Няма да успееш да го вземеш аз го играх май месец миналата година, заплашвах кво ли не оставих ги 3 дена преди да изтече и се спазарих през познат за горе долу същото + 2 лв. отгоре....newgraf написа: ↑07 яну 2022, 16:23Звъннах им, казаха до 2 работни дни ще се свържат колеги с мен да ми предложат, каквото са сметнали, че е разумно.
Специално за този номер с Безкрай 30 предположи, че понеже е много стар едва ли ще има опция ресет. Да държа ли твърдо за ресета или да ги сплаша с местене То местенето не ми е проблем всъщност, стига да има смисъл, че после едни разправии със СМСи от банки и тн.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
А пробва ли да преподпишеш през интернет като избереш устройство и най-отдолу избереш опцията "Цена при запазване на настоящ абонаментен план"?foxer написа: ↑07 яну 2022, 16:39Няма да успееш да го вземеш аз го играх май месец миналата година, заплашвах кво ли не оставих ги 3 дена преди да изтече и се спазарих през познат за горе долу същото + 2 лв. отгоре....newgraf написа: ↑07 яну 2022, 16:23Звъннах им, казаха до 2 работни дни ще се свържат колеги с мен да ми предложат, каквото са сметнали, че е разумно.
Специално за този номер с Безкрай 30 предположи, че понеже е много стар едва ли ще има опция ресет. Да държа ли твърдо за ресета или да ги сплаша с местене То местенето не ми е проблем всъщност, стига да има смисъл, че после едни разправии със СМСи от банки и тн.
Аз не мога да я намеря тази опция, а помня, че съм я виждал преди време
Опс Намерих я
Ще изчакам да видя, какво ще предложат и тогава решавам
Опс Намерих я
Ще изчакам да видя, какво ще предложат и тогава решавам
Здравейте,може ли някой да напише линка за оферти към лоялни клиенти на А1(pdf- файла).Благодаря предварително
Питах казаха, че и това минава през оператор и ще ми откажат. В интерес на истината като си направих сметката, ако си бях купил нещо и преподписал щяха да спечелят повече отколкото ако ми увеличат плана с 2 лв. на месец за 2 годиниВ@НК0 написа: ↑07 яну 2022, 16:46А пробва ли да преподпишеш през интернет като избереш устройство и най-отдолу избереш опцията "Цена при запазване на настоящ абонаментен план"?foxer написа: ↑07 яну 2022, 16:39Няма да успееш да го вземеш аз го играх май месец миналата година, заплашвах кво ли не оставих ги 3 дена преди да изтече и се спазарих през познат за горе долу същото + 2 лв. отгоре....newgraf написа: ↑07 яну 2022, 16:23
Звъннах им, казаха до 2 работни дни ще се свържат колеги с мен да ми предложат, каквото са сметнали, че е разумно.
Е защо да не може при преподписване на същите условия при положение, че ти го дават като опция в сайта на А1. Иначе звъниш на 123 и обясняваш какво искаш и ще ти обърнат внимание. Лошото е в това ,че все като "цигани" трябва да се пазарим за тези неща. Как тоя ориенталски манталитет не се изкорени в мисленето и управлението на всички компании в България. А, А1 са водещи в т.н. егоцентризъм и малоумно нахалство. Веднага давам пример: Миналата година спряха група от 120 карти ( като казвам спряха - деактивираха им услугата, като свалиха номерата от мрежата), като разбраха за местенето на групата в друг мобилен оператор при това договорът още не беше свършил? И КРС само забележка....и те си правят каквото искат. Още един пример, изнудват фирмените абонати да подписват на договори, които на тях им е кеф и като не искаш отново деактивиране на картите това за друга фирма която знам и се е наложило да се пише до Австрия за да обяснят какво се случва с месните аборигени, които се вживяват на велможи на оператора и хората та са възстановили услугата. А1 мислих, че са една идея по-интелигентни в общуването си с клиентите, но такава грозна комуникация между абонат и оператор е меко казано невероятно елементарна. Принципно ако ги "оцветите" във фейсбук нещата са много по-различни. Оказва се, че това глупаво приложение върши повече работа от нашите служби, за които ние плащаме заплати. Изводът е в това, че никога човек не трябва да се отказва да си търси правата.
Онлайн магазинът е отделен. Не вярвай какво ти казват по телефона, в магазина и като цяло не слушай хората. Имаш ли я опцията? Имаш я. Пробваш и каквото стане. Доста хора така преподписват и после в olx продават.
Днес ми звъннаха. 1ГБ нормален нет, 2ГБ фейс ми е без промоциите ако ида на 30лв. Не става. Другият номер го ресетнах без проблеми. На този ми предложиха 20,99 неограничени разговори и 15ГБ нет. 1 левче при онлайн плащане. Нета е 3+12(промо) за целите 2 години, не се дели на направления за фейс, вайбъри и тн. За 2 кинта не си заслужава да се разправям с устройства. Ако ми трябваше телефон можеше и да се замисля за опцията през сайта
Днес ми звъннаха. 1ГБ нормален нет, 2ГБ фейс ми е без промоциите ако ида на 30лв. Не става. Другият номер го ресетнах без проблеми. На този ми предложиха 20,99 неограничени разговори и 15ГБ нет. 1 левче при онлайн плащане. Нета е 3+12(промо) за целите 2 години, не се дели на направления за фейс, вайбъри и тн. За 2 кинта не си заслужава да се разправям с устройства. Ако ми трябваше телефон можеше и да се замисля за опцията през сайта
Това на А1 ли е ? , ако да какво е името на плана ?
Има ли включени и някакви допълнителни услуги като xplore tv, deezer, диемите?donleone написа:Днес ми звъннаха. 1ГБ нормален нет, 2ГБ фейс ми е без промоциите ако ида на 30лв. Не става. Другият номер го ресетнах без проблеми. На този ми предложиха 20,99 неограничени разговори и 15ГБ нет. 1 левче при онлайн плащане. Нета е 3+12(промо) за целите 2 години, не се дели на направления за фейс, вайбъри и тн. За 2 кинта не си заслужава да се разправям с устройства. Ако ми трябваше телефон можеше и да се замисля за опцията през сайта