Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Няма, аз на другият имам разни и ми стигат. Затова не съм нахалствал
-
- Регистриран: 10 яну 2022, 19:38
И ето актуалните оферти от А1:
https://media.a1.bg/newsite2018/private ... ention.pdf
Качвам и снимки за да не го свалят документа
https://media.a1.bg/newsite2018/private ... ention.pdf
Качвам и снимки за да не го свалят документа
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 10 яну 2022, 19:38
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Благодаря,а по-ниските такси имате ли ги? И кое гледам като цена-примерно на първото 19.99 или 18 в червеното
В@НК0 написа:Има ли включени и някакви допълнителни услуги като xplore tv, deezer, диемите?donleone написа:Днес ми звъннаха. 1ГБ нормален нет, 2ГБ фейс ми е без промоциите ако ида на 30лв. Не става. Другият номер го ресетнах без проблеми. На този ми предложиха 20,99 неограничени разговори и 15ГБ нет. 1 левче при онлайн плащане. Нета е 3+12(промо) за целите 2 години, не се дели на направления за фейс, вайбъри и тн. За 2 кинта не си заслужава да се разправям с устройства. Ако ми трябваше телефон можеше и да се замисля за опцията през сайта
Това на А1 ли е ? , ако да какво е името на плана ?
Значи увеличават таксата с 3 лева, а дават същото. Освен това искат и увеличение с 1 лв на таксите, че не са се наяли достатъчно . Значи излиза че увеличават таксата с 4 лв., което е около 25%. Никой не ни краде толково жестоко колкото мобилните оператори.newgraf написа:Няма, аз на другият имам разни и ми стигат. Затова не съм нахалствал
Благодаря на всички за плановете и разясненията.От евтините планове ми предлагаха да мина от предплатена(детето я ползва),исках да ги сравня,същите са.Все още предплатената на А1 е по-добре при потреблението на детето
Да кажем, че от тези 3лв 1 ще спестя от онлайн плащането. Виж, ще е интересно дали ще ми увеличат таксата с инфлацията за 2021.
Колеги, моля дайте телефон за лоялни клиенти на ВивакоН. Остава месец до изтичане на договора, а офертите в акаунта ми в сайта са същите като останалите планове. Искам да звънна и да питам какво е положението. Ако не, в началото на другия месец се местя на предплатена от А1, ще изтърпя един месец и се връщам на предплатена при ВивакоН.