A 1ivozet написа: ↑12 дек 2021, 09:43Това към кой оператор е?grants написа: ↑12 дек 2021, 09:12Здравейте ,миналия ден и на мен ми се обаждаха да ми вдигат таксата и да ми обясняват ,че планът ми е много стар и ми изтича .След няколко минути на разговор се споразумяхме да ми изпратят по куриер договор за преподписване за две години със стария план ,който е на 16 ,99лв. неограничени минути към всички оператори и 8000 мегабайта. Преподписах за три номера.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Добре, де.. Как може обикновения клиент да стигне до тези, иначе 'толкова екслузивни планове'.. Изтича ми договора към А1 и ми предлагат на практика нищо, за много пари! Писах e-mail на Vivacom, конкретно за този план, който @deniccc e описал, за прехвърляне.. това ми предложиха:deniccc написа: ↑11 дек 2021, 10:44Здравейте да ви споделя и аз преди два дни преподписах договор , който беше приключил на 5 декември . И беше голямо звънене и лутане от магазин в магазин да питам какво могат да ми предложат различно от това , което имам в my vivacom . Всички казваха едно и също това е , което са ви предложили няма друго освен една тарифа ,която на мен лично не ми хареса , защото трябва да си вдигна таксата с 2 лв и да стане 27лв , което включва 23000 мб и неограничени минути за двете години. И така до момента в който договора приключи и хоп страхотна оферта поне за мен мисля ,че е такава за 21лв - 15000мб и неограничени минути както и 10000мб за eon за двете години на договора. Като всички и от магазините и от 123 казваха,че не мога да си намаля таксата дори и след приключване на договора . Това е от мен дано съм помогнал на някой , на който му предстои преподписване . Офертата мисля ,че беше смарт промо или нещо подобно.
Това, което можем да предложим около описаните от Вас параметри е:
Тарифен план с месечна такса 30.99лв
неограничени минути към всички национални оператори
200 мин към ЕС
20 000 MB на максимална скорост
Тарифен план с месечна такса 22.99лв
1200 мин към всички национални оператори
100 мин към ЕС
2500 MB на максимална скорост
Ти какъв план искаш и на какви пари ?
Последна промяна от wer_aac на 15 дек 2021, 11:46, променено общо 1 път.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Преди 10 мин в офис на А1 ми предложиха плана ULTRA за 33лв. без онлайн плащане. С онлайн става още по малко.
Изпратено от моят DUB-LX1 с помощта на Tapatalk
Сериозно? Нов клиент, преподписване или прехвърляне от друг оператор?nbamrvolte написа: ↑15 дек 2021, 11:43Преди 10 мин в офис на А1 ми предложиха плана ULTRA за 33лв. без онлайн плащане. С онлайн става още по малко.
-
Много интересно се получи днес. Отидох до още два офиса ама там ми го предложиха за 34 пак без онлайн плащане.
Договора изтича след 20 дни и е за преподписване.
Договора изтича след 20 дни и е за преподписване.
-
Здравейте! Според вас какво може да ми предложат от Теленор на цена до 30 лв при преподписване. В момента съм с план за 27 лв с 15+15 ГБ на 100 МБ скорост. Като гледам офертите в приложението всичко до тази цена е на 50 МБ/сек а на мен не ми се пада под 100 а те започват от 36 лв. има ли смисъл да ходя в офис?Договора НЕ изтича в края на първата година съм!
Здравейте,
след седмица ми изтича договорът на vivacom и започнах да проучвам офертите на конкуренцията.
A1 ми предложиха техния Unlimited 50 на цена 28,99 с онлайн плащане.
Същото ми предлагат и Виваком за техния Unlimited 50.
Имам и телевизия с домашен нет към Виваком, но там не е интересно...общо взето са им идентични офертите.
Не съм питал в Теленор, но се чудя дали има смисъл.
след седмица ми изтича договорът на vivacom и започнах да проучвам офертите на конкуренцията.
A1 ми предложиха техния Unlimited 50 на цена 28,99 с онлайн плащане.
Същото ми предлагат и Виваком за техния Unlimited 50.
Имам и телевизия с домашен нет към Виваком, но там не е интересно...общо взето са им идентични офертите.
Не съм питал в Теленор, но се чудя дали има смисъл.
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Аз бих те посъветвал да минеш към А1 , защото покритието му е много добро и отделно за тези пари ще имаш 2 или 3 позиции!