Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
-
- Регистриран: 10 мар 2006, 19:28
Re: Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
Хм, как се получава това? Според официалните условия е невъзможно.
Възможно-невъзможно, но и при мен е точно така. Като презаредя предплатената си СИМ-ка с 8 лева, животът й се удължава с 13 месеца, а баланса й се удължава с 11 месеца. След 11-тия месец ти изгаря баланса (става 0 лв.), но все още можеш да получаваш обаждания и СМСи. През 13-тия месец не знам какво става, защото не съм я оставял да стигне чак дотам, страх ме е, да не я закрият от Виваком и да си загубя номера, че на този номер си получавам банковите верификации.shadowman28 написа: ↑24 окт 2021, 18:03Хм, как се получава това? Според официалните условия е невъзможно.
Виваком мигрираха само най-старите си планове. Разни по-нови, като "Браво" (сега чета и за "Опа") са си по старите условия. Работата е там, че май не ги продават, няма как да купиш нова карта по стар план.
Вива Фрий може да се зареди с 1лв от карта на договор. Удължава валидността с 60 дни. Цената на годишна база така даже пада под предишните 10лв но остава играчката на 60 дни да се пуска това левче. За който не знае кода:
*137*087ХХХХХХХ*1*1#
Вива Фрий може да се зареди с 1лв от карта на договор. Удължава валидността с 60 дни. Цената на годишна база така даже пада под предишните 10лв но остава играчката на 60 дни да се пуска това левче. За който не знае кода:
*137*087ХХХХХХХ*1*1#
На мен ми откраднаха около 50лв. ...картата я имам и ползвам от 2006г. ...немога да намеря подходяща обидна дума
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Виваком днес цял ден не показват коректно МБ и минути...
Можеш да ги провериш на *104#
Здравейте някой да е се с сблъсквал с такова нещо?
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Имат някакъв проблем който продължава , и на мен ми липсват оставащите мб за полване .Но могат да се проверят на *104# .