Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Вчера от А1 ми предложиха A1 Net 50 за 5.99лв/месец за 24 месеца и 7.99лв/месец след изтичане на договора. Мисля, че се води за лоялни клиенти. И явно зависи от офис до офис - на други места ми предлагаха само стандартните варианти от сайта и брошурата.
Някой с новия ЕОН- EON FULL на Вивата- 1 лвс/ за 6 месеца, после 30 лева
В офиса твърдят, че и канали, които до момента няма функцията за връщане 7 назад, ще имат активна таква.Истина ли е,а някакви други уловки? Благодаря и Весела Коледа!
В офиса твърдят, че и канали, които до момента няма функцията за връщане 7 назад, ще имат активна таква.Истина ли е,а някакви други уловки? Благодаря и Весела Коледа!
От виваком се махнах, защото до вкъщи няма оптика. В магазина се биеха в гърдите, че до края на годината щели да пуснат 10GBPS в целия квартал. Към днешна дата всичко си стои на 100mbps. Не вярвай какво ти говорят.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Може за настоящи и нови клиенти. Много е вероятно да е до нова година тази оферта. Не във всеки офис ще се предложи. Аз ползвам такъв план и съм доволен!
-
- Регистриран: 17 апр 2008, 03:03
Някой (пре-)подписвал ли е наскоро договор за двоен пакет Нет + ТВ, към А1 и има ли в него Приложение с цени и условия за ползване на фиксиран телефон? От А1 ме уверяват, че услугата фиксиран телефон не е включена и това са само цени, в случай че абонатът желае да ползва телефон. Друг е въпросът защо изобщо е включено това Приложение!
Здравейте,
някой знае ли скритите абонаментни планове на А1?
някой знае ли скритите абонаментни планове на А1?
Мисля, че трябва да имате някаква услуга на А1 и ще получите тези скрити оферти за пренос:
50 Mbps + TV 100+ за 16.99 лв.
75 Mbps + TV 170+ за 18.99 лв.
100 Mbps + TV 170+ за 21.99 лв.
300 Mbps + TV 200+ за 27.99 лв.
И в TV 200+ не се включват платените спортни канали на А1 и ДиемаЕкстра.
Тези са в сила до 31.01.
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB
Всички скрити планове на А1 са тук:
https://media.a1.bg/newsite2018/private ... tv-net.pdf
https://media.a1.bg/newsite2018/private ... tv-net.pdf