Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Някой може ли да ми го обясни това? Уж 100, ама не точно.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
На мен ми предложиха домашен интернет 50 Мбит за 5.99 лв на месец.
-
- Регистриран: 10 фев 2022, 12:20
За февруари месец ми казаха, че тази оферта не е налична и трябва да мина на 8лв. На теб януари ли ти я предложиха?monster789 написа: ↑09 фев 2022, 17:38На мен ми предложиха домашен интернет 50 Мбит за 5.99 лв на месец.
Здравейте,
Дали от комнет (Бургас) предлагат скрити оферти?
Дали от комнет (Бургас) предлагат скрити оферти?
Да можеш да договориш различни неща от предлаганите в сайта. Въпросът е на кой ще попаднеш.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Офертата я получих през януари, но се разбрахме да подпиша през февруари, понеже сега ми изтича договорът с Нет1/Виваком.penetralia написа: ↑10 фев 2022, 12:58За февруари месец ми казаха, че тази оферта не е налична и трябва да мина на 8лв. На теб януари ли ти я предложиха?monster789 написа: ↑09 фев 2022, 17:38На мен ми предложиха домашен интернет 50 Мбит за 5.99 лв на месец.
Звъннах им сега и ми бе казано, че вече тези условия не били валидни, защото съм закъснял и ми предложиха онези от сайта. Отказах.
После ми звъннах и предложиха 50 Мбит за 5.99, но с 2 лв. такса за рутера им Отказах отново и след 5 минути получих ново обаждане и таксата за рутера отпадна... Та "ако мине"...
В тази връзка: става ли им рутера, има ли 5Ghz, понеже моят е много хубав и предпочитам да ползвам него, вместо този на А1?
Имам Нет 50 за 9 и нещо от А1 и преди около месец бях решил да добавя за 6 и нещо базовия ТВ пакет (от *88 звъннаха). Отивам аз в офиса на Славейков и изглежда попаднах да коректна жена , която ми каза че имат бъгове във firmware-a на приемника и да изчакам някоя седмица и си остави визитка да питам по телефон да не се разкарвам. Скоро ще проверя докъде са си оправили нещата.
Здравейте!
Предстои ми преподписване с Виваком на 1 х телевизия и интернет и 1 х телевизия.
Някой дали може да сподели за някакви скрити оферти за преподписване?
Предстои ми преподписване с Виваком на 1 х телевизия и интернет и 1 х телевизия.
Някой дали може да сподели за някакви скрити оферти за преподписване?
Здравейте,някой преподписвал ли е скоро интернет-50мб за 6лв към А1,след месец ми изтича договора.Смятам да пробвам през *88 оферта за лоялни клиенти,та да се подготвя