Писах на този мейл за оферта, но ми отговориха че не давали оферти. Трябвало да обикалям по офисите. Явно има някакъв друг мейл за оферти за лоялни клиенти за А1.stef2 написа:[email protected]
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Пишеш до стандартният им е-мейл [email protected] и в него описваш, че искаш обаждане от отдел лоялни клиенти за подновяване на договор като ако имаш впредвид конкретен план описваш го. Аз така процедирам след това ще получиш автоматичен мейл, че до два дни ще се свържат с теб и чакаш обаждане от тях.В@НК0 написа: ↑12 яну 2022, 17:33Писах на този мейл за оферта, но ми отговориха че не давали оферти. Трябвало да обикалям по офисите. Явно има някакъв друг мейл за оферти за лоялни клиенти за А1.stef2 написа:[email protected]
Пробвах и там но ми отговориха да гледам офертите от сайта, а този план който искам не се предлагал от 5 месеца. Последното е лъжа защото ми го дават в момента в офис, но за номер в А1, а не за пренос.ivanovbg написа:Пишеш до стандартният им е-мейл [email protected] и в него описваш, че искаш обаждане от отдел лоялни клиенти за подновяване на договор като ако имаш впредвид конкретен план описваш го. Аз така процедирам след това ще получиш автоматичен мейл, че до два дни ще се свържат с теб и чакаш обаждане от тях.В@НК0 написа: ↑12 яну 2022, 17:33Писах на този мейл за оферта, но ми отговориха че не давали оферти. Трябвало да обикалям по офисите. Явно има някакъв друг мейл за оферти за лоялни клиенти за А1.stef2 написа:
[email protected]
Ето го отговорът им:
Здравейте,
Предлаганите от нас промоции и тарифни планове, винаги са с ясно регламентирани условия и са валидни в определен период от време. Можете да се запознаете с тях чрез интернет страницата ни www.A1.bg или нашето мобилно приложение – Mоят A1, достъпно чрез Вашето смарт устройство. Нашето портфолио предоставя за Вас разнообразни оферти - и като палитра от услуги, и като ценови диапазон. Заявка може да подадете, чрез електронния ни магазин. На Ваше разположение са и колегите ми от видео магазина ни. Изпращам Ви линк, както за връзка с тях, така и с актуалните ни оферти:
https://www.a1.bg/video-magazin
https://www.a1.bg/a1-one-unlimited
Посочената от Вас оферта е предлагана преди пет месеца.
С уважение,
Силвия Делчева
„Обслужване на клиенти“
Странно? Подновяваш съществуващ договор в А1 или се прехвърляш от друг операто към А1. Когато трябва да подновявам аз винаги пиша до този е-мейл с уговорката, че искам обаждане от Лоялни клиенти (или така нареченият отдел Задържане на клиенти). Не са ми отговаряли така нескопосано.В@НК0 написа: ↑12 яну 2022, 22:20Пробвах и там но ми отговориха да гледам офертите от сайта, а този план който искам не се предлагал от 5 месеца. Последното е лъжа защото ми го дават в момента в офис, но за номер в А1, а не за пренос.ivanovbg написа:Пишеш до стандартният им е-мейл [email protected] и в него описваш, че искаш обаждане от отдел лоялни клиенти за подновяване на договор като ако имаш впредвид конкретен план описваш го. Аз така процедирам след това ще получиш автоматичен мейл, че до два дни ще се свържат с теб и чакаш обаждане от тях.
