И мислиш, че ще стане тая врътка от предплатена да се върнеш на предплатена обратно пак на Виваком със същия предишен вивакомски тел. номер от договора с тях?! Вярваш ли си. То не е като от договор на единия да минеш на предплатена на другия. Те във Виваком, щото ти "нямат" данните от преди ще те посрещнат с отворени обятия и веднага ще ти предложат същия номер на предплатена. Или си прекален оптимист или много си се заблудил. Може да стане, но с нова карта с друг номер. Хайде да не се заблуждаваме и самонавиваме. Реалността не е такава каквато на нас ни се иска и очакваме.Nokia Fan написа: ↑11 яну 2022, 12:18Колеги, моля дайте телефон за лоялни клиенти на ВивакоН. Остава месец до изтичане на договора, а офертите в акаунта ми в сайта са същите като останалите планове. Искам да звънна и да питам какво е положението. Ако не, в началото на другия месец се местя на предплатена от А1, ще изтърпя един месец и се връщам на предплатена при ВивакоН.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Последна промяна от Rumm на 11 яну 2022, 15:59, променено общо 1 път.
Не чакай да те поканят с бъклица и дрян за по-изгодна оферта, а тръгвай да обикаляш по офисите.Nokia Fan написа: ↑11 яну 2022, 12:18Колеги, моля дайте телефон за лоялни клиенти на ВивакоН. Остава месец до изтичане на договора, а офертите в акаунта ми в сайта са същите като останалите планове. Искам да звънна и да питам какво е положението. Ако не, в началото на другия месец се местя на предплатена от А1, ще изтърпя един месец и се връщам на предплатена при ВивакоН.
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Последните две преподписвания на договори ги направих в офис, защото нито по телефона, нито на сайта получих по-изгодни условия от тези които ми ги дадоха на място. А вие си чакайте писмо от дадо Коледа.
Колегата Rumm е много отворен, че чак и долавям нотка на подигравка. За да напиша тази схема на прехвърляния, значи съм запознат. На съседи направихме така с две карти и се получи от раз. Пък ти се смей, подигравай, подхвърляй намеци и т.н.
Попитах за номера на лоялни клиенти на този оператор, а не да се присмиваш, Rumm. Тук не всички сме специалисти като теб.
Попитах за номера на лоялни клиенти на този оператор, а не да се присмиваш, Rumm. Тук не всички сме специалисти като теб.
Може да сте направили прехвърляне, но не е било при АБСОЛЮТНО същите условия, които си описал в предния коментар. Бъди жив и здрав.Nokia Fan написа: ↑11 яну 2022, 16:59Колегата Rumm е много отворен, че чак и долавям нотка на подигравка. За да напиша тази схема на прехвърляния, значи съм запознат. На съседи направихме така с две карти и се получи от раз. Пък ти се смей, подигравай, подхвърляй намеци и т.н.
Прехвърлянето беше от аб.план на Виваком към предплатена на А1. След половин месец двата номера бяха прехвърлени на предплатена на Виваком. Знаем че в момента Free2Go предлага доста приемливи условия....
Приятелю, знам изгодните условия на предплатената Free2Go. Това, което сега си написал съм го пробвал в повече от 4 офиса на Виваком и потвърждавам навсякъде откзаха да ме върнат на предплатена с предишния номер, въпреки, че съм бил преди коректен абонат. Не помогнаха никакви молби и увещания. Предлагаха нов номер за предплатена или договор от стандартните за стария номер. Нека не се самозалъгваме.
Реалността е такава,че оператора няма право да откаже. Ако откаже КРС и КЗП.Rumm написа: ↑11 яну 2022, 15:25И мислиш, че ще стане тая врътка от предплатена да се върнеш на предплатена обратно пак на Виваком със същия предишен вивакомски тел. номер от договора с тях?! Вярваш ли си. То не е като от договор на единия да минеш на предплатена на другия. Те във Виваком, щото ти "нямат" данните от преди ще те посрещнат с отворени обятия и веднага ще ти предложат същия номер на предплатена. Или си прекален оптимист или много си се заблудил. Може да стане, но с нова карта с друг номер. Хайде да не се заблуждаваме и самонавиваме. Реалността не е такава каквато на нас ни се иска и очакваме.Nokia Fan написа: ↑11 яну 2022, 12:18Колеги, моля дайте телефон за лоялни клиенти на ВивакоН. Остава месец до изтичане на договора, а офертите в акаунта ми в сайта са същите като останалите планове. Искам да звънна и да питам какво е положението. Ако не, в началото на другия месец се местя на предплатена от А1, ще изтърпя един месец и се връщам на предплатена при ВивакоН.
И какво ще постигнеш. Разтъкаване, средства по адвокати и ред още главоболия. Отделно, че няма клауза задължаваща ги да те прехвърлят на предплатена. Това, че на някои може да са го сторили от добра воля не означава, че са задължени. Операторът няма право да откаже да приеме прехвърляне на същия тел. номер, но С ДОГОВОР. Не си мислете, че обикновен човек може да се пребори със системата. Нека си говорим откровено, а не с илюзии.Johnniie написа: ↑11 яну 2022, 21:11Реалността е такава,че оператора няма право да откаже. Ако откаже КРС и КЗП.Rumm написа: ↑11 яну 2022, 15:25И мислиш, че ще стане тая врътка от предплатена да се върнеш на предплатена обратно пак на Виваком със същия предишен вивакомски тел. номер от договора с тях?! Вярваш ли си. То не е като от договор на единия да минеш на предплатена на другия. Те във Виваком, щото ти "нямат" данните от преди ще те посрещнат с отворени обятия и веднага ще ти предложат същия номер на предплатена. Или си прекален оптимист или много си се заблудил. Може да стане, но с нова карта с друг номер. Хайде да не се заблуждаваме и самонавиваме. Реалността не е такава каквато на нас ни се иска и очакваме.Nokia Fan написа: ↑11 яну 2022, 12:18Колеги, моля дайте телефон за лоялни клиенти на ВивакоН. Остава месец до изтичане на договора, а офертите в акаунта ми в сайта са същите като останалите планове. Искам да звънна и да питам какво е положението. Ако не, в началото на другия месец се местя на предплатена от А1, ще изтърпя един месец и се връщам на предплатена при ВивакоН.