особенно в провинцията. Не че мога да съм тествал всичко.