Ето го отговорът им:
Здравейте,
Предлаганите от нас промоции и тарифни планове, винаги са с ясно регламентирани условия и са валидни в определен период от време. Можете да се запознаете с тях чрез интернет страницата ни www.A1.bg или нашето мобилно приложение – Mоят A1, достъпно чрез Вашето смарт устройство. Нашето портфолио предоставя за Вас разнообразни оферти - и като палитра от услуги, и като ценови диапазон. Заявка може да подадете, чрез електронния ни магазин. На Ваше разположение са и колегите ми от видео магазина ни. Изпращам Ви линк, както за връзка с тях, така и с актуалните ни оферти:
С уважение,
Силвия Делчева
„Обслужване на клиенти“
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Е че какъв лоялен клиент може да си, ако не си клиент изобщо и се прехвърляш от друг оператор?ivanovbg написа: ↑13 яну 2022, 09:46Странно? Подновяваш съществуващ договор в А1 или се прехвърляш от друг операто към А1. Когато трябва да подновявам аз винаги пиша до този е-мейл с уговорката, че искам обаждане от Лоялни клиенти (или така нареченият отдел Задържане на клиенти). Не са ми отговаряли така нескопосано.В@НК0 написа: ↑12 яну 2022, 22:20Пробвах и там но ми отговориха да гледам офертите от сайта, а този план който искам не се предлагал от 5 месеца. Последното е лъжа защото ми го дават в момента в офис, но за номер в А1, а не за пренос.ivanovbg написа:
Пишеш до стандартният им е-мейл [email protected] и в него описваш, че искаш обаждане от отдел лоялни клиенти за подновяване на договор като ако имаш впредвид конкретен план описваш го. Аз така процедирам след това ще получиш автоматичен мейл, че до два дни ще се свържат с теб и чакаш обаждане от тях.
Ето го отговорът им:
Здравейте,
С уважение,
Силвия Делчева
„Обслужване на клиенти“
Просто попитах, защото аз подобни отговори не съм получавал когато искам да подновявам договора си, защото човека е написал по-нагоре че му давали план за съществуващ номер в А1, а не за пренос.defierofodds написа: ↑13 яну 2022, 09:48Е че какъв лоялен клиент може да си, ако не си клиент изобщо и се прехвърляш от друг оператор?ivanovbg написа: ↑13 яну 2022, 09:46Странно? Подновяваш съществуващ договор в А1 или се прехвърляш от друг операто към А1. Когато трябва да подновявам аз винаги пиша до този е-мейл с уговорката, че искам обаждане от Лоялни клиенти (или така нареченият отдел Задържане на клиенти). Не са ми отговаряли така нескопосано.В@НК0 написа: ↑12 яну 2022, 22:20Пробвах и там но ми отговориха да гледам офертите от сайта, а този план който искам не се предлагал от 5 месеца. Последното е лъжа защото ми го дават в момента в офис, но за номер в А1, а не за пренос.
Ето го отговорът им:
Здравейте,
С уважение,
Силвия Делчева
„Обслужване на клиенти“
Хехехе. Сигурно ме третират за нелоялен клиент. Въпреки че имам към тях 2 номера и домашен нет. Просто искам да си прехвърля и номера от вивяком към тях. Това го писах още когато поисках съдействие в темата.defierofodds написа:Е че какъв лоялен клиент може да си, ако не си клиент изобщо и се прехвърляш от друг оператор?ivanovbg написа: ↑13 яну 2022, 09:46Странно? Подновяваш съществуващ договор в А1 или се прехвърляш от друг операто към А1. Когато трябва да подновявам аз винаги пиша до този е-мейл с уговорката, че искам обаждане от Лоялни клиенти (или така нареченият отдел Задържане на клиенти). Не са ми отговаряли така нескопосано.В@НК0 написа: ↑12 яну 2022, 22:20Пробвах и там но ми отговориха да гледам офертите от сайта, а този план който искам не се предлагал от 5 месеца. Последното е лъжа защото ми го дават в момента в офис, но за номер в А1, а не за пренос.
Ето го отговорът им:
Здравейте,
С уважение,
Силвия Делчева
„Обслужване на клиенти“
Може просто след като другарката Нинова ги поряза за индексацията, да са решили да спрат с практиката за скрити оферти, лоялни клиенти и т.н.. Аз мисля да тествам с онлайн поръчка на някой евтин телефон и преподписване на сегашния план /всичко неограничено за 32.99/.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Пак тази опорка Може ли образовани хора да се ловят на толкова елементарни манипулации? Не им дали да вдигнат с левче таксата и това е причината да порязват по всякакъв начин клиентите, ама ако бяха вдигнали с левче таксата, всичко друго щяло да си е като преди и по мед и масло.timoj написа: ↑13 яну 2022, 19:10Може просто след като другарката Нинова ги поряза за индексацията, да са решили да спрат с практиката за скрити оферти, лоялни клиенти и т.н.. Аз мисля да тествам с онлайн поръчка на някой евтин телефон и преподписване на сегашния план /всичко неограничено за 32.99/